![]() |
Vial of oil?
Mam pytanie. Skąd wziąć vial of oil? Wiem że jest potrzebna do napełniania lamp. A szkoda mi cap na torche, a za mane wole runki sobie robić. PLX szybka napiszcie.
|
O ile się nie myle to w sklepie z ekwipunkiem w kazordoon.
|
Odp.
Wiem że nie na temat, ale chcę rozwiązać twój problem z cap jak masz
8 lvl to sobie kup utevo lux i z głowy po co bedziesz cap marnował na viale z oliwa utevo lux praktyczniejsze!:p |
A ile kosztuje w kazz?
|
A i mam 17 lvl, i mówiłem ze wole mane marnowąc na runki, a i jestem druid i se robie ihy i sie pytam o lampy bo mam 250 grzybkuw i chce pujsc na jakiś exp spory na kilka dni i szkoda mi many na utevo lux, a capa mam mało i szkoda nosić torch a lamp(30 cap) i vaile mało będzie ważyć,mniej niż torche.
|
Cytuj:
Pozdro!Kubus^^ |
Ciągle pytam ile gp kosztuje vial of oilX( Wiem że w kazz, ale ile kosztuje !!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jeszcze miesiąc temu był bug przy kupieniu cup ( kubek ) za 2 lub 3 gp w carlin był w nim olej tegu błędu już niema a olej można gdzieś znaleść lub kupić za 20 gp chyba w każdym mieście na mainie
|
Cytuj:
|
Właśnie gadam do tego NPC a tamten coś mówi i nic8o
|
vial of oil= 20 gp proste :) i oczywiście kazoo ;)
|
nie tylko w kazz
Mozna tagze w Ab'dendriel podziemiom tam gdzie mozna kupic ekwipunek. ;)
(sry za to ze nie pisze polskich znakow :baby: ) |
nie oplaca sie
oil kosztuje chyba 30 gp...a lampa działa krótko i wcale nie jest taka dobra...lepsze jest utevo gran lux albo 3 torche
|
lol ale masz problem...Najbardziej praktyczniejsze jest TibiaGG =]
_______________________ Emeryt=] |
Ale co to za gra z programami które ułatwiajom gre? Nie rozumiem po co z nimi grać. Nie widzę sensu gry:o
|
Sry Do wykasowania ;/
|
da sie je kupić w Każdym Podkreślam Każdym Mieście w sklepie z eksipunkiem za marne grosze
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37. |