Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Berylia Anni~ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73783)

Gemaro 20-04-2006 22:51

Berylia Anni~ tylko 7 bp uh's

sami zobaczcie Xd

http://rapidshare.de/files/18095271/...rylia.rec.html

Olorion. 20-04-2006 23:40

gratz uh bota

Bapupa of Celesta 21-04-2006 00:45

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion.
gratz uh bota

95% ludzi ktorzy ida na ani maja bota wiec nie widze zdziwnienia :confused:Gratzz Ani Latwo Poszlo :D

thewojtek 21-04-2006 01:35

Gemaro, Gratz Bro =* jesli mnie jeszcze pamietasz.....

Signed,
Devil Caff

Gemaro 21-04-2006 14:32

Elo elo jasne że pamietam XD pozdro:)

hide 21-04-2006 15:23

I co z tego że 95% ludzi nie umie grać uczciwie? >.>
Jeszcze raz powtarzam że anni~ to nie jakiś tam Desert Quest, ale najważniejszy i prawdopodobnie najtrudniejszy quest w Tibii na którego nagrody powinno się zasłużyć...

Mało osób to rozumie, a jeszcze mniej się tym przejmuje :/. Smutne

I oczywiście nie gratuluje...

"14:27 Golemmost wanted: odpowiec do holery" Mój mistrz :P

Gemaro 21-04-2006 16:35

Cytuj:

I co z tego że 95% ludzi nie umie grać uczciwie? >.>
Jeszcze raz powtarzam że anni~ to nie jakiś tam Desert Quest, ale najważniejszy i prawdopodobnie najtrudniejszy quest w Tibii na którego nagrody powinno się zasłużyć...

Mało osób to rozumie, a jeszcze mniej się tym przejmuje :/. Smutne

I oczywiście nie gratuluje...
ja uwarzam Ze Zasluzylem na ta nagrode Wydaje sie co to osiagnac 100 lvl Samo expienie moze nie jest trudne ale roznego rodzaju wojny na Beryli itp. Zmieniaja postac rzeczy dlamnie wielkim osiagnieciem jest 100+ LvL i wykonanie Anni Kiedys o tym Moglem tylko pomazyc. Ale wiadomo masz prawo do swojego zdania..

Donas 21-04-2006 16:57

Zawsze dobijały mnie 2 typy cheaterów: używający cavebota i autouhera. Kiedy oni sobie w końcu zdadzą sprawę, że Tibia jest po to by się bawić a nie by program odwalał za ciebie całą robotę? Czy prawie każdy high level na annihilatorze musi psuć taką jedyną okazję autouherem? :( Jedyne czego mogę pogratulować to otwierania kolejnych bp z uhami, chociaz i tutaj mam wątpliwości czy nie robił tego bot. A potem wychodzi na warach jak to jest z "tym genienialnym pvp niektórych Polaków i ich precyzyjnym uhaniem" (patrz Athaniel)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gemaro
ja uwarzam Ze Zasluzylem na ta nagrode Wydaje sie co to osiagnac 100 lvl Samo expienie moze nie jest trudne ale roznego rodzaju wojny na Beryli itp. Zmieniaja postac rzeczy dlamnie wielkim osiagnieciem jest 100+ LvL i wykonanie Anni Kiedys o tym Moglem tylko pomazyc. Ale wiadomo masz prawo do swojego zdania..

To twórca twojego auto-uhera zasłużył na nagrodę, nie ty. Wbiłeś ten 105lvl ale jak widać bałeś się podjąć rękawicę i spróbować WŁASNYCH sił na Anni~

orzysz 21-04-2006 19:33

Ja nie bede sie lucil, nic tylko pogratulowac. Wg. mnie Gemaro zasluzyl nawet tym ze osiagnol taki lvl a nie inny. wielkie Gz oby tak dalej AO i Sc rulezz.!
pozdrawiam:)

Palladyn von hellgate 21-04-2006 20:01

gz aniego ale ludize pomyslcoe pujdzcie se an aniego bez bota knightem jka sie andazycie uchac to pogratuuluje ale aniega da sie zrobic bez bota na no-pvp 4 ms :D i ue :D

Kajn 21-04-2006 22:11

LoL

Po 1 :
Idzcie bez uh bota na annihilatora powodzenia życze ciężko by było zrobić go na 140+ lvlu
Po 2:
Chyba nie wiecie co to za świat Berylia z Del'toro Knighthood oczywiscie nooby i newbie nie wiedza co to i sie udzielaja ale zrobienie 100 na tym swiecie to juz sukces

btw. Gz anni :) wszystko pieknie ladnie xD

GEMARO CZEMU UZYWALES TEGO BOTA
<----- TEN NA ZDJECIU WSTYDZ SIE

Gemaro 23-04-2006 23:06

Cytuj:

GEMARO CZEMU UZYWALES TEGO BOTA
<----- TEN NA ZDJECIU WSTYDZ SIE
B) nie tego uzywałem mam myszke z 10 przyciskami xD

see you in tibia

Upierz 23-04-2006 23:26

Łaadny anni :) i nie dawajcie takich postót typu "Cheater, robił anni z botem, łooooo, reportne go!!11" Oczywiste jest to, że to oczywiste jest...

danio_4 23-04-2006 23:27

Gemaro zauwaz ze krytykują Cie osoby które nigdy w zyciu nawet nie byly w pomieszczeniu z dzwignią ... Jestem przekonany o tym ze 99% ludzi robi anihi botem bo jak kolega wyzej zauwazyl nawet na 140 lvl szanse na wykonanie go jest minimalne ! Gz anihi i lvl ;) Powodzenia:)

Sir-Wojtek Hiberna 24-04-2006 14:32

kazdy uzywa bota do anihila nie ma sily
podobno ktos kiedys zrobil anihila bez bota ( w co nie wierze zreszta)

zalosne jest marudzenie ludzi

btw.. gz ani

<<<Kiemi>>> 24-04-2006 15:53

GZ uh bota >,< i GZ Anihi :) ale ja na twym miejscu wzialbym SCA (stonecuter axe)

Bjoern Shu 24-04-2006 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez danio_4
Gemaro zauwaz ze krytykują Cie osoby które nigdy w zyciu nawet nie byly w pomieszczeniu z dzwignią ... Jestem przekonany o tym ze 99% ludzi robi anihi botem bo jak kolega wyzej zauwazyl nawet na 140 lvl szanse na wykonanie go jest minimalne ! Gz anihi i lvl ;) Powodzenia:)

to smieszne..
zapytaj sie starej ekipy z Antici jak kiedys wygladala gra w Tibie
kazdy marzyl o Anni i chcial go wykonac robili go na 105 lvlach bez zadnych botów dla nich byla to zabawa a nei tak jak teraz wyscig kto ma miec wiekszy lvl
Im sie nie udalo nabrabiali i szli jeszcze raz..
zreszta co bede pisal i tak kazdy wie lepiej

Miszczu 24-04-2006 16:30

lol.....sami gratulowaliscie KH że mają botyi i ich o to potępialiscie.A teraz zachowujecie sie (pod tym względem) tak jak oni.Gratuluje.Pewnie na Wojnie tez uzywaliscie uhbota?Takiego samego jak knightsolo ?;) Polecił wam go pewnie.:evul:

tomcioka 24-04-2006 19:07

Bezsens znam ludz kturzy na 130 rp padali na anni a ty se z botem zes wlazl i jazda i jeszcze masz czlnosc to na tibi pl dawac. A 100 lvl pewnie polowa ludzi uwaza ze tez to zrobil za ciebie bot...

Ka$z3r 24-04-2006 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tomcioka
Bezsens znam ludz kturzy na 130 rp padali na anni a ty se z botem zes wlazl i jazda i jeszcze masz czlnosc to na tibi pl dawac. A 100 lvl pewnie polowa ludzi uwaza ze tez to zrobil za ciebie bot...

Jak na początek to na twoim miejscu nauczyłbym się pisać po polsku...to naprawde przydatne ;)

@Bjoern Shu. Oni robili aninh dopiero na 140lvl+ bo wiedzieli, że nie dadzą rady na niższym lvl :)

Grat!s nowego itemka :) Powodzenia w robieniu 200 lvl :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19.