![]() |
> Mocne Pk <
Chciałem wam pokazać filmik, który naprawdę warto zobaczyc.
Oczywiście nie mój =) bo..z tibia.de http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/7900 http://rapidshare.de/files/17865144/blabla.rec.html Polecam |
xd
Jaaa tylu ich było a nie mogli sobie poradzić żałosne rozumiem koleś miał dobre pvp ale ich było-.-
|
calkiem niezle, ziomowi zwróciło sie za deada :)
|
Hhihih
To sie nazywa pvp moi drodzy. |
1liga! looty niezle :P
|
Heheh nom dawał koleś ładnie rady :D ale nie odrazu ze jakis master pvp ;p
|
Twoji masterzy to glownie szwedzcy uzytkoniwyc aim botow ? pff ...
Mowisz nie master ... moze i nie ale mysli ... tu fd tam na knighta zamisat fd demon sklepetonik itp ... mysli i to sie liczy -.- |
Ciekawe filmiki, loot dobry :P Ciekawe czy to byl aim bot czy dobre pvp.
|
Dobry filmik.Locik tez najgorszy.Ale bywaly lepsze :P.
Trzeba przyznac gosciowi ze ma dobre pvp a bota nie mial(chyba ze na sd ale watpie). |
Bardzo ladne pk :cup: . No i jaki loot:cup: . Respect:p
|
Lamusy pewnie zara zaczna szczebiotac ze latal up & down, ale od razu widac kto tu mial dobre pvp. Dobry gracz vs banda noobow uwielbiam takie filmy :D:D
|
Cytuj:
@Filmik Nice :D Najlepsze bylo jak nooby podchodzily Cie bily np ten pall i scinales xD Szkoda ze padles No ale loot wyslales :D |
spox pk ale to sie nazywa bot a nie pvp nie ma opcji zeby trafial za kazdym razem z sdka -.-
|
Co tu dużo mówić... just owned. Padł 2 razy ale to co on wyprawiał przechodzi moje najśmielsze oczekiwania. To się nazywa PvP
|
Co wy tak odrazu z tym aimbotem to ze ma od was lepsze pvp to odrazu aimbot tez mam dobrego aima i kazdy mowi ze mam bota bo ludzie nie wiedza jak walic i jak oblusgiwac sd to osadzaja
|
hahaha niemoge filmik extra:D typ robil ich jak chcial a te noobki niemogly se dac z nim rady xD jeszcze przy okazji ile itemow zlotowal gz dla tego pana mimo ze uzywal makro co bylo raczej widac za kazdym razem trafial:)
|
zadne pvp ;) bot i tyle ... ale i tak sie ladnie posypalo ;P
|
Omg jaki kurwa bot pajace lol może gra w tibie 5 lat i ma już wprawe ;] a nietrafial za każdym razem chyba ze mi chmurki na monitorze migały ;]
i tam ktos up pisal że dla mnie to swe z aim botami sa masterami ? lol zostawie to bez komentarza ;] ale i tak swe są moim zdaniem najlepsi w pvp ;] |
HaHaHa ale ich porobił! Najlepsze było jak zwinął bohy:D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44. |