Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Legend of Fares (f2p w przyszlosci) soon beta :> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73477)

Avager 18-04-2006 02:47

Legend of Fares (f2p w przyszlosci) soon beta :>

O gierce zbytnio nie wiem...tylko to co na stronce pisze. Beta ma sie zaczac 24 kwietnia (za 6 dni...lub 5 jak kto woli :P (patrzac na godzine posta)).
W grze sa 2 strony...
Aliance i Empire.

Nie sa to 2 rozne rasy, itp...
Sa to poprostu 2 rowne (prawie, bo maja inne skille) strony konfliktu .

Profesje sa takie jak:
-Swordsman(Knight)
-Spearman
-Archer
-Sorcerer

Zaleta gierki jest:
-dziwny system enchantingu :P (nie wiem zbytnio o co w nim biega... bo malo info o nim)
-Wojny !!!!!1111 (Ci ktorzy wygraja wojne (Aliance lub Empire) dostaja bonus w EXP'ie , Dropie (chyba), w kasie i cos tam jeszcze :D .. aha i chyba w dmg (ktory sie zadaje).
-Rangi w PvP (jest pare rang... za kazda wyzsza jest bonus w DMG !!!! max bonus w dmg to +10% ! czyli dosc duzo - nie wiem czy to max...ale skala jest tylko do tej liczby).
- pare innych drobniejszych

www.legendofares.com

sprawdzcie sami :D .

Beta start = 24 kwietnia 2006.

FLO 19-04-2006 15:06

Mam pytanko: czy mozna gre juz sciagac? Jesli tak to gdzie bo w dziale download niby 'mozna' sciagac ale tylko gdzie tam jest link?;d

edit. no gierka zapowiada sie supah, no fakt f4p ale istnieja premium itemy ;/
Aha i jaka jest roznica miedzy Aliance i Empire, bo domyslam sie ze roznica skilli sorca, ale co jeszcze?;d Pomysl moze troche zgapiony z WoWa, chodzi o te walki nacji or smth. ;) Nick w grze (24.04): Flo (for sure :))

Avager 19-04-2006 15:51

up:

lol...zgapiony z WoW'a ?
A czemu niby HB tez to mialo ? Knight Online tez ? Ryl Tez to ma w pewnym sensie i dziesiatki innych tez ... wiec watpie by z wow'a

Co do sciagania... jest info ze rowno 24 bedzie mozna sciagnac jak i ... UWAGA... rejestrowac sie do bety (Czyli ta rejestracja to jeszcze nic ... ).
Ale niestety..klient'a bedzie trzeba sciagac z Fileplanet'a :/.

Jakie roznice miedzy skillami ? (w sumie zadnych ich nie ma procz pewnie wygladu jak i nazwy...bo raczej WARTOSC dmg i dzialania beda mialy prawie ze identyczne), jeszcze roznica jest taka ze sa odzielne itemki dla obu nacji.

FLO 19-04-2006 16:55

@up
fakt, podalem tylko dla przykladu ze z wowa ;) Mimo to zapowiada sie ciekawa gra. I limit graczy na bete tez jest chyba ograniczony ;/ (konta)

Raiderek 19-04-2006 17:54

Wygląda ciekawie, ale jeszcze nic nie można powiedzieć, puki nie zagramy.

Badzo 20-04-2006 15:13

Ano, zapowiada sie fajnie, zobaczymy co z tego bedzie...
Czekam z niecierpliwoscia!

btw. darmowa gra? czy jak?

Resthin 20-04-2006 19:29

Mam wrazenie ze bedzie to kolejna gra ala Ryl zmixowany z Knight Onlie. Oby tego nie zpaprali ..

Btw : Enchanting bedzie polegal na wkladaniu specialnych kamieni ( kazdy dodaje inne + ) do slotow w broniach. Tylko ciekawe czy bedzie mozna mixowac takie same kamienie zwiekszajac ich bonus. Jest tam takze cos takiego jak Scroll Of Bless i Scroll of Protection ktore zwiekszaja lv naszej broni, o ile sie nie myle jest 15 lv broni. Podczas kazdego " zabiegu " blesowania bedziemy potrzebowali sroll + jakas sumka kasy + na wyzsze lvle jakies specjalne itemy. Na kazdym lv jest jakis % ze sie nam uda. Jezeli sie nie uda item znika .

Racon 20-04-2006 19:49

A to nie Ares?(The legend of Ares).Ja bede gral z Avagerem w nacji , Racon-sorc-air

Ojczul1 21-04-2006 11:14

Jaką nacją będziecie grać?

FLO 21-04-2006 13:27

@up
znajac zycie wiekszosc graczy bedzie w aliance, wiec ja bede w empire ;) i mag, mam nadzieje ze gra nim bedzie lekko trudnieszja niz pozostalymi profesjami ;)

Baron Kaldrick 21-04-2006 13:33

Ja będę na pewno we wrogiej Raconowi nacji, o ile gra w ogóle mi się spodoba... Spearman. Mam nadzieję, że są tam jakieś dwuręczne topory.

Avager 21-04-2006 20:46

Up:

Knight ma 2 reczne bronie w tym topory
Blunt = Axe

Nie kapuje jak BLUNT moze byc AXEm ...no ale oki ... .

Ojczul1 24-04-2006 17:12

Dzis jest 24 wyszła już ta beta?

Avager 24-04-2006 17:32

ftp://206.82.201.112/Ares_SetUp***** <-- Link do clienta z ich stronki (oficialnej) - JEST TO NIE OFICIALNE ZRODLO ! ALE CLIENT JEST WLASCIWY :> (Testowali ludzie :D , zalogowali sie , jeden nawet nabil lvl 3 ...ale gmy go schwytaly i sie pytali skad ma clienta itp ;> ... ).

Client oficialnie bedzie dostepny zapewne na flieplanet o godz. 19 (lub po...bo jakas zmiana miala byc), wszystkie postacie zrobione przed closed beta beda usuniete :> (Czyli nie bedzie koles mial tej postaci na lvl 3 :> ).

Baron Kaldrick 25-04-2006 09:18

I huk bombki strzelił, świąt nie będzie. Subscribers only.

Avager 25-04-2006 13:41

up:
Nom, niestety...
Ale jak sam DEV team mowi... To nie ich wina, FP sam tak sobie ustalil ...
Open Beta bedzie na 100% free...ale, wracajac do Closed...
Zapewne FP otworzy dzis albo jutro rejestracje for all ..chociaz nie jestem pewien.. .
No coz... 9 godzin czekania na prozne bylo... A ile zlosci i bluzg polecialo wczoraj na forum oficialnym...huhu... a ta ilosc sie zwiekszyla dwu krotnie gdy sie okazalo ze to Dla Subs'ow tylko ...

Aeglos Tribunal 25-04-2006 16:56

ehhh , a mi stronka nie działa wie ktoś czemu ?? :P

FLO 25-04-2006 17:57

@up
17:03 stronka dziala

@topic
http://www.vgpro.com/file/14692_Ares...xecute=2#about taki alternatywny mirror ;o
to byloby za piekne zeby wpuscili wszystkich na cb :(

Ojczul1 26-04-2006 01:55

Ściągłem z linku avengera ale jak odpalam to pokazuje sie okienko z gdzie można kliknąć tylko ok nic na nim nie pisze oprucz ok:/.Co zrobić?

FLO 26-04-2006 15:50

@up
mam to samo, avager znasz rozwiazanie? -.-" bo gra cos nie dziala czy patchowac ja trzeba

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33.