![]() |
Cała(prawie) prawda o Ghostland
Hmmm
tak jak w temacie.... link http://www.republika.pl/khazam/ghostquest.rec prosze o komentarze :baby: film w wykonaniu nooba huntera ;( i psa khazama 8o to chyba pa -- link juz naprawiony mozecie sciagac :] |
Poszukiwana strona nie istnieje.........zrób co¶ z tym :baby:
|
A u mnie wszystko git :))
Noł problem wif dołnloadning :P Zaraz odpale se filma... Obadamy 8) --- Misiek-lord of the Dragons [lvl prawie 27 LoL] :) K*N*I*G*H*T oczywiscie SKillz: 60/58 <--- wiem wiem slabe ;( ale gram na non PvP- SECURA |
Spoko filmik, lecz bardzo interesowala mnie ta dziura ostatnia na samej gorze i wlasnie tam mi sie wylacza ;(
|
no no... całkiem niezłe
@down tak bardzo to przeżywasz że piszesz tak w każdym temacie który komentuje ? Czy tylko posty chcesz sobie nabić ? Naucz się kultury i b±dĽ miły dla innych. @2down Nie znasz mnie więc teoretycznie nie możesz stwierdzić czy jestem "nubem" czy nie, poza tym łamiesz punk regulaminu 3.1. |
Pier**lony archeolog, temat z 2004 roku od¶wieża k**wa!!!
|
Cytuj:
|
Pkt 9.
"(...)Od¶wieżanie starych tematów nic nie wnosz±cym postem (np. "nie widzę screenów" w temacie sprzed roku): 3 do 6 pkt. (...)" Nie pouczaj innych regulaminem skoro sam go łamiesz! Reported :o. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:03. |