![]() |
100 RP going down on Obisdia...50ED,34MS i 40MS :)
|
jeden z lepszych filmow jaki byl ostatnio na tibia.pl ; >
Darota ma niezlego uhbota, ale jest nubem co zapomnial otworzyc kolejnego bp uh :< |
very nice film, GZ za taką długą ucieczkę!:D
|
film boski...jeden z lepszych,jakie widzialem :D
@radziomistrzu chyba do tej samej szkoly chodzimy :P |
Pięknie. Po prostu Gratz :D. Szkoda ze ekipa wpadla ;P. A loocik tez niczego sobie Xd
|
To sie nazywa pvp :).
|
Dzieki chlopaky xD :*
|
Dzieki chlopaky xD :* ale specjal gratz to Tartarro...najlepsze pvp w tej **ANEJ grze ;p
|
(http://images3.fotosik.pl/18/t4x8fcb7hc9gonig.gif)
o.O zaje***ty film. ALe widac, ze ten/ta Darota miał/miała bota... |
Mam pytanie, czemu przez dobre 10 minut nie sprawdziliście loota z 100 RP z red skullem ?
|
@up
Bo FE postawily na cialo dobrych pare fire fieldow : ) @topic Haha xD Musze takie cos z kumplami retired zrobic na moim servie xD Btw. Skad wiedzieliscie ze one/oni tam beda? |
hahah moze i akcja udana ale i tak najlepsze sd Muatora w tartarro. Odrazu na wjeździe :]
|
Cytuj:
|
Zarabisty filmik ! ;] ta Dorota uh bot 100% szkoad ze all mnieliscie rsy wtedy by locik byl nice ;p!!! ale all nice wam poszlo :) gratulacje i oby tak dalej !!;]
|
@up
Jeśli ma sie red skulla to nawet jak zalozysz Aol'a to i tak przy dedzie wszystko wypada :] |
No... swietne pk! polecam filmik :cup:
xD powinno byc takich więcej :lucznik: GZ |
Noobs
Hehe Darota here ^^
Zapomnialem wlaczyc boota i zabraklo mi uh :)poprostu gz za zgrane sd kombo -.- Nie moge sluchac tych komentarzy o uhboocie bo zle mi sie robi gdybym mial bota to bym spokojnie uciekla tak to nie bylo czasu i uhy sie skonczyly haha ;/ |
Gratz akcji i fraga ;)
|
Jakby bym mial 100 bp uhs to mozna by bylo siedziec caly dzien w waszym cudowym trapie :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |