![]() |
Lord Montefori(100ek) i Gim Dropless(100ek) own3d/Fortera/111 ek nagrywa:P
Lord Montefori
Apr 16 2006, 17:51:08 CET Killed at Level 100 by Rakz and by Quick'zor Gim Dropless Apr 16 2006, 17:35:17 CET Killed at Level 100 by Amura tao and by Quick'zor A tu macie filmik ;> http://rapidshare.de/files/18157742/...d_die.rec.html |
Ja ta cala wojne zostawie bez komentarza.. oni,Owned jak zawsze trap fear ma wielu palkow i 2 najlepszych sorcow z fortery eh..
Bez Khaosa justice nic nie robi praktycznie.. |
Cytuj:
Lordem gral Khaos na 99% |
Cytuj:
Zawsze zostaje ten 1 % |
fajny film ale poprzednie byly lepsze ;p
|
noob?:D
09:48 Raider Volt: euehueh Maciek przeszedl przez most dwarfów bez eq 14 sorcem i nie padl ;p
Jak ty tego dokonałeś! |
Łał naprawde?
Film n/c.Ilu was było 20-25?A lordów było ilu?1.I on wam z 2 trapów uciekł ^^ Gratz. Zaraz powiecie a to elite on ma mase hp... Was było tylu że explo/sd exori by go zmiotły no ale.... Ale Gim padł szyybko ; < |
Cytuj:
@up to nie byla bitwa my vs Lordzi all... od nich bylo wiecej osob bodajze online ale to nie moja wina ze jesli u nich 1 osoba jest w trapie to max 3 osoby jej pomagaja reszta ucieka/daje loga :) btw.A co do uciekania z trapow to jasne moj team zalepia bo prawie na kazdej bitwie tylko ja pusczam fbomby -.- btw2.luknij ile osob i jake lvle sa w Gildi Justice,Montefori Family a ile u nas :) |
Cytuj:
Cytuj:
Gildia z lavelami -50 może pokonać gildie z lvami 80+ Tu chodzi o pvp i zgranie gildi. I nieulega wątpliwości że podczas trapowania aktywne były ze 2-4 osóby. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Niezgorsze filmidlo. Widac brak zgrania u Justice. No i uklony dla Bryana. Nie mozna mu zarzucic braku umiejetnosci bojowych..dla niedowiarkow polecam filmik ze smierci Mayesa. Cyas Noobas;)
|
co tak po nich jezdzicie?
veni, vidi, vici byli, zabili, spierniczyli spierniczyli tylko dlatego ze jak napiszesz spierd***** to wyskakuje "spierdolili" |
Cytuj:
to daj link ;> @$orcerx Ja nie powiedizlaem ze mamy "DOBRE ZGRANIE" napisalem ze lepsze niz oni jesli nie widzisz ( ; a po Twojej gadce widac ze ty jakis master pvp (strach sie bac) |
Msl ja mam gdzies ten film,tyle ze error jest w polowie trapa.. :|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |