![]() |
[arcania] 40 lvl druid - solo demon (by me)
Jak w temacie, solo demon na 40 lvl druidem.
Zeszło około 4 bp sd i z 8 bp mana fluidów. Koszt wyprawy okolo 30-40k Loot -> sami zobaczcie :] >>> DOWNLOAD <<< Pozdrawiam =) @edit 21 kwiecien 03:20@ Link do pełnometrażowego (żeby mi nooby nie pisały ze to fake/ots) >>> DOWNLOAD <<< @edit 22 kwiecien 16:18@ rehost (dużo ludzi się skarży ze nie potrafi ściągnąć z mojego cudownego servera filmiku) >>> DOWNLOAD <<< (krótka wersja) >>> DOWNLOAD <<< (normalna) |
hehe big gratz dla ciebie :cup: . A dla podejrzewających :AntiVir Found nothing
ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
.... aż sobie konto załozyłem – znajomy mi mowil ze ma znajomego ze ten miał cel
zrobic 40 lvl i demona solo wziasc, pewnie chodzilo o ciebie, napoczatku cie wysmialem no ale widze zrobiles to za 1-szym razem – wielkie gratz dla ciebie miarzdzysz !!! zajebisty loot hehehehhe ;p jeszcze raz wielkie GRATZ btw, rekord ? polski ? bo rybnika na 100% :cup: :cup: :cup: |
gratki dez dla ciebie ;P , nastepnym razem dawaj filmiki na rapidshare
|
naprawdę wielkie gratz!! loot <cenzura> Demon solo na 40lvl by druid podniosło moje morale :P ale muszę powiedzieć, że Twój mlvl mnie pocieszył, haha, na 36lvl mam 46mlvl :P
jeszcze raz, graaaaaaatz |
Dobra kurwa mylilem sie...Ale skad ja do chuja milalem wiedziec z tym party z tibiang ? Nieuzywalem tego nigdy...-.- Sorka..Mój blad..
|
Dez, tez mi sie zdaje ze ty to na ots`ie zrobiles - ciota ;/
|
... *#@$*@# #&3 az mnie nosi w domu od takich noobow
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
>>>DOWNLOAD<<< Pozdrawiam. |
coprawda dez tez ci nie wirzylem ze tego dokonales, ale ten drugi filmik jednak mnie w 100% przekonal - tak wiec ogremone GRATZ !!!!!!!!!
RYBNIK RLZ !!! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: ps. sorry za gg :p ps2. jeszcze raz gratz :cup: :cup: :cup: :cup: ps3. az z wrazenia sobie konto zalozylem |
KTS wielkie wielkie przepraszam ;( ;( ;( ;( ;( ale mogles odrazu dawac drugi filmik by nie doszlo do takich podejrzen :P udowodniles swojej racji :cup:
wielkie gratz !!!!!!!!! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
@Tuhamiid
Żal ci dupę ściska i tyle Dez nie ma co sie przejmowac tym co tu wypisuja ze to OTS itp , kto ma wiedziec ten wie ze to nie ots. |
Gz
Gz Kazik ;p hrh xD
Wielkie Gz :D:D Ps. I tak jestes slaby :D |
gz_gz
no co tu duzo mówic gz gz gz gz gz gz gz gz gz gz gz gz gz gz gz :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :evul: :evul: :evul: :evul: 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
Cytuj:
Gz Dezior :) Nie przejmuj sie nimi ^^ Najwazniejsze, ze my wiemy, ze to prawda :) BTW w vipach sobie mozesz zobaczyc ile osob jest off i ile jest on, do tego wszyscy z arcani ... hmm ... dziwne co ?? OTS jak ch*** ^^ |
Wez to zrehostuj na cos porzadnego bo ten twoj serwer taki ni w dupe ni w oko.
|
Nie ma co jak tylko: pogratulować ;). Szkoda że taki cinki loot ;p;p.
Jeszcze raz: WIELKIE GRATZ ;) |
jak to prawda to gratzzz :]
|
xD
Oj Kazik Kazik teraz to ci te rybki złowie!!!
Gratz |
No...... Ładnie Wielkie Gratz!!!!!8o
|
Kur$&%*@
GRATZ !! !! !! ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |