![]() |
Kick
Grałem sobie a tu nagle mnie wylogowało i nie moge sie zalogować! Connection timeout. Czyżby restart servów? Już sie zalogowałem ale nagle były jakieś massowe kicki! co sie dzieje?
|
wlasnie padlem przed chwila od kicka zerk mnie zabil, wypadl mms :/
|
Moze to sa lagi na servie, albo wasze. Logowalem sie Aurerze ale nie bylo lagów ani kicków. Dziwne gralem tam ok. 4h.
Edit: literówka |
Cytuj:
|
Fajny secik, MMS i "brajt" sword. I to w jeden dzien Ci wypadlo, coz Ty teraz zrobisz!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
TO JUŻ 2 kick dzisiaj lagów nie mam. Tylko ciągle mnie i kolegów kickuje na aurei!
nigdy tak nie miałem. Po kicku kilkanascie minut sie wlogować nie mogę! Nie można nigdzie iśc expić bo jak cie kicknie to dedniesz TO JUŻ 4 Kick dziś coś się musiało stać! Wszyscy na aurei piszą na trade że mają kicki/mass kicki! |
A mi robi tak jak by mega lago kicka :D walcze se i tu nagle postac sie zatrzymuje jak by sie zawiesilo i niemoge sie zalogowac a potem pojawiam sie w grze na red albo w swiatyni :/ (SECURA)
|
Na Titani to samo. Kicki cały czas. Było dobrze mniej więcej do godziny 12.30 potem ...
@wykopany noobeq Nimusisz pokazywać na tym forum jakim jesteś idiotą |
Kicki dzisiaj sa na wszystkich serverach niemieckich... nastepstwem tego bendzie oczywiscie... COFKA! Nie przejmujcie sie dedami, bo raczej cipy zrobia restart do stanu z 9.00 dzis, gorzej maja ci co expili caly dzien - tz. JA!
|
Ja tez mielem juz dzisiaj trzy kicki, a normalnie nawet małych lagów nie mam.
(tylko nie cofka serwów! wyszedlem z rook'a i tyle rzeczy pozałatwiałem, oby nie to) |
serwery wlasnie zostaly cofniete
|
english server rox ale tez mielismy kilka mass kickow :/
|
może się mylę, ale czy te lagi/kicki nie są spowodowane edycją map? np koło hydr po ssie został dodany kawałek mapki, tam gdzie ludzie brali tp :)
|
Nie mogę się zalogować do tibii ani wejść na tibia.com. Akurat dziś lvl wbiłem!
Chyba restartują servy. Już chyba wszystko w porządku |
Bosko :/ Kocham was CipSoft ;*
Apr 13 2006, 12:35:40 CET Killed at Level 56 by a dragon |
szukajac jakiegos tematu o lagach postanowilem odświerzyć ten, mianowicie mam taki problem ze czesto mnie kicuje z gry, nie mam lagow tylko czasami Pyk! i jestem w swiatyni;// nie wiem czy to taki okres byl (2 dedy w ciagu 3-4 dni chyba) czy to moja wina, wezcie napiszcie czego to moze byc wina i jak moge temu zaradzic bo przez to nie moge grac (idąc na expowisko: kicknie czy nie kicknie...;( )
|
Huhuha! Nasza zima zła!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38. |