![]() |
Nowy manual juz dostępny.
Dziś CipSoft poinformował o kolejnych zmianach na tibia.com . Aby dostarczyć wam jak najwięcej informacji o Tibii znacząco powiekszył i zaktualizował dział Tibia manual . Teraz oferuje on wszechstronny opis gry i jej cech. Został dodany bardziej precyzyjny dział o grze który obejmuje postacie, opis świata i obszerny paragraf o magii. Poza tym sterowanie, ustawienia gry, strony z postaciami, forum i wiele innych aspektów gry otrzymały szczegółowe wyjaśnienia. Został dodany spis aspektów gry aby pomóc wam szybko znaleść informacje na dany temat. Tak więc jeśli chcielibyście dowiedzieć się o Tibii czegoś więcej polecamy zacząć czytać już teraz. Prawdopodobnie odkryjecie rzeczy o których do tej pory nie zdawaliście sobie sprawy!
W dodatku do nowego manuala zostały dodane podstawowe pytania dotyczące gry. No i wreszczcie jest dostępna lista wszystkich korzysci płynących z posiadania premium account. |
lol i co tu duzo pisac bedzie cool :)
|
@up
Eh.. chłopie! Jak niewiesz co ciekawego napisać to nie pisz, a nie nabijaj postów. Już to irytuje naszym szanownym moderatorom, których ja ich szanuje. @topic Hmm... niezbyt dobrze znam angielskiego, a czy mógłby ktoś przetłumaczyć po polsku dla tych, którzy nie znają dobrze angielskiego. Osobiście nikogo nie zmuszam nikogo, ale jak nikt nie zrobi to trudno. Pozdrawiam!~ |
Buahhahahaha
Wiesz co Methald ? Jak przeczytałem pierwszy post (Thebesciaka) to już chciałem napisać żeby nie nabijł postów, całe szczęście, że przeczytałem też twój post :D. @topic: Fajnie, że uaktualnili tego manuala (teraz to już w ogóle się nie będę nudzić- robienie runów to przykra sprawa :) EDIT: Zapomniałem dodać, że do thebeściaka należy zwracać się chłopcze, nie chłopie ^^ |
Angielski
Niestety nie wszyscy znają angol dobrze :( mam nadzieje ze w najblizszym czasie zostanie to przetlumaczone na jezyk polski :) albo przynajmniej najwazniejsze rzeczy....
|
przepraszam że pytam, ale kiedy coś takiego będzie na tibia.pl ?? wiecie nie żebym kogoś zmuszał, ale nie wszyscy znają angielski do perfekcji........................... :(
|
Cytuj:
Bo ja jakoś nie widze, aby gdzieś był umieszczony spis "itemsów". Prosiłbym o linka do tej stronki :] OCZYWIŚCIE CHODZI MI O STRONKE TIBIA.COM a nie tibia.pl bo tutaj to wiem gdzie się znajduje spis przedmiotów :D |
Szkoda ze nie po polsku pisze :(
|
@ trener
Wiem czemu nie możesz znaleźć spisu itemów (patrz niżej) @ten kto tłumaczył newsa W tłumaczeniu jest jeden błąd. Niewielki, ale może wprowadzić w błąd, mianowicie słówko "aspects" powinno być przetłumaczone na "aspekty" albo "zagadnienia". "Przedmiot" też może być użyty w tym znaczeniu (np. przedmiot rozmów), ale ludzie myslą, że chodzi o przedmioty w grze, a nie "przedmioty rozmów" Edit: Widzę, że błąd poprawiony. Dobrze, że się na coś przydałem :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:51. |