![]() |
Groźba od Tutora
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć co należy robić w przypadku, gdy Tutor mnie "hunci" i każe płacić 50k, za podejrzenia mnie o używanie bota. Grozi mi on, że jeśli nie zapłace to bedzie mnie "huncił" i na dodatek zgłosi GM'owi, to że używam bota (chociaż tego tak naprawde nie robie), i że dostane bana, a jeżeli mu zapłace to on nic GM'owi nie powie i niebedzie mnie "huncił";( Bardzo proszę o odpowiedź, bo niewiem co mam robić ;/ PS.(Od kilku osób już słyszałem,że płacili mu za to ale nikt niepodją się próby zaprzestania niepoprawnej działalności tego Tutora) |
1. Przestań mu płacic
2. Zgłoś do innego tutora jego zachowanie oraz opisz dokladnie całą sytuacje 3. Jak masz znajomych to zbierzcie się i... chyba nie musze konczyc ;) |
No to ty napisz do GM'a. W czym problem? Boisz sie? Ten "Tutor" pewnie bana dostanie i będzie miał nauczkę.
|
Pierwszy razz sie z takim czymś spotkałem.... Kto by pomyslał
|
Krzesław dobrze mówi opisz dla GM całą sytuacje , i jeśli GM będzie miał troche rozumu to dla Tutora sie dostanie a jak niebędzie miał to ci
|
A jak mam napisać do GM'a ?
Z angielskim u mnie lipa ;/ Jakby mi ktoś pomógł napisać do GM to byłbym bardzo wdzięczny |
U mnie z ang. też kiepsko ale od czego są słowniki internetowe?? Może gramatyczne to niebędzie ale zawsze będzie. A jak grasz w tibie i chcesz napisać do gm to kliknij Ctr+R . :)
|
Apr 16 2006, 21:08:29 CET Killed at Level 52 by Satamo
to ten ? :> |
Tak Satamo jest tutorem i mnie zabil ;/(za te podejrzenia i ze niechcialem płacićX( )
|
Tak to jest jak idioci na Allegro kupuj zestawy pytań tutorowe......
|
Zbierz ekipe i zabij go :) Mimo ze jest turtorem to niech sie tak nie wozi bo ktos moze mu przymknac buzie :baby: a tak wogole to pierwszy raz spotykam sie z taka sytuacjia jka dla mniw dziwna sprawa i wogle ale po 1 to nie plac i sprubuj to jakos wytlumaczyc czy cos a jak sie nie da to powiedz dla gma i na dokladke zabij go ( o ile masz qmpli, a zapewne on ma wiec szczerze mowiac to ja bym go nie zabijal....... no chyba ze masz takie plecy jak ja na chimerze :p:p:p:p to mozesz go zabic)
|
Masz problemy z angieskim - klikasz tu i juz ich nie masz...
|
Bueh, a co to za roznica czy on jest tutorem czy nie? To sie nazywa power abusing i nie jest zakazane.
|
Cytuj:
|
Huhm? Jak uzywa tej pozycji? Powiedz mi.
|
Cytuj:
|
A czy tylko tutor moze raportowac zlamanie zasad do GMow?
Nazywaj to jak chcesz ale nie naduzywaniem pozycji tutora. |
8o nigdy się niespotkałem ale do rzeczy :
1. Wyślij wiadomość do gma ale nie wiem czy to poskutkuje bo nigdy nie opdowiadają ani się nie pokazują :P I napisz o zaistniałej sytuacji 2. Napisz do CipSoftu przez maila czy coś. 3. Napisz polskiemu gm'owi (to chyba najlepszy pomysł mi sie wydaję) |
Cytuj:
idzie policjant do meliny i mówi : dawać mi tu 10% zysków albo pójdziecie za kratki. Czy policjant może wsadzić kogoś za kratki?? Nie. A czy nazużywa swojej pozycji?? Tak. Mów co chcesz, ale wychodzi nato że masz skrzywione spojżenie uczciwości. ------------- plus tutorzy powinni: Kod:
h) Be a Model Tibia Player |
Wiecie czy jest moze gdzies spis tutorów? Którym by mozna to zgłosić bo GM nieodpisuje ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |