![]() |
Section Eight & Rederiet
Jeszcze stara wojna (Section Eight & Timestap[swoją drogą, Swapzor teraz jest w SE) nie przebrzmiala, już mamy nową.
Section Eight & Rederiet. Rederiet frags: Healek - Killed at Level 122 by Alfis. Datte Nocturna - Killed at Level 82 by Pirreus and by fire. Felix Feleon - Killed at Level 45 by Sulle Vidfamne and by Garm. Swapzor - Killed at Level 129 by Alfis and by Slash'Qu. Koti Conqeror - Killed at Level 119 by Alfis and by Xan Verticas. Xan Karde - Killed at Level 66 by Ezekiel Vidfamne. Puge Nocturna - Killed at Level 86 by Alucard de'Moon and by Slash'Qu. Carol Cora - Killed at Level 71 by Golle. Lizard Feleon - Killed at Level 86 by Ardes Lehiharon and by Slash'Zu. Daenero - Killed at Level 89 by Slash'Qu. Laron - Killed at Level 65 by Luicifeer and by Xait. Section Eight frags: Golle - Killed at Level 86 by Swapzor and by Slash'Boone. Jodokus - Killed at Level 105 by Mortech Nocturna and by Slash'Boone. Killed at Level 104 by Nortec Nocturna and by Barztar Scroop - Killed at Level 67 by Evalor Nocturna. Killed at Level 65 by Mortech Nocturna and by Nortec Nocturna. Dark Xari - Killed at Level 58 by Slash'Boone and by Hobbelito. Degun - Killed at Level 69 by Laros Feleon and by Healek. Killed at Level 68 by Xan Karde and by Puge Nocturna. Killed at Level 66 by Mortech Nocturna and by Puge Nocturna. Icorn - Killed at Level 48 by Mortech Nocturna. Killed at Level 47 by Arvit. Dram Lestemura - Killed at Level 62 by Nortec Nocturna and by Gady Karde. Czaksty on Selena - Killed at Level 38 by Evalor Nocturna. Xan Verticas - Killed at Level 108 by Swapzor and by Laros Feleon. Knight Escroto - Killed at Level 76 by Slash'Boone and by Binnike Bengan. Lady of Selena - Killed at Level 63 by Swapzor and by Slash'Boone. Dark Cidar - Killed at Level 53 by Koti Conqueror and by Slash'Boone. Ezekiel Vidfamne - Killed at Level 89 by Koti Conqueror and by Arvit. Mastah Verticas - Killed at Level 50 by Carol Cora. Ardes Lehiharon - Killed at Level 59 by Slash'Boone and by Evalor Nocturna. Appitjuh - Killed at Level 110 by Xan Karde and by Evalor Nocturna. Knapek palladyn - Killed at Level 62 by Gady Karde and by Puge Nocturna. Alphon - Killed at Level 134 by Evalor Nocturna and by Mortech Nocturna. Holy Schnakerz - Killed at Level 81 by Xan Karde and by Datte Nocturna. Pirreus - Killed at Level 90 by Xan Karde and by Koti Conqueror Rederiet: 11 Section Eight: 25 Lista osób które zapłaciły: Micta Yezar, Masoyama De'stroy, Yoshimitsu De'stroy, Keinen, Dark Cidar, Ethiellant, Lady of Selena, Eleuther, Fous soulfire, Arth soulfire, Mastah Vercitas, Master Unicron, Garm,Iwek, Knight Escroto, Bashiorr, Dark'Shark, Ekanis, Dark Kret, Legolaczok, Royal Farber, Tiases, Alucard de'Moon, Luicifeer, Zumoni, Trel Akar, Candje, Elven akar, Knapek Palladin, Vex Verticas, Dark Xari, Slash'Qu. Filmy: Film z pierwszej bitwy na Dragon Lairze koło Venore: 1)http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/80 (widok z perspektywy Slasha'Boone[S8]) 