![]() |
DREAMERS the movie [trailer] (WMV/AVI)
Witam,
Część z Was drodzy uzytkownicy zapewne pamieta moj ostatni film zatytulowany Bebilon the Movie, film z powodu braku odpowiednich programow byl dosc ubogi, jednakze natchniony przez swiateczna atmosfere oraz z okazji powrotu do tibii postanowilem nakrecic film o najwspanialszej gildii pod sloncem (czyt. Dreamers), jednakze tym razem chce zeby film byl perfekcyjny co wiaze sie z poswieceniem wiekszej ilosci czasu na produkcje, przycinanie mp3 i wydebienie filmow w tibicam od kolegow z gildii. Aby przygotować Was szanowni uzytkownicy na ten twor, zdecydowalem sie zrobic Trailer (czyt. krotki film promujacy całość). Do wyboru macie trailer w dwoch wersjach 1- WMV (16Mb 320x240, slabsza jakosc dla posiadaczy wolniejszego lacza) 2- AVI (62 MB 640x480, skompresowany w Divx (v. 5.21)) Trailer trwa 4 minuty i 20 sekund Download DIVX 5.21 (kodek dla tych co nie zaposiadaja ;)) Rozmiar: 7.29 MB DREAMERS THE MOVIE TRAILER (WMV 16MB) [bardzo dobra jakosc dzwieku, slabszy obraz] DREAMERS THE MOVIE TRAILER (AVI 62MB) [lepszy obraz, dobry dzwiek] Comment PLZ ;) Enjoy~ Yours, Hecate Gorgo |
Genialny, ten filmik jest poprostu genialny :D Nie moge doczekać się pełnometrarzówki. Szczegulnie podobał mi się soundtrack z Gwiezdnych Wojen, dodał tego klimatu. Gratulacje Sancezz i życze szczęścia w dalszym rozwoju produkci.
|
Taaa Bebilon the movie nadal mam ten film :p Trailer się ściąga zaraz dam edita ^^ Mam nadzieję, że muza będzie lepsza od tej z tamtego filmiku :D
EDIT : Hehe niezł trailer ale skoro taki duży to jak wielki będzie sam film? :D |
Co tu powiedziec...,
nice ten trailer ;) I jaki fajny braz :D |
Uwielbiam jesc banany... Zaiste... xD
Swietny projekt.
I'm in! |
nice <10 znakow>
|
Ja tam mam kilka pytań odnośnie tego filmiku:> Po pierwsze serpent spawny. Myślałem, że respią się tylko czasami, jak jakieś bossy, orsha czy takei tam:) A na tym filmiku rozwalali 2 na raz, i leżało tam z 6 ich ciał... Czyli ten potwór respi się normalnie:>? Po drógie w puszczy był moment, jak zabijali behamotha:> Może to spowodowane złą wersją, ale wyglądało jak behamot... O ile wiem na tiquandzie nie ma behamotow... Może mi ktoś to wytłumaczyć?
|
Up
Masz rację na tiquandzie nie ma "behamotów", są behemoty a po drugie istnieje również na tiQ miejsce gdzie jest pełno serpent spawnów. Bardzo fajny filmik, większość ucinek widziałem wcześniej w wersji .rec ale gratz za wykonaną pracę :) Pozdrawiam |
Cytuj:
2.Behemoty sa na tiquandzie (proponuje obadać najnowszy film cichego) Co do filmu wszystko fajnie ale strasznie wolno szedł obraz z tibi (bo dodatki juz szybko) co mnie wkurzało + przedobrzone i niepotrzebne efekty. |
Hmmm... trailer nawet nawet. Mam nadzieje, że nie będziesz miał nic przeciwko, jesli nie ocenie go na 10/10 ? ;) Wg mnie, TRAILER zasługuje na
7/10. Spora w tym zasługa muzyki, która winduje w góre kilka punkcików ;) I tu mam bardzo poważne pytanie, mianowicie jaki jest pełen tytuł tej techniawy, która leci w czasie serpentów ? Zobowiązany bym był gdybyś je podał mi ;) Kolejność dziwna mi słow wyszła w zdaniu ostatnim, racji czyż nie mam ? xD Pozdrawiam i z góry dziękuje za tytuł owego utworu ^^ Alor~ |
Pełna wersja filmiku zapowiada sie nie zle :-) Dreamersi musza popracowac troch na robieniem filmikow, efekty mam nadieje niedlugo zobaczymy i moze kiedys doczekam sie "Movie about Bebilon II" :> Kto wie moze kiedys ;D A co do tego traileru to mi sie podoba polecam ta lepsza wersje filmu widac na niej lepiej szczeguly w grafice. Polecam ten film i czekam z niecierpliwoscia na pelna wersje ;D
Pozdrawiam, Bebilon. |
No to czekamy na pelno wersje filmu ;)
|
@diaboli
Czy moglbys podac tytul piosenki z tego momentu gdzie biliscie serpent spawny te techno z gory thanks |
Ten utworek to Dj Jean - Feel It
A co do samego filmu to dosc ladny ale dal bym 5/10. Muzyka w pozadku ale byla ucinana nie ladnie i nie brzmi to za ciekawie. Nastepne to to ze film ma malo klatek.. tzn nie film ale chyba robiles to za pomoca screenshotow i troche glupio sie to oglada :P Mam nadzieje ze trailer bedzie troche lepszy :D I mam jedna prosbe... wie ktos kto robil ten film a dokladniej efekty? Bo tez zajmuje sie robieniem filmow tyle ze nie w tibi a w grze Counter-Strike. Jestem ciekawy jakim programem je robil. Pozdro! Aha i chcialbym jeszcze dodac ze chetnie pomoge przy robieniu jakich kolwiek filmow z tibi (byle dobry pomysl). |
Dzieki Lisek :)
|
This i a MOVE !!
Człowieku wymiatasz !!!
poprostu jak to obejżałem to mi sie na nowo zachciało grać w real tibie a nie na otsach wielkie GZ [This is my first post xD] |
No problem...
|
Jeśli oceniać wersje WMV to podobały mi się w niej tylko przejścia.
Bo wszystko było zamazane wasze rozmowy itp, a strasznie mnie to ciekawiło. Czekam na full wersje tylko plxxxx zapisz ją w dobrej jakości!!!!!!! |
Czy program którego użyłeś ma jakieś efekty których NIE wykorzystałeś w tym krótkim intrze ? -.-
Za dużo efektów! [o muzyce nic nie napisze bo w szkole nie ma głośników :/] |
lol
moze byc, duzo efektow i troche az za duzo ;] zbyt z tym przesadziles, to bylo na zasadzie "a co bedzie jak kilkne tu", no ale spoko mam nadzieje ze finalowa wersja lepsza bedzie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13. |