Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   kolekcjonowanie :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7303)

Serdelek 15-07-2004 19:25

kolekcjonowanie :)

Czy kolekcjonujecie jakieś przedmioty???

Ja naprzykład zacząłem niedawno kolekcjonować kamienie z goblinów (te do rzucania), mam ich już ponad 70. Zbieram też jagody (74). Jak dojdę z tymi przedmiotami do 100 to zacznę zbierać nowe rzeczy (marchewki [mam już 7], mięso, szynkę, kokosy, jabłka itd. ...)

Myślę że takie zbieranie może urozmaicić grę w tibię. Piszcie tu co wy zbieracie, co uważacie o kolekcjonowaniu różnych przedmiotów, od czego zaczęły się wasze przygody ze zbieraniem itd. ... :P

PS. Będę też robił grzybobranie :D

stukniety druid 15-07-2004 19:39

ja kolekconuje jedzonko mam juz..... rolls (to sa jakies bulki chyba) ,miesko, szynke, marchewki, dragon hamy, jablka, wisnie, ryby, mango, truskawki, banana, kukurydze, gruszke, pomarańcze i ciastka staram sie szukac nowych owocow/ warzyw ale nieidzie mi :P no i mam jeszcze z plecak protection amuletow ale tego niekolekcjonuje tylko jak widze to biore nikt tego neichce kupic to mam :D kupuje takze runy hmm jak tylko widze ze ktos sprzedaje od razu staram sie kupic chyba ze nie mam kasy mam juz ponad 20 plecakow :D :baby:

stukniety druid 15-07-2004 19:40

ja kolekconuje jedzonko mam juz..... rolls (to sa jakies bulki chyba) ,miesko, szynke, marchewki, dragon hamy, jablka, wisnie, ryby, mango, truskawki, banana, kukurydze, gruszke, pomarańcze i ciastka staram sie szukac nowych owocow/ warzyw ale nieidzie mi :P no i mam jeszcze z plecak protection amuletow ale tego niekolekcjonuje tylko jak widze to biore nikt tego neichce kupic to mam :D kupuje takze runy hmm jak tylko widze ze ktos sprzedaje od razu staram sie kupic chyba ze nie mam kasy mam juz ponad 20 plecakow :D :baby:

AzbesciaK 16-07-2004 09:02

ja zbierałem jagody :) 700+ i rozne jedzenia(tylko meaty, hamy, poieczarki, ryby, i pieczywo jadłem a reszte zbierałem :P )

zbuierałem tez rzeczy z kuchni :P szedłem na zamki i poprostu kradłem je :P :)) :)) dobrze ze npc za to nie scigali :D

Makrela 17-07-2004 15:56

Ja zbieram plecaki i torby (mam już full kolekcję), jedzenie ( w większości te pospolite) i różne płyny.

Szyszek 17-07-2004 16:09

Cytuj:

Jak dojdę z tymi przedmiotami do 100 to zacznę zbierać nowe rzeczy (marchewki [mam już 7], mięso, szynkę, kokosy, jabłka itd.
Na 21 lvl chyba tak szybko nie uzbierasz dużo kokosów ( wypadają tylko z Demonów ), chyba że masz dużo kasy na zakup ich.. ale nvm

Ja zbieralem sickle w witchów.. miało sie z 4 Bp :]

Ghost Nieudany 17-07-2004 16:25

Ja kolekcjonuję gp... Mam ich już gdzieś z 4k. Dziennie 300 przynoszę. Fajnie, nie?

Mam kolegę (Quilandus, w Jaskini Behemota - Guinea), który zbierał... kwiatki :) Jego przydomek to "Grabkożerca", to też nie łaził z tarczami, mieczami, toporami, młotami innymi duperelami, jeno z grabiami, hehe...

@down

Nie ma licznika, innych runek i rang... Więc nie ma praktycznie mowy o nabijaniu tylko o błędzie, facet pewnie dwa razy nacisnął na Wyślij :P

Methald 17-07-2004 18:30

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez stukniety druid
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez stukniety druid
nabiłeś posta napisając drugi post taki sam jak poprzedni. Edytuj go albo wykasuj. Plx!
Pozdrawiam!~

Detharon 18-07-2004 11:44

Kiedyś zbierałem jagodki mam teraz ~120 a teraz zbieram coś ciekawszego 8) thorowing star z Dsów które na fibuli często spotykam :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27.