2)http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8122 (widok z perspekywy Trel Akara[Rederiet]) Film, na ktorym pada Swapzor: http://rapidshare.de/files/18605932/...rdies.rec.html (widok z perspektywy Slasha'Qu[Rederiet]) Film, na ktorym pada Koti Conqueror: http://rapidshare.de/files/18688826/..._war2.rec.html (widok z perspektywy Slasha'Zu [Rederiet]) Film na ktorym pada Yoshimitsu De'stroy (nie wiedziec za co) i Appi: http://rapidshare.de/files/19716787/...elena.rec.html (widok z perspektywy jakiegos playera, ani z S8 ani z RR) Film na ktorym pada Alphon, Pirreus i Holy Schankerz[z RR], Skilfingr Vidfamne: http://rapidshare.de/files/20507535/warrrr.rec.html (widok z perspektywy Kotiego) |
Tak, jest nowa wojna. Slash zakładał Rederiet "dla lepszej Seleny". No to zobaczymy "lepszą" Selenę:) Ta cała jego gildia została zebrana w pośpiechu i nie jest zorganizowana, więc mimo że mają dużą przewagę liczebną to nie jestem pewien czy wygrają z S8.W ogóle dziwnie trochę.Alphon uciekł do Slasha, a Swapzor jest w gildii razem z Healkiem:)
|
Nie wazne jak sie zaczyna.... wazne jak sie konczy =]
We will see =) Hail Rederiet ! |
Cytuj:
ja bym chetnie sie przylaczyl do was zeby larosowi i temu brazukowi hamessesowi skopac dupe. Ale jakos mi sie nie spieszy gadac z Qu |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdybyś przeczytał jego post i zrozumiał co on tam napisał to byś wiedział że on chce się dołączyć żeby pokazać wreszcie Larosowi gdzie jest jego miejsce. W końcu tylko o tym nawijał w każdym temacie o Selenie :)
A napisałem to bo chyba nie zauważył że ma invite. |
Cytuj:
|
Appitjuh nie dochodzi (z tego co mi wiadomo) bo wyjezdzal wczoraj do Paryza i nie mial czasu -,^ ale po powrocie ma dolaczyc (podobno nie wiem ile w tym prawdy)
|
Cytuj:
Dobrze wiedziec. A nie wiesz kiedy wroci i czemu nie dolacza(a jesli dolacza to do kogo?)? Bo jego pvp i lvl to nie w kij pierdzial ;). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jego pvp - jest dobre, pamietam jak jeszcze gralem, jak mnie gonil :P i wcale nie bylo mu latwo uciec. Takze, uwierz - jest dobre (moze nie doskonale, ale slabe tez nie) |
Damn it, double :|
|
Cytuj:
Btw. Wlasnie mielismy "open battle" na ktore oczywiscie panowie z S8 sie nie stawili =) Tzn. Niby sie stawili ale walki nie zaczeli =) po godzinie czekania podarowalismy sobie i wrocilismy do GH :P Of Course jak wiekszosc dala loga ('Qu, Garm etc.) Panowie przyszli pod GH i wyzywali nas od Tchorzy (o.0?) Wiec... Poczekamy do nastepnego battle.. jak to sie mowi.. do trzech razy sztuka =) |
Oczywiście wiecie, że macie to wygrać ?? Postawiłem na was 5k :P
|
Cytuj:
|
kto sie zalozy ze scroop padnie jeszcze raz? xD
|
Nie padne przez 2 tygodnie bo mam bana za ublizanie larosowi ^^
Po banie tez nie padne =] czlowiek uczy sie na bledach ;] |
Cytuj:
|
Wlasnie z Ab wyleciala ekipa z S8 (zdazylem zlapac Swapzora, Bennike i Belushie). Czas pokarze czy to cos waznego :).
@Edit:Eee, tylko mi stracha napedzili chlopcy. Nic sie nie dzialo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:28. |