![]() |
Pekaj by me :P
Witam!:D
Ehm no sam nie wiem jak zaczac, wiec moze wy ocencie :P Humor 0/10 Akcja 0/10 Calosc 0/10 Dziekuje z gory i WESOLYCH SWIATEK ZYCZE :D @up Sorry zapomnialem linku :P http://rapidshare.de/files/17998325/LoL.rec.html |
Cytuj:
|
kiepskie
Humor 0/10
Akcja 0/10 Calosc 1/10 co to bylo? pk? pekowanie takich cienkich lvl? ha! ja na twoim miejscu pekowal bym jakies 25 lvl. i ty sie tak sieszyles z loota? FILMIK KIEPSKI I NIE POLECAM SCIAGAC! X( |
aushausHAushaushausHaushausH
Powalilo cie?!?!?!?!?!?!?!?!? Czego sie zabilesssssss??!! Ja i wszystko ci wypadlo!!!! LOL:lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo: :lolo:
|
Hehe fajna akcja na balkonie B)
Ale ogółem film słaby:evul: Nie przełożyłeś loota na siebię ?Był tam potem ? |
:/
@up
Poszedlem sie wysikac a koles pomyslal ze bedzie atrakcyjniej gdy mnie zabije wracam a tu ' You Are Dead' :P Pokazujac wam ten filmik szczegolnie zwracalem uwage na ta akcje na balkonie :P |
HUahuauh nie no ostra polewka 8o To sie nazywa szczyt chamstwa :P I jeszcze ta zabójcza końcówka ... czemu zrobiłeś sepuku ? :baby:
|
@up
witam!
po raz drugi pisze ze poszedlem do toalety zeby zrobic co trzeba :P gdy wrocilem zobaczylem ze moj koles dorwal sie do tibi i ze zuca ffy gdy podszedlem do niego juz bylo za pozno :P Jego slowa brzmiali 'to bedzie lepiej dla filmu' :D:D:D Wiec juz chyba wszystko wyjasnione aha i jeszcze jedno... Pkowalem takie male lvle ze wzgledu na chec miecia rs i fazki:P dziekiuje pozdrawiam Gukozing! Wesolych swiatek:P:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |