![]() |
Polowanie w Nebulii
Hi Jakim pięknym miejscem jest Nebula to nie ma wątpliwości, pełno naszych rodaków, ale nie którzy to sie wybitnie nie umieją się bawić, jednym z takich jest Lord Mer, socerek z levelem okolo 34 który bawi sie w huntowanie na niższe levele, z wiązku z tym prosze Ludzi z wyższymi levelami, zamieszkujacych świat Nebula, a zwłaszcza mieszkańców Carlin o polowanie na niego, trzeba go troche nauczyć kultury:) Mam nadzieje że mój apel dotrze do jak największego grona odbiorców. Pozdrawiam
|
Lol nie tylko na tym swiecie tak jest na Askarze!!:( koles pod dp w thais uzyl ultimate explosion :evul: [82 sorc nicka nie pamietam]
|
Ta jasne. Wiedzcie ze prawie na kazdym swiecie tak jest. Ludzie sie nie zbiroa i na niego nie beda polowac, a jednak jesli, to on zacznie robic runy, bedzie je sprzedawal i tym samy zalatwi sobie prota. I wtedy beda mu mogli poskakac. Nierelane. CHoc fajny apel.B)
|
A moze wlasnie go bawi to "polowanie na nizsze levele"?
|
ja tam wpisuje caly czas bezlitosne "leavy" w kopalniach lowlvlom i huntuje niepokornych wiec juz sie stalem postrachem calego serwera jak ktos mnie widzi to utani gran hur od razu wlacza i ucieka
|
lol ale apel
z deka n00bowski dam ci rade uzbieraj runy sd\explo\hmmy ff\firebomb też sie mogą przydać i duzo uhów Exiva i ubij gnojka jak cie wkurza ;p w końcu nie ma takiego wysokiego levca jak dygasz to poproś jakiegoś kolege o pomoc albo nawet żeby go blokował i cie uhał jak sie dyga pkować ^.- tylko nie nabijaj takich postów i nie pisz apeli bo wyjdziesz na noobka :P a takich co polują na low levców jest wielu |
Widzisz, jednego bawi stanie pod depo a drugiego bicie low lvli, nie zabronisz mu tego bo takie są prawa tej gry. Jesli przegnie to dostanie bana, a takto musisz na siebie uwazac.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Regulamin do przeczytania. >.< Co do tego polowania. Jaki ma mlvl ten gosc którego chcesz "upolowac"??? |
Cytuj:
|
Na każdym świecie są PK i tego nie zmienisz ... Jedni robią to dla zabawy bo nie zależy im na postaci , a jedni dla zarobku. Jak cię zabił to zbierz ekipe i też go ubij :D nie ma to jak zemsta :] .
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |