![]() |
Świąteczne Życzenia!
Najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Wielkanocnych składa team Tibia.pl. Życzymy Wam abyście te Święta oraz każde kolejne spędzali we wspaniałej rodzinnej atmosferze. Aby urzekła Was magią oraz ciepłem jakie otrzymujecie od Swoich bliskich!
Lepiej będzie spędzić te święta razem z rodziną przy stole, zamiast przeszukiwać wszystkie martwe króliki w okolicach Carlin aby znaleźć świąteczne jajka. Życzymy Wam również mokrego dyngusa i smacznego jajka. |
Wszystkiego naj od Zalgadis'a ;)
PS. Kogo wiadrem na smingusa? ;D |
Również odemnie Najserdeczniejsze Życzenia, Spokojnych i Wesołych Świąt życzę całemu Tibia.pl team i Wszystkim Użytkownikom!
Pozdrawiam :) |
Świeta, święta
Ja tez uważam, że lepiej spędzic ten czas z rodziną ale troszke nie zaszkodzi, bo tibi nigdy dość xD:D
|
Ja również życzę wszystkim adminom, moderatorom i użytkownikom tibia.pl pogodnych i wesołych świąt :).
|
No i ja życze wszystkie naj..naj sratatata jak tam dalej szło :P.
|
/me życzy suchego dyngusa i mokrego jajka:p ;)
|
Wszystkiego naj naj (:
A wogle to jakie jajka kroliki dawaja :> |
Zdrowych, Spokojnych i Radosnych świąt sponsoruje Vickson :D
Życze Wam bycia z rodzinką i nabicia wysokiego lvlu tuż po świętach ;p Ahh ten suchy dyngus xD |
Życze wam tego co wszyscy i jeszcze wiecej :]
P.S. Ale ladny kurczaczek :D |
Zdrowych i Wesolych Swiat For All:D :D
|
:p
Tak jak przedmowcy ... :D
|
(...)
/me mówi nawzajem/ (...) |
:)
Ja też życzę wszystkim wesołych, pogodnych Świąt Wielkiej Nocy.
Szybkiego wbijania lvl'i (ale po świętach) dla wszystkich modków, adminów, pg'ów, pk'rów, h lvl' i l lvl'i, najtów, palków, drutów i sorków :p a zwłaszcza dla rookstayerów |
:p
Nawzajem !!!!!
|
NAWZAJEM!!!:cup:
|
Kurczaczek wam wyszedł całkiem całkiem :) Oczywiście wszystkiego najlepszego życzę wszystkim.
|
:)
Życze wszyskim wszyskiego najlepszego szczegulnie zespołowi tibia.pl B)
|
Nawzajem
Wzajemnie życze całej ekipie Tibii.Pl aby spędzili pogodnie te święta;]
Mam i tak zamiar zdobyć świąteczne jajeczko :] :D :] Wiecie może kiedy dokładnie można bedzie znaleść w królikach jajka, prosze o odpowiedź :D |
Mokrego dyngusa i smacznego JAJKA!!!!!
Dobrych itemöw i duzo levelöw, ale to po SWIETACH lepiej spedzic je z rodzina Ö= |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19. |