![]() |
Troche magii poprawa jednego zagadnienia.
Gremlin, myślałem że padne ze śmiechu jak przeczytałem odpowiedź na 1 pytanie, a jako że temat zamknięty to robię nowy... sorx z góry ale trzeba to poprawić bo namieszasz ludziom w głowach(chyba że ja źle zrozumiałem)
Pytanie zadane przez Shater: 1. Czy jak walne GFB gdy jestem otoczony przez potworki to mnie przy okazji nie zabije? (tutaj rozumiem jako uszkodzi) Odpowiedź by Gremlin: 1. Na PvP tak, na Non PvP nie To jest absurd. Jeżeli ty bijesz z GFB na pvp lub non-pvp nie uszkadza to ciebie nawet jeżeli "odpaliłeś" na samego siebie (sprawdzone) |
No troche racji w tym jest. Myślę że to było tylko przejęzyczenie :D
|
Hie hie a jak strzelisz w siebie z UE to padniesz no nie.
|
Też mi sie zdawało, że tego kto wypuści pocisk, to nie zrani, ale po tym jak mnie Gremlin poprawił, to przyznam się szczerze że zwątpiłam... :]
|
heee śmieszne każdemu może się zdarzyć rzeczywiście swoim gfb nie da się zabić.Może gremlina zhakowali:P:P? jk plx:)
|
a żeby nie było pytan czy można sie zranić swoim hmm,lmm,sd
-nie można ze swojej strony zranić można się tylko swoimi fieldami i bombami ~w 100% sprawdzone |
Mozliwe ze dalem plamy, zalozylem ze osoba piszaca przedemna napisala poprawnie :)
Pozatym moje doswiadczenia z waleniem w siebie runami ograniczaja sie do testa, gdzie ostatnio sobie przywalilem explozja, nie wiem czy GFB dzialalo podobnie gdyz nie mialem zadnych GFB ze soba. Jeszcze raz przepraszam za powstale zamieszanie. re: Master magi UE wali do okola a nie w obszar :) re: Martyha Taaaa :) Cytuj:
plx plx plx |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |