Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   America Army swietna gra dla kazdego! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73257)

AxaO 16-04-2006 20:46

America Army swietna gra dla kazdego!

Witam mam do zaproponowania wam swiatna gre jest nia America Army
Wcielasz sie w zolonieza USA sa dwie druzyny walcza przeciw sobie jest cos takiego jak honor i wogole gre polocem sa tez treningi na snajpera medyka SF i inne a teraz cos o treningu w pierszym treningu nalezy zeszczelic jak najwiecej tych tarcz jesli eszczelicie minimum 26 bedziecie mogli byc snajperem ogolnie gre bardzo polecam a teraz linki i na koncu ciekawostka
strona glowne www.americasarmy.com
i strona polska www.americasarmy.pl
ja radze sciagac z oficjalnej domowej aha i teraz ciekawosta sa to odpowiedzi na pytania do testow bez nich nie zdacie na medyka i SF

medyk kurs 1
1.A 2.A 3.A 4.B 5.B 6.B 7.A 8.B 9.D 10.B 11.A 12.E 13.A 14.C 15.C 16.A 17.A 18.D
medyk kurs 2
1.B 2.B 3.A 4.B 5.C 6.D 7.A 8.C
medyk kurs 3

1.B 2.D 3.B 4.C 5.B 6.B 7.B
dzięki tym odpowiedziom zdajecie testy na 100% :D

Testy sił specjalnych
1.B 2.B 3.A 4.B 5.A 6.A 7.A 8.C 9 D 10.A 11.D 12.A 13.A 14.C 15.B
dzięki tym pytaniom zdajecie na jakieś 60-70% juz nie pamiętam dokładnie

screny z gry zamieszcze potem
aha jeszcze z kontem czeba je zalozyc na stronie glownej albo w grze mozna kliknac na Creat accont w grze
to na tyle sorka za bledy

Hieyan 16-04-2006 20:52

Kiedyś w to grałem, 26 honor miałem. Konto mi chyba usunęli, bo nawet opcja reaktywacji nie działa :<

Dzięki za te odpowiedzi, troche tego kiedyś szukałem.

Ale jako artykuł o grze, to do dupy. Przedstawiłeś to tak, że zrozumie to osoba, która w to grała.

phoneix 16-04-2006 22:22

Jak juz ktos wspomnial slabo opisales gre... Sam gram w AA od jakiegos czasu, gra jest trudna, zdecydowanie nie polecam jej osobom ktore nie maja duzo cierpliwosci, gdyz na poczatku dostajemy ostre baty, co moze nas zniechecic do gry...

Avager 16-04-2006 22:46

up:

Może i tak...ale... ja mam takie dziwne wspomnienie... grałem od wersji 1.2.11 (czy jakos tak)... tóż przed wprowadzeniem systemu Honor'u .
I przez cała gre od tej pierwszej wersji z Honorem do 2.4 ... zdobylem 50 honoru ;p (a gralem duzo, wymiatalem z AR'a... podejzewali mnie o hacki ;p - wersja 2.2)

Ostatnio (jakies 6 miechow temu) sciagnolem na chwile AA... wszedlem na konto..i moge powiedziec ze przerwa 2 miesiecy pozbawila mnie PRAWIE ZE CALKOWICIE SKILLA (celnosc nie ta, no coz...zmieniony system celowania byl ... wieksza celnosc na celowniku mniejsza na pod ramieniem - ze tak powiem).
Ale.. coz... dla zabawy wlazlem sobie na stronke z hackami (i tak mi sie juz nie chcialo grac...skoro moj klan sie rozszedl, a kumple juz nie grali), sciagnolem sobie hacka...dobrego, jego pare opcji to:
-Fake PB kick
-Fake Admin msg
-Wall Hack (ostra zabawa z tym jest)
-Ammo Hack (255 amunicji w magazynku)
-Aimbot (nie uzywalem prawie wogole, czesto celuje w nie tego co trzeba... ;p ..a na bridgu to ja moglem sciagnac caly ich team zanim dobiegli do middla)
-NoFog (to samo co z aimbotem...raj dla snajpera)
-Auto Reload
-Anti Vote-kick (jak chca ci dac kicka to Hack ci zmienia nick... i po skonczonym vote-kicku odrazu przywraca Ci twoj stary)
-Admin Detector (informuje kiedy admin wejdzie na serwa)
-Radar (hyhy)
I teraz moje ulubione
-Explosive Bullets :D :D (Wybuchaly tak jak Granatnik uderzajacy o sciane ale tobie nic nie robily :D :D ...rzeznia na calego).

tylko przydal by sie jeszcze god_mode on :P .

Gra fajna, ale za duzo hackerow... PB gowno im zrobi szczerze mowiac ... (jesli nie ma wlaczonego Radaru i wall hacka a gra na aimbotcie to nie masz jak mu to udowodnic...moze bardzo szybko wylaczyc... mimo ze Admin serwa robi screeny PB'kiem ).

btw.
SF trening jest za łatwy...

phoneix 16-04-2006 22:57

Trening SF jest prosty, dojscie do niego troche ciezsze, gralem w jedna z pierwszym ver. bez problemu trafilem 40 celow, teraz ledwo trafilem te 36 na snajpera... niestety sam trening snajpierski jest ZALOSNIE prosty... dojscie do niego w sumie tez... mnozy sie przez to liczba slabych snajperow i nie ma sie czemu dziwic jak treningu nie da sie nie przejsc... Dodatkowo w AA wkurzajace jest celowanie na oslep z granatnika... czesto dostajemy nie wiadomo skad, wkurza tez czas oczekiwania na poczatku rundy, dlatego wiekszosc osob woli przykampic zeby nie dac sie zabic w pierwszej miniucie gry, bo przewaznie przyjdzie nam poczakac kilka nastepnych, ta mala dynamika gry troche wkurza, choc dodaje jakze waznego realizmu... Dla wszystkich ktorzy dopiero zaczynaja grac w AA i akurat przeszli trening snajperski mam dobra rade, niech sie nie ciesza zbyt wczesnie bo snajperka w tej grze to RAR i dostac sie na pozycje snajpera, sczegolnie z niskim honorem gdzie mamy male prawo wyboru broni jest strasznie ciezko, a acctept swapa nikt nam raczej nie da...to tyle odemnie, polecam tez strone americasarmy.pl i forum...

AxaO 17-04-2006 15:16

Phoerix
tak to jest prawda trening jest bardzo prosty

a czy jest mozliwosc granuia majac gre na plycie?

Karl0ss 02-06-2007 17:56

Z okazji odświeżenia tematu napisze:
Gram w AA od nie dawna i tylko SF, Medyka i tego do CO-OP treningu nie zrobiłem. Narazie nie "dotykałem" się do nich :D. Czuje, że niedługo będzie "trzeba" Medyka wykonać xd.
Gra bardzo fajna, i jakoś teraz mało Cheatów.
Jedynie odstrasza "waga" gry.

Pozdrawiam
P.S. Co będzie trzeba robić w medyku?
@Down
Aby wykonać musisz mieć w "podstawowym strzelaniu" co najmniej 36/40.

Cacuss 02-06-2007 18:13

Trening snajperski

A co trzeba zrobic, zeby moc wykonac trening na snajpera. Bo ja zrobilem wszystkie treningi, a tego nie moge dotknac 'not avalibe' czy jakos tak.
Co musze zrobic aby to 'odblokowac'????X(

@Edit: Juz wiem. Trzeba miec 36/40 celnych strzalow w pierwszym treningu. ;]

grzelu8 02-06-2007 20:12

Ajj na 256 ram nawet mi sie nie opłaca grac :/ Kiedyś już ściągnąłem, ale jak zobaczyłem że sie tak wolno wczytuje to zrezygnowałem. Fajnie zrobiona darmowa gra, w wakacje będe w to grał jak tylko dokupie 512 ram ;)

Meryba 02-06-2007 20:12

poda ktoś DOKŁADNY link do ściągnięcia tej gry i trzeba zrobić konto? Czy jest tak jak w sofie?

Davith 11-06-2007 09:27

Rzeczywiście jest fajna grałem kiedyś ale zapomniałem jak to sie nazywało.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31.