![]() |
Randall Sullivan's Studio presents: Helmet of the Ancients Quest [Refugia]
Witam wszystkich!
Moja kolejna (trzecia) superprodukcja ! :D Helmet of the Ancients Quest - The movie ! W podpisie znajdziecie linki do dwóch pozostałych filmów :) Miłego oglądania, czekam na komenty. Jeśli jako zakąske checie zobaczyć pare screenów z questa i nie tylko zapraszam na Naction Theard A o to link do filmu :) HOTA - The Movie Jeśli filmik bedzie sie podobał postaram się wrzucić w Neta lepsza wersje (102MB) Czekam na komenty :D |
:)
oczywiscie ja piekny rofil hihi
zajefajnie ci sie to udalo randalku :D gratki OGLADAC I KOMENTOWAC !!!!!!! |
nic spaecjalnego ,faraony,tego tu pelno na forum,AEW
ale GZ HoTa |
Not bad-.-
|
80 ściągnieć i tylko tyle komentarzy ... ??
Do roboty lenie X( ! :] |
No to lets goł.
Filmik fajniutki, gz że wam się udało :cup: Muza zajebista, NFSu rox :) (Element Eighty-Broken Promisses) Ładnie zmontowane, wszystko chodzi płynnie ;) Jeszcze raz Big GZZZ |
Film bardzoo fajny i miły dla oczu , bardzo chciałbym żebyś kręcił więcej filmików z questów i wrzucał na forum w postaci (wmv) bo są ciekawsze i każdy chyba zgodzi się ze mną :p
p.s chciałem ładnie napisać bez błędów ort. :D:D |
Spoko filmik, fajna muza ale najbardziej podoba mi się Anihilator:), tylko zakonczenie mnie zaskoczyło:p
|
BŁagam !
Rehost ! |
Gz za filmik! Jak zwykle na wysokim poziomie :)
|
Czy na filmiq HOTA jest ten quest cały?:p
|
twoje filmy są świetne !!! ;] BRAVO !!! ;p
|
!!!!
Rehost plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
OLE ! 240 sciągnieć w niecałe 24 h
GOGOGOOGOG !:cup: |
Gratz!
Świetny film! Muza świetna! Możesz zapodać tytuły piosenek, które wykorzystałeś w ścieżce dźwiękowej? Znam tylko ostatnią Twisted Transistor w wykonaniu Korna. Zapodaj tytuły! Gratz wykonania questu!
|
Film b.dobry, tak jak reszta twoich wmv. Więcej takich ! :dance:
|
Dzięki za wszystkie komenty, prosze o więcej :D
|
fajny filmik gz :)
|
Rządzisz!
Rządzisz, człowieku film zaje**** jak zwykle :D
|
super film wlasnie czegos takiego szukalem wogole fajnie zrobione i muza jak mozesz to podaj tytuly piosenek jeszczeraz wielki Gz :D:D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:34. |