![]() |
Pare pytań o hydrach!
Siemanko :)
No właśnie ide w piątek z 124 master sorcererem na hydra hunt xD. Mam 37 lvl elite knighta skille 76/75. Chciałem się dowiedzieć ile bp uhów zabrać na 3-4 godzinny hunt i ile manasów , on będzię bił z "exori vis". A dam w ogóle rade ? Bloczyłem Dle ale nie mam zielonego pojęcia jak jest z hydrami. Prosiłbym o rade doświadczonych graczy. Z góry dzieki. Pozdrawiam -------------------------------------------------------------------------- Hail Zanera xD |
Cytuj:
|
Co do BPków UHów to nie wiem, ale spróbuj podciągnąć troche lvl, widziałem gdzies filmik jak podobny (chyba 2 lvle nizszy niz ty) knajt padl na hydrach bo combosa dostał... wiec wiesz... masz tylko ~30 hp wiecej od neigo :) powiem ze to sie na 100% zwróci. A co do exori vis to look tu! Pozdro.
@edit Cytuj:
|
A brać Gsa czy Bsa???
|
Cytuj:
@up: ofkoz, ze bs + shield. |
Cytuj:
BS ! i moze niech sorc da cie lepszy eq jak msz słaby |
Ehhh 37 k z 125 m na hydrach to wg mnie przerost formy nad treścią.
|
Mi na ~3 hydry idzie 1 uh, ale ty bedziesz tracil 1-2 na hydre. Ustawiaj sie po skosie to niepadniesz :P wez z 5 bp manasow poniewaz na hydrach idzie wiecej many niz uhow .. i staraj sie lurowac po 1 hydrze ;)
|
Dzięki wszsytkim za informacje :) , było super 4 godzinki stracielm w sumie 5 bp uhow i 6,5 manasow . Loot?? Hmm zawalisty xD 3x bohy 1x rh 7x 1x medusa shield 7x RoH 4x wh 3x k arm i pare perelek dzieki wszsytkim jeszcze raz.
Pozdrawiam -------------------------------------------------------------------------- Hail Zanera xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |