![]() |
Śluby
:blazen:Mam pytanie. Po co są śluby w tibii?? Co one dają??:blazen:
|
One są dla zabwy, ot, tak sobie, dwaj gracze chcą się żenić i się żenią :D No, a dają męża/żonę i prezenty :D
|
Cytuj:
|
Re:up
TO nie prawda |
nie prawda :P nie mają wspólnego konta
|
Fajnie z tymi ślubami ....... :P
Ale mam kilka wątpliwości i niejasności ........ ?( Po pierwsze, czy możliwa jest adopcja dzieci ..... ??? Po drugie , czy można mieć harem ..... ??? Po trzecie , co w razie rozwodu ... , czy obowiązuje podział majątku .... ??? ... :P |
ja wiem jedno :P .................................................. .................................................. .............
jestem ksiedzem w tibiiiiiiiii :) a wiec jak grasz na pacerze to msg mei ja dam slub |
sluby są fajn etylko dobrze ze niema tesciowych 8o
|
Śluby mogą coś dać biedakom
Mój kolega miał 8 lvl i się ożenił z 30lvl. Został obsypany prezentami od niej i jej qmpli. teraz ma 17 lvl i jest w separacji :P
|
Brak :D
Kasuje mojom wypowiedz :D Adopcja chyba niemozliwa xD. cya in Tibia
|
Cytuj:
1. To jest czesc RPG i jak adoptujesz to poprostu nazywasz go synem i wystarczy. Możesz jeszcze napisać w komentarzach na tibia.com. 2. plx ? 3. Nie ? Jeśli dojdze do sytuacji w której wasze drogi sie rozejda to bierz ile wlezie ~ Cytuj:
|
jak to sie3 robi
jak to sie robi
|
Składniki :
1 Facet 1 Kobieta (mam na mysli zwiazki heteroseksualne jakby sie ktos pytal :P) 2 obraczki (990 gp - Jubiler w Thais) 1 Ksiądz (jakis kumpel) 1 Tłum gości Sposób przygotowania : Umawiasz sie z jakims kumplem ze bedzie ksiedzem na waszym slubie. Nastepnie wybierasz jakies dobre miejsce, stajesz obok swojej wybranki (kazdy z was ma po 1 obraczce), kumpel wyglasza jakas formulke (hehe slyszalem juz kilka i kazda byla lepsza od poprzedniej :P) nastepnie nastepuje wymiana obraczek i duzy :****** :P Potem zbiera sie prezenty od gosci i najczesciej biesiaduje ;) |
Ale jak wziasc slub??!!
Moze mi ktos wytlumaczyc jak wziasc slub, ile to kosztuje, gdzie sie to zalatwia?
i co tylko wiecie... Bo dziewczyna mnie meczy ze chce slub :confused: plz fast |
śluby
Ja moge polecić dobre miejsce na ślub:P a mianowicie senja :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kosztuje 2k za obrączki (ewentualnie możesz załatwić z Banshee), a załatwia sie... hmm... no musisz mieć narzeczoną i jakiegoś kumpla na księdza. I duuużo gości żebyście mieli duuużo prezentów :D . |
Sory :tongue: ale post azurowicza pojawil sie jak ja pisalem tamtego wiec sry i thx z pomoc :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |