![]() |
Pa
Nie wiem jak wy, ale ja zauwazylem ze ostatnio na silverze za duzo sie dzieje jesli chodzi o PA ! ! !
Doszlo do tego ze wiele osob boi sie wychodzic z pz bo jakis "zenho" padl i musi odreagowac -.-(np. duff&demon) Doszly mnie sluche ze Lord Arpas padl za PA ... Piszcie wszystko co sie wiaze z PA na silverze... |
apropo ...
apropo Duffa, wlasnie padl od Krystalana i ekipy ... (BB) ma za swoje , co nie zmienia faktu ze BB zachowuje sie bardzo podobnie ...
|
Hmmmm...
Hmmm.... nie mam pojecia z kad sie urwal ten kolo i w sumie mam go juz dosyc kolo mysli ze swieci ... <Fantom> kolo twierdzi ze ja klamie i grozi mi hunted czy to noramlne skoro kole caly czas sie czepia i jeszcze JA MAM DO NIEGO WYCIAGNAC REKE .... ciekawe dlaczego nie powiedzial na gidli chanel ze klamie a nie dzsiaj do mnie pisal -.- ciekawe bardzo ciekawe....:confused:
|
PA bylo jest i bedzie i nikt tego niezmieni.X(
Wyswit juz jest jeden temat po co zakladac drugi?B) |
Cytuj:
|
Popieram Zemste, dużo się dzieje, ale 1 temacik w zupełności wystarczy, mamy jeszcze forum Moonchildren ;].
|
lol
forum moon...
Bez urazy ale ta gildia jakos mi nie lezy, moze dlatego ze jest duzo osob ktore poprostu mi nie odpowiadaja, a w dodatku poprostu noobow. Wiele osob z moon lubie i szanuje ale bez przesady... tyle jest o niej mowa jakby ta gildia gorowala nad silvera ;p I zauwazcie ze coraz wiecej osob od niej chce odejsc ... |
-.-
Nie zgadzam sie ze w Moon sa nooby , wrecz przeciwnie ;]
Ludzie z tamtad odchodza z innych powodow ;] To polska guildia , wiec jak jaksi psychiczny br nie lubi polakow to se looknie w jakiej jest guildi no i.... A propo ostatnio latwiej mi sie dogadac z jakim brazylijcem niz z polakiem .... Niektozy br sa za******* np;moj pro i jego kumple xD spoko ziomki uratowli mnie przed 2 huntami od innych psichicznym br ;] |
Lol
skoro mowisz ze nie ma noobow w moon to powiedz jakie to powody decyduja o tym ze ludzie odchodza :>??????
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:22. |