![]() |
Rysunki
Sorry ale spóźniłem się bardzo z konkursem ołówka więc nie wiem co zrobić z moją pracą dlatego chciałbym ją tutaj wlepić. Oczywiście czekam na wasze oceny. :)
http://img296.imageshack.us/img296/5...lory9fy.th.jpg |
Cytuj:
|
Różnie się podpisuje ;)
|
Ładne rysunki. Kto je narysował?
|
Ja ale tak naprawdę to pomagała mi trochę! Podkreślam bo mało ! Ja szkicowałem ona bardziej kończyła szkic a ja rysowałem końcówki .
|
Hmm.. no fajnie, o ile ten pierwszy to może być twój, o tyle drugi raczej nie...
Pytasz dlaczego? A przyjrzyj się kamyczkom, na jednym pisze ładne "Pshiba 98". No nie mów mi teraz, że: a) urodziłeś się w 1998 b) Masz 98 lat c) czekałeś 8 lat na opublikowanie obrazka... A teraz trochę info prawnych: To co zrobiłeś to tak zwany plagiat - podpisywanie się pod cudzym dziełem, można to też nazwać kradzieżą i grozi za to odpowiedzialność karna. Przy okazji powiem, że to samo tyczy się zrzynania różnych tekstów do szkoły z neta bez zgody autora, a więc radze, edytnij tego posta z obrazkiem #2 bo jeszcze dziwnym trafem trafi tutaj autor i będziesz miał sprawę w prokuraturze. p.s. używaj opcji edytuj. p.s.s. A jak nadal ci mało, to dodam, że nie da rady, by jeden autor, w tym samym czasie namalował średni rysunek (#1) i b.dobry (#2) kreska zawsze idzie taka sama, na pierwszy rzut oka widać, że to dwaj różni autorzy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
EDIT: @down: to zamiast uciekać powinieneś się bronić. |
I takim czymś mnie ludzie denerwują ... Wiesz dlaczego usunąłem go ?
Ponieważ ludzie będą to czytać i zobaczą twoje kłamstwa i potem będe rozpoznywany jako złodziej.Dlatego go usunąłem.X( |
up up:
Chodzi Ci o dorysowanie czegos ? To jest raczej zbyt...glupi pomysl... mozna bardzo latwo to sfalszowac... bo... a: Mozna wydrukowac, dorysowac i zeskanowac ponownie b: narysowac cos na czystej kartce , zeskanowac, i wkleic odpowiednio edytujac w PS. Topic: Praca wątpie nawet by ta #1 była twoja, nie umiesz nawet jej dobrze opisać, więc szczerze jakoś mówie że twoja wyobraźnia jest na bardzo kiepskim poziomie a co za tym idzie nie wymyślił byś takiego rysunku a co dopiero go narysował (Wyobraźnia to bardzo ważna rzecz w rysunkach... i to głownie ona "rysuje" ). Patrząc także na twoje błędy ortograficznie... to widze tak samo zdolność plastyczną jak i językową. |
No to pięknie ! Teraz mi piszecie że opis zależy od tego czy rys. jest mój ??????
hahaha.Super żart !!! |
up:
No niestety, przyjzyl sie wszystkim ktozy rysowali.. Jakos opisuja swoja prace... moze malo ale opisuja... a ty gow... -.- Wiec z tego mozna latwo wywnioskowac ze to nie twoje, to ze... "ktos ci pomagal"... ROTFL!!!!!!!!! Jak mozna pomagac osobie ktora szkicuje ? Chyba tylko pokolorowac moze osoba (obrobka na kompie)... to sie jeszcze zgodze...ale zeby 2 osoby szkicowaly jeden obrazek... to chyba nie normalne...nie sadzisz ? Wkoncu to jedna osoba miala pomysl i to ta jedna osoba wie jak to ma wygladac by bylo perfekcyjne..a nie ze we 2 osoby sie szkicuje... jestes zwyklym noobkujacym plagiatorem i to wszystko. Nawet wybronic sie nie umiesz... i wymyslasz jakies tandetne historyjki. |
Dobra!! Poddaje się !! Tu nie można nic pisać bo zaraz cię krytykują !!! Te forum piszą (oprócz adminów) SAME NOOBY !!
|
up:
Nom, to idz...bedzie jednego mniej :) . I zabierz te zplagiatowane pracki bo nie sa twoje. |
mi to wisi cyz Twoje cyz nie :D
ale pracka mi sie nie podoba... nic ciekawego w niej nie ma , nic nie przyciaga wzroku, ani wykonanie ani pomysl :D |
Cytuj:
|
I dlaczego mi sie tak wydawalo od poczatku?
|
Cytuj:
p.s. jesli forum to same nooby to i ty jesteś jednym z nich ;) chyba, że nie jesteś na tym forum:confused: Avager: zawsze można coś pod skana dołorzyć, cokolwiek |
Cytuj:
Jeśli chcesz, żeby twoją pracę oceniać. Myślisz, że zawsze napiszemy, że jest bardzo dobra i cię wychwalimy, nawet za plagiat? Aż tacy głupi to my nie jesteśmy. A skoro to jest prawie napewno (nie mam 100% pewności, ale jakieś 99.9 owszem ^^) jest plagiat, to jak można nie krytykować? Czy na tym forum szerzy się powszechna dysmózgia i wodogłowie? :P (of cours nie mówie tutaj o wszystkich =P) Jeśli chcesz udowodnić, że to jest TWOJE, połóż pracę na dywanie/czymś takim i zrób fotkę z dalszej odległości, jeszcze najlepiej pod ukosem. Z tego co widzę, z takim poziomem inteligencji to już by ci się nie udało tego podrobić :D. |
ale miernota, moja babcia rysuje 10 razy ladniejsze
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:53. |