![]() |
Legend of Fares (f2p w przyszlosci) soon beta :>
O gierce zbytnio nie wiem...tylko to co na stronce pisze. Beta ma sie zaczac 24 kwietnia (za 6 dni...lub 5 jak kto woli :P (patrzac na godzine posta)).
W grze sa 2 strony... Aliance i Empire. Nie sa to 2 rozne rasy, itp... Sa to poprostu 2 rowne (prawie, bo maja inne skille) strony konfliktu . Profesje sa takie jak: -Swordsman(Knight) -Spearman -Archer -Sorcerer Zaleta gierki jest: -dziwny system enchantingu :P (nie wiem zbytnio o co w nim biega... bo malo info o nim) -Wojny !!!!!1111 (Ci ktorzy wygraja wojne (Aliance lub Empire) dostaja bonus w EXP'ie , Dropie (chyba), w kasie i cos tam jeszcze :D .. aha i chyba w dmg (ktory sie zadaje). -Rangi w PvP (jest pare rang... za kazda wyzsza jest bonus w DMG !!!! max bonus w dmg to +10% ! czyli dosc duzo - nie wiem czy to max...ale skala jest tylko do tej liczby). - pare innych drobniejszych www.legendofares.com sprawdzcie sami :D . Beta start = 24 kwietnia 2006. |
Mam pytanko: czy mozna gre juz sciagac? Jesli tak to gdzie bo w dziale download niby 'mozna' sciagac ale tylko gdzie tam jest link?;d
edit. no gierka zapowiada sie supah, no fakt f4p ale istnieja premium itemy ;/ Aha i jaka jest roznica miedzy Aliance i Empire, bo domyslam sie ze roznica skilli sorca, ale co jeszcze?;d Pomysl moze troche zgapiony z WoWa, chodzi o te walki nacji or smth. ;) Nick w grze (24.04): Flo (for sure :)) |
up:
lol...zgapiony z WoW'a ? A czemu niby HB tez to mialo ? Knight Online tez ? Ryl Tez to ma w pewnym sensie i dziesiatki innych tez ... wiec watpie by z wow'a Co do sciagania... jest info ze rowno 24 bedzie mozna sciagnac jak i ... UWAGA... rejestrowac sie do bety (Czyli ta rejestracja to jeszcze nic ... ). Ale niestety..klient'a bedzie trzeba sciagac z Fileplanet'a :/. Jakie roznice miedzy skillami ? (w sumie zadnych ich nie ma procz pewnie wygladu jak i nazwy...bo raczej WARTOSC dmg i dzialania beda mialy prawie ze identyczne), jeszcze roznica jest taka ze sa odzielne itemki dla obu nacji. |
@up
fakt, podalem tylko dla przykladu ze z wowa ;) Mimo to zapowiada sie ciekawa gra. I limit graczy na bete tez jest chyba ograniczony ;/ (konta) |
Wygląda ciekawie, ale jeszcze nic nie można powiedzieć, puki nie zagramy.
|
Ano, zapowiada sie fajnie, zobaczymy co z tego bedzie...
Czekam z niecierpliwoscia! btw. darmowa gra? czy jak? |
Mam wrazenie ze bedzie to kolejna gra ala Ryl zmixowany z Knight Onlie. Oby tego nie zpaprali ..
Btw : Enchanting bedzie polegal na wkladaniu specialnych kamieni ( kazdy dodaje inne + ) do slotow w broniach. Tylko ciekawe czy bedzie mozna mixowac takie same kamienie zwiekszajac ich bonus. Jest tam takze cos takiego jak Scroll Of Bless i Scroll of Protection ktore zwiekszaja lv naszej broni, o ile sie nie myle jest 15 lv broni. Podczas kazdego " zabiegu " blesowania bedziemy potrzebowali sroll + jakas sumka kasy + na wyzsze lvle jakies specjalne itemy. Na kazdym lv jest jakis % ze sie nam uda. Jezeli sie nie uda item znika . |
A to nie Ares?(The legend of Ares).Ja bede gral z Avagerem w nacji , Racon-sorc-air
|
Jaką nacją będziecie grać?
|
@up
znajac zycie wiekszosc graczy bedzie w aliance, wiec ja bede w empire ;) i mag, mam nadzieje ze gra nim bedzie lekko trudnieszja niz pozostalymi profesjami ;) |
Ja będę na pewno we wrogiej Raconowi nacji, o ile gra w ogóle mi się spodoba... Spearman. Mam nadzieję, że są tam jakieś dwuręczne topory.
|
Up:
Knight ma 2 reczne bronie w tym topory Blunt = Axe Nie kapuje jak BLUNT moze byc AXEm ...no ale oki ... . |
Dzis jest 24 wyszła już ta beta?
|
ftp://206.82.201.112/Ares_SetUp***** <-- Link do clienta z ich stronki (oficialnej) - JEST TO NIE OFICIALNE ZRODLO ! ALE CLIENT JEST WLASCIWY :> (Testowali ludzie :D , zalogowali sie , jeden nawet nabil lvl 3 ...ale gmy go schwytaly i sie pytali skad ma clienta itp ;> ... ).
Client oficialnie bedzie dostepny zapewne na flieplanet o godz. 19 (lub po...bo jakas zmiana miala byc), wszystkie postacie zrobione przed closed beta beda usuniete :> (Czyli nie bedzie koles mial tej postaci na lvl 3 :> ). |
I huk bombki strzelił, świąt nie będzie. Subscribers only.
|
up:
Nom, niestety... Ale jak sam DEV team mowi... To nie ich wina, FP sam tak sobie ustalil ... Open Beta bedzie na 100% free...ale, wracajac do Closed... Zapewne FP otworzy dzis albo jutro rejestracje for all ..chociaz nie jestem pewien.. . No coz... 9 godzin czekania na prozne bylo... A ile zlosci i bluzg polecialo wczoraj na forum oficialnym...huhu... a ta ilosc sie zwiekszyla dwu krotnie gdy sie okazalo ze to Dla Subs'ow tylko ... |
ehhh , a mi stronka nie działa wie ktoś czemu ?? :P
|
@up
17:03 stronka dziala @topic http://www.vgpro.com/file/14692_Ares...xecute=2#about taki alternatywny mirror ;o to byloby za piekne zeby wpuscili wszystkich na cb :( |
Ściągłem z linku avengera ale jak odpalam to pokazuje sie okienko z gdzie można kliknąć tylko ok nic na nim nie pisze oprucz ok:/.Co zrobić?
|
@up
mam to samo, avager znasz rozwiazanie? -.-" bo gra cos nie dziala czy patchowac ja trzeba |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |