Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   270 Level... Maksymalnym levelem w tibi? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73512)

Golempol 18-04-2006 22:32

270 Level... Maksymalnym levelem w tibi?

Otuż na tibia.com Eternal zalozył temat
o tutaj
w którym napisał cytuje:
Cytuj:

Just went from 269 to 270, but the message didn't appear anywhere on the screen. My max hp, mana, and capacity still remain as the max as 269. Exori mana usage is 1080, which means it notices the level correctly. The only thing missing is the levelling bonuses. This is not a joke.
Co oznacza ze gdy chciał wbic 270 level niepokazał mu sie żaden napis dotyczoncy advence, niezwrosła mana/hp/capacity.
Na tibianews.net napisano wyjasnienie:
Cytuj:

...but on a number of the test servers about 2-3 years ago, the Gods created characters with the level 269/270.

People began to believe that this was the maximum possible level on tibia, and it was believed the coding for gaining levels stopped at that point.

This may actually have now been proven true.

However...
...Cipsoft undoubtably knows that you have been leveling rapidly, and approaching level 270, which makes it extremely strange that they did not correct this coding.

The only way of getting an answer to this would be to email Cipsoft as other people have suggested

An amazing achievement,

You never know, maybe Cip doesn't want you to level any more
Co oznacza ze 2-3 lata temu god stworzyl chara z levelem pod koniec 269 awansoował nim na 270. Potwierdzono że level 270 jest maxymalnym levelem w tibi. I na 270 level zatrzymuje sie i niemoże rosnąc dalej.

Pewnie wielu z was zapyta co sie stanie jak zacznie dalej wbijac? Otuż to niekoniec dziwnych histori eternal po wbiciu 270 leva wbil 22k exp nastepnego dnia po zalogowaniu odjelo mu ten exp tak jak by dedl, mozna zobaczyc na erig.net link do tego jest...
O Tutaj!
Mwuiąc ze eternal oknczyl tibie mialem na mysli ironie :p Cipy napewno zwiększa limit :p
Ps. Ten sam temat opublikowałem na tibia.org.pl pod nickiem Satis Earuzam

Kwadratowe Koło 19-04-2006 08:17

Hehe, tym lepiej dla nas ;) zdazymy ich jeszcze dogonic:)

Ale EO wbija tylko po 200-400 expa :F

Chyba niedlugo beda wylaczone servery, zeby to poprawic i zwiekszyc do 400 ;(

Don Toro 19-04-2006 10:19

Nie sądze by tak dług pozostało. Czemu? Bo gdyby to był max lvl to po co by dodawano takie potwory jak Orshabaal i Moragoth ( ten dopiero będzie). Pozatym te osoby z lvl 270 by nie kupowały już PACC a to by oznaczało straty dla cipków;) . Myślę, że zostanie to skorygowane w nadchodzącym letnim up-date.

MaveriC 19-04-2006 12:32

@Toro
ano po to...ze jak w innych grach typu H&S przewodnia mysla jest chodzenie w party, inaczej nie pokonasz silniejszych besti
@Topic
hmmm ja tam slyszalem ...ze jak goscie robia swoje OTSy..to max lvl to 350 ;/
hmmmm i nie wydaje mi sie...zeby cipy cos zmienialy......ale.....moze kazdy edytor ma inne zalety ^^

chesek 19-04-2006 14:00

Nie sądzicie, że takiemu "maniakowi" jak EO nie chce się czekać do letniego update? Zreszta mu sie nie dziwie. CipSoft powinen powiększyć limit zaraz. ;)

Rybzor 19-04-2006 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don Toro
Nie sądze by tak dług pozostało. Czemu? Bo gdyby to był max lvl to po co by dodawano takie potwory jak Orshabaal i Moragoth ( ten dopiero będzie). Pozatym te osoby z lvl 270 by nie kupowały już PACC a to by oznaczało straty dla cipków;) . Myślę, że zostanie to skorygowane w nadchodzącym letnim up-date.

Oja, ale by CipSOf stracil na tych osobach z 270 co by pacc nie kupowały, tyle ich jest ze by to zrujnowalo firme!, n/c, pozatym EO nawet jakby nie zwiekszyli limitu to i tak pewnie bedzie kupywal pacc, ciekawaj jest ta opowiesc z tym charem stworzonym przez GOD'a ;]

Vanhelsen 19-04-2006 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golempol
Otuż na tibia.com Eternal zalozył temat
o tutaj
w którym napisał cytuje:

Co oznacza ze gdy chciał wbic 270 level niepokazał mu sie żaden napis dotyczoncy advence, niezwrosła mana/hp/capacity.
Na tibianews.net napisano wyjasnienie:

Co oznacza ze 2-3 lata temu god stworzyl chara z levelem pod koniec 269 awansoował nim na 270. Potwierdzono że level 270 jest maxymalnym levelem w tibi. I na 270 level zatrzymuje sie i niemoże rosnąc dalej.

Pewnie wielu z was zapyta co sie stanie jak zacznie dalej wbijac? Otuż to niekoniec dziwnych histori eternal po wbiciu 270 leva wbil 22k exp nastepnego dnia po zalogowaniu odjelo mu ten exp tak jak by dedl, mozna zobaczyc na erig.net link do tego jest...
O Tutaj!
Mwuiąc ze eternal oknczyl tibie mialem na mysli ironie :p Cipy napewno zwiększa limit :p
Ps. Ten sam temat opublikowałem na tibia.org.pl pod nickiem Satis Earuzam

Muszę cię rozczarować, EO własnie nastukał ten 270 level... Coś ta twoja teoria się kupy nie trzyma:
17 Apr 2006 +298 1 270 319,975,215

Łuk4sz 19-04-2006 15:48

A podobno tylko Chuck Norris przeszedł Tibie... :p

Może CipSoft chce tak zrobić, że gdy inni 200 lvlowi gracze nabiją 270 lvl to wtedy odblokuje następne lvle, żeby wszyscy h - lvl playerzy mogli "zacząć" z równymi szansami (wyścig szczurów:p ).

Remihan 19-04-2006 15:49

up: Właśnie przeczytaj dobrze, on mówi ze maksymalny lvl to 270 a teraz ma problemy. Heh byś pomyślał Łuk4sz że to do Wieszoka bo wyslalismy posta w przeciagu 1 minuty ...

Aval'yah 19-04-2006 15:52

@Wieszok

Level nabił, ale nie wyskoczył komunikat informujący na tym, nie zwiększył się też limit many i hp. Ponadto:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez erig.net
15 Apr 2006
-21,137 1270319,974,491

Stracił doświaczenie, a przecież nie zginął.

Limit zapewne zostanie zwiększony :p

Łuk4sz 19-04-2006 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Remihan
up: Właśnie przeczytaj dobrze, on mówi ze maksymalny lvl to 270 a teraz ma problemy.

Nie wiem czy to było do mnie:

a) jeśli tak to:
-przecież wiem, nie wiem o co Ci chodzi

b) jeśli nie to:
-chyba powienieneś napisać 2up albo zacytować osobę, u której Ci się nie podobał komentarz

Pan Jordi 19-04-2006 18:02

Chłop ma teraz problema :/. Szkoda bo zanim oni to poprawią to może by nabil 271lvl. A tak to mu tylko skillowanie zostało.

Evil Maul 19-04-2006 18:11

EO nabił 270 lv ale hp , mana i cap nie wskoczyly takze napis z awansem chociaz w skilach pisze 270 lv i exp ile ma expa . Mogą byc dwa powody tego jeden to Bug , ale gdyby to był Bug cip by sie tym zajeli a tak nie jest . Narazie na lv 270 jest blokada , napewno cipsoft podwyższy dalej ale ludzie do summer update 2006 jest jakies 3-4 miechy 8o ( tak myśle ) . No dobra nawet jeśli cipsoft podwyższy tabele lv to nie znaczy ze mozna expic do konca bo z matematycznego punktu widzenia exp zanika gdzie ok lv 350- 400 ( chodzi ze po pierwsze exp nie zmiesci sie w skilach tam gdzie jest ilosc expa , skile itp . itd . :p a po drugie za duza liczba expa potrzebna na wbicie kolejnego lv ) . Na miejscu Sero~~ bym zaczoł doganiac EO ;)

Suzorewu 19-04-2006 18:20

Eee nikt z Was nie bral pod uwage cofki serva? (nie wiem czy ktos z was o tym juz nie pisal wczesniej)

Pan Jordi 19-04-2006 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul
No dobra nawet jeśli cipsoft podwyższy tabele lv to nie znaczy ze mozna expic do konca bo z matematycznego punktu widzenia exp zanika gdzie ok lv 350- 400 ( chodzi ze po pierwsze exp nie zmiesci sie w skilach tam gdzie jest ilosc expa , skile itp . itd . :p a po drugie za duza liczba expa potrzebna na wbicie kolejnego lv )

Po pierwsze kto nabije 400lvl. moim zdaniem ten fakt może trochę przyspieszy Letni Update :D

Evil Maul 19-04-2006 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Jordi
Po pierwsze kto nabije 400lvl. moim zdaniem ten fakt może trochę przyspieszy Letni Update :D

Wiesz...dla chcacego nic trudnego :p

Pan Jordi 19-04-2006 18:56

Mi sie wydaje że raczej nie będzie 400lvl. Chodż jest to teoretycznie jak najbardzej możliwe.

The Outlaw 19-04-2006 20:31

Pamiętacie bramkę questową dla levelu 999? No, to wiecie ;)

Swoją drogą ktoś obliczył że za około 40-50 lat Eternal ma szansę osiągnąć ten level, powodzenia :p

--Outlaw

Exodus 19-04-2006 20:59

Ciekawe kiedy to naprawią : P

Lord Terus 19-04-2006 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The Outlaw
Pamiętacie bramkę questową dla levelu 999? No, to wiecie ;)

Swoją drogą ktoś obliczył że za około 40-50 lat Eternal ma szansę osiągnąć ten level, powodzenia :p

--Outlaw

Ta bramka to dla picu tam jest quest ale to Quest spoiling wiec nic więcej nie powiem

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59.