![]() |
WBF - zgłoszenia!
WBF - wielka bitwa fake'owa to konkurs na robienie fake'ów otóż zgłaszajcie się potem wylosuję pary i będziemy głosować... Chodzi o to że każdy uczestnik konkursu ma swoją parę i musi zrobić fake poniżający przeciwnika, ten gracz który bardziej poniży przeciwnika wygrywa, prace mają być w formie fake'a...
Gracze: - Dark Sven - Oerta - Sir zajacc smialy - Nadrill - Jwitos - Crowal Życze miłej zabawy! ;] ps. jak bedzie 10 zgłoszeń to ruszy |
no...no to może ja
|
Tja. Nie masz pomysłu a chcesz zabłysnąć to skopiój pomysł kogoś innego? Jasne. Ja raczej podziękuje...
|
No to ja...
Choć pomysł nie jest twój -.- Down: no też prawda ;) sir zajacc smialy: a ja chciałbym z takim dark svenem,nawet mam już pomysł do niego ;D |
Wiem że pomysł nie mój, ale przynajmiej bedziecie mieli zabawe ;)
|
Dobra ja sie zgłosze ale nie wybieraj mnie z jakimś np. Avagerem albo Dark Svenem bo wtedy moje szanse są jakbym sie bił z Pudzianem xD
I wybieraj jakby co pary według umiejętności w robieniu fake eby było uczciwie |
Hrhr... ciekawe... ja się zgłaszać, hrhr...
|
Ja się zgłaszać.
Wiem, że tutaj nie ma moich fake'ów, bo jeszcze nie opublikowałem... ale zgłaszam się. |
Hhmmm... 0 nagrody... 0 interwencji... Szczerze mówiąc wiem że to wyjdzie do dupy. Wogóle nie ma terminu na prace... I w wielkanoc... Szczerze mówiąc wole spędzić czas z rodziną; niż o tej porze bawić się w sklejki...
A taki Avager się zjawi i olśnienie... Już ma 0 konkurencji... No ale się zgłaszam... Choć być może zostanę zdyskwalifikowany za nie dostarczenie pracy :P P.S. Oerta! :| Z Dark Svenem! :| Może i będzie zażarta konkurencja, ale myślę że można to porównać do Thimburda z twórcami GNE :P:P:P |
Termin zgłoszeń kończy się w poniedziałek o 8:00, w poniedziałek o 20:00 zaczynamy!
|
- czyścimy.
|
Ja chętnie wezmę udział, robienie fejków dobrze mi zrobi (dawno się tym nie bawiłem).
Z Crowalem i kilkoma innymi osobami raczej szans dużych bym nie miał, ale MP podsuwa BARDZO dobre pomysły. Zresztą, liczy się tylko dobra zabawa. @EDIT: @UP: Kriss, ja z ME już nie będę korzystał, naapraaawdęęęę... Teraz robię fejki w troszkę inny sposób... |
Zgloszenie
Ja tez bym chciał sie zgłosić. Prawdopodobnie to nie wypali, ale warto sprobowac. Jeszcze jakbyś podał pary ewentualnie, rzeby sie przygotowac.
Pozdrawiam [E][u][G] P.S. :) Wesołych Świąt!! |
/me sie zglasza
|
- czyścimy.
|
@Kriss
Bij się z Oertą.Ale ja mam "pomysła". @topic Aha to ma być coś ala WBK-Upokorzyć przeciwnika :)? |
ofcz ja !
<10 znukaw> |
me too zgaszam sie!
|
Cytuj:
|
Zgłoszenie
Pomyłka :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |