Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   nowy potwór dla niskolewelowców ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7334)

Serdelek 17-07-2004 12:06

nowy potwór dla niskolewelowców ??

Moim zdaniem cipy powinny postarać się o wprowadzenie nowego potwora dla osób z niskim lv, a nie ciągle wprowadzać potwory typu banshee których zabicie jest dla osób przęciętnie grających niemożliwością.
Co o tym myślicie??

Warloczek 17-07-2004 12:25

Zaznaczyłem "tak" ale nie wiem dlaczego...dużo jest potworów dla lowlv taki orc troll goblkin waasp itd.
przydałby się jakiś nowy fajnu\y ale nie jest to konieczne
A potwory typu banshe wprowadzająpo to żeby highlv miał na czym expi.. przecieżon nie będzie expił na ratach...
potworów fddla lowlv jest dużo.. ale z mojej strony mile byłby widziany nowy..

kagan 17-07-2004 12:26

Myśle o tym... że własnie taki potwór będzie, w nowym updacie, zapowiadali że będzie taki żuczek który w sile będzie przypominał buga.

SzpaQ 17-07-2004 12:59

hmm w nowym update prawdopodobnie bedzie Skarabeusz :)) , ciekawe czy zrobia takze Giant Skarabeusza , ah nie chce nabijac postow mam pytanie czy ten nowy teren z pustynnym miastem bedzie tylko dal pacc? :baby:

Berials 17-07-2004 13:01

re: UP

Tak, jest do na Darashi, czyli wyspie dla PACC.

paul86 17-07-2004 13:04

hehe a po co Wam nowy potwór... szczerze... robicie lvl i bedziecie chodzili na coraz to lepsze potworki... a zreszta lvl nie jest podstawa.... najwazniejsze sa umiejetnosci i opanowanie... a i oczywiscie 0 laga :D Banishee.. jest taki sobie... Mowie Wam podstawa to umiejetnosci, opanowanie 0 laga no i troszeczke hp :D ja solowalem smoka druidem 17 lvl ok 32 mlvl (tylko 4sd) wiec wszystko jest mozliwe :D

Serdelek 17-07-2004 13:26

No tak ale fajnie by było chociażby dla bajeru mieć nowego nie za silnego potworka :P. A kiedy ma być ten update z tym skarabeuszem?? Nie mogę się już doczekać aż go pierwszy raz zabiję :P. A ja powiem wam że zawsze chciałem żeby na tibi można było walczyć z bykiem :P i z czymś latającym np. ptakiem czy pterodonem (fajnie by było jak by była wyspa z dinozaurami) :D

kibolek 18-07-2004 12:27

Taaa przydalby sie jakis nowiuski potwor slaby, no moze nie taki slaby jak bug ale taki naprzyklad jak orc warrior zeby bylo sie z czym zabawic:)

zeus 19-07-2004 11:49

Oczywiscie ze nie. Takich potworów jest stanowczo za duzo. przydalo by sie wiecej potworów srednich dla graczy od 25 do 35 lev. za duzo z nich jest dla pacc.

Mistic De'Cros 19-07-2004 15:10

teżsłyszałem że bedzie SKARABEUSZ (skarabeush czy jakośtak) taki robak wizytówka piramid w egipcie:P

Mistic De'Cros 19-07-2004 15:12

8o 8o 8o 8o słyszałem też że bedzie nowe miasto tam gdzi jest pustynia (tak jest taka dziura powszechnie znana jako Dessert Quest"Vication Quest" Qumpel mi mówił jak sie bedize nazywaćale zapomniałem:P

8o 8o

Riwimi 09-08-2004 09:49

W nowy Update ma być pare nowych potworków takich jak: Hiena, Skarabeusz, Ancient Skarabeusz, Larva, Dzin i Duża mumia więc beda to potforki zarówno dla Low Lvl'i jak i dla High Lvl'i

Kadmilos 09-08-2004 09:54

Z tego co ja wiem to w nowym updaejt pojawia sie nowe potworki dla wszystkich przedzialow lvlowych.

Hellscream 09-08-2004 11:05

Ej no tak ma być skarabeusz ale to bedzie i tak tylko dla pacc. Ponieważ nowe miato bedzie na darashi. No chyba że umieszcza skarabeusze na pustynii ale raczej w to wątpie. Więc raczej facc nie bedą mieli niczego nowego tylko bany na trade bo ma byc taki update, beda miali też że bedą mogli sprzedawać 100 itemow na raz no i beda mieli mozliwośc kupienia nowych itemkow od pacc :D

Hellscream 09-08-2004 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mistic De'Cros
8o 8o 8o 8o słyszałem też że bedzie nowe miasto tam gdzi jest pustynia (tak jest taka dziura powszechnie znana jako Dessert Quest"Vication Quest" Qumpel mi mówił jak sie bedize nazywaćale zapomniałem:P

8o 8o

Ej ci sie pustynie pomylily nie zapominaj że na darashi tez jest pustynia i to tam ma być te nowe miasto i tylko i wyloncznie dla pacc wiec nie licz na wiele chyba że masz paca :)

Hellscream 09-08-2004 11:10

A jak chcesz to biegaj se po putyni tam gdzie desert quest i szukaj :D Może coś znajdziesz jak tam to mi powiedz :P

Immortal herbatnik 09-08-2004 13:33

Wszystko dotyczace nowego update jest w artykule pod tytulem Szczególy nadchodzacego update
Potwory miejce w ktorym bedzie nowe miato itd.

Wojen 09-08-2004 14:16

Moim zdaniem powini troche rozbudowac kontynent. Dodac kolejny polwysep albo cos w tym stylu. A co do nowych potworkow to przydalyby sie jakies z zakresu exp 100-700. I w sumie jeszcze jedna azna rzecz. W tibii brakuje juz gh. Mozna by jakis gdzies postawic. Ja obecnie nie nazekam, mam pokoik w wierzy wezow B) ale wiele gildi nie ma mozliwosci zakupu.

Tomix6 09-08-2004 15:46

Myślę, że z tych nowych potworków będzie na pustyni(nie tej na Darashi) chociarz larva i hiena, wtedy low lvl by tam biegały:).

Maniak Ziomek = ) 09-08-2004 15:49

Fakt, powiem tak gram jush z 20 postacia =p bezkitu i te Trolle, Orci itp. sa do obrzydzenia !!! jeszcze troche to wezme sciagne se ten program co wszystko wyglada inaczej =D np. RAT wyglada jak pikachu z pokemonow.

P.S o ile sie nie myle Skarabeusz daje poisona za 20 =/ ( o ile sie nie myle )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05.