![]() |
kolekcjonowanie :)
Czy kolekcjonujecie jakieś przedmioty???
Ja naprzykład zacząłem niedawno kolekcjonować kamienie z goblinów (te do rzucania), mam ich już ponad 70. Zbieram też jagody (74). Jak dojdę z tymi przedmiotami do 100 to zacznę zbierać nowe rzeczy (marchewki [mam już 7], mięso, szynkę, kokosy, jabłka itd. ...) Myślę że takie zbieranie może urozmaicić grę w tibię. Piszcie tu co wy zbieracie, co uważacie o kolekcjonowaniu różnych przedmiotów, od czego zaczęły się wasze przygody ze zbieraniem itd. ... :P PS. Będę też robił grzybobranie :D |
ja kolekconuje jedzonko mam juz..... rolls (to sa jakies bulki chyba) ,miesko, szynke, marchewki, dragon hamy, jablka, wisnie, ryby, mango, truskawki, banana, kukurydze, gruszke, pomarańcze i ciastka staram sie szukac nowych owocow/ warzyw ale nieidzie mi :P no i mam jeszcze z plecak protection amuletow ale tego niekolekcjonuje tylko jak widze to biore nikt tego neichce kupic to mam :D kupuje takze runy hmm jak tylko widze ze ktos sprzedaje od razu staram sie kupic chyba ze nie mam kasy mam juz ponad 20 plecakow :D :baby:
|
ja kolekconuje jedzonko mam juz..... rolls (to sa jakies bulki chyba) ,miesko, szynke, marchewki, dragon hamy, jablka, wisnie, ryby, mango, truskawki, banana, kukurydze, gruszke, pomarańcze i ciastka staram sie szukac nowych owocow/ warzyw ale nieidzie mi :P no i mam jeszcze z plecak protection amuletow ale tego niekolekcjonuje tylko jak widze to biore nikt tego neichce kupic to mam :D kupuje takze runy hmm jak tylko widze ze ktos sprzedaje od razu staram sie kupic chyba ze nie mam kasy mam juz ponad 20 plecakow :D :baby:
|
ja zbierałem jagody :) 700+ i rozne jedzenia(tylko meaty, hamy, poieczarki, ryby, i pieczywo jadłem a reszte zbierałem :P )
zbuierałem tez rzeczy z kuchni :P szedłem na zamki i poprostu kradłem je :P :)) :)) dobrze ze npc za to nie scigali :D |
Ja zbieram plecaki i torby (mam już full kolekcję), jedzenie ( w większości te pospolite) i różne płyny.
|
Cytuj:
Ja zbieralem sickle w witchów.. miało sie z 4 Bp :] |
Ja kolekcjonuję gp... Mam ich już gdzieś z 4k. Dziennie 300 przynoszę. Fajnie, nie?
Mam kolegę (Quilandus, w Jaskini Behemota - Guinea), który zbierał... kwiatki :) Jego przydomek to "Grabkożerca", to też nie łaził z tarczami, mieczami, toporami, młotami innymi duperelami, jeno z grabiami, hehe... @down Nie ma licznika, innych runek i rang... Więc nie ma praktycznie mowy o nabijaniu tylko o błędzie, facet pewnie dwa razy nacisnął na Wyślij :P |
Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam!~ |
Kiedyś zbierałem jagodki mam teraz ~120 a teraz zbieram coś ciekawszego 8) thorowing star z Dsów które na fibuli często spotykam :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |