![]() |
Berylia Anni~ tylko 7 bp uh's
sami zobaczcie Xd
http://rapidshare.de/files/18095271/...rylia.rec.html ____________________________ Eight Be |
gratz uh bota
|
lol
Cytuj:
|
Gemaro, Gratz Bro =* jesli mnie jeszcze pamietasz.....
Signed, Devil Caff |
Elo elo jasne że pamietam XD pozdro:)
|
I co z tego że 95% ludzi nie umie grać uczciwie? >.>
Jeszcze raz powtarzam że anni~ to nie jakiś tam Desert Quest, ale najważniejszy i prawdopodobnie najtrudniejszy quest w Tibii na którego nagrody powinno się zasłużyć... Mało osób to rozumie, a jeszcze mniej się tym przejmuje :/. Smutne I oczywiście nie gratuluje... "14:27 Golemmost wanted: odpowiec do holery" Mój mistrz :P |
Cytuj:
|
Zawsze dobijały mnie 2 typy cheaterów: używający cavebota i autouhera. Kiedy oni sobie w końcu zdadzą sprawę, że Tibia jest po to by się bawić a nie by program odwalał za ciebie całą robotę? Czy prawie każdy high level na annihilatorze musi psuć taką jedyną okazję autouherem? :( Jedyne czego mogę pogratulować to otwierania kolejnych bp z uhami, chociaz i tutaj mam wątpliwości czy nie robił tego bot. A potem wychodzi na warach jak to jest z "tym genienialnym pvp niektórych Polaków i ich precyzyjnym uhaniem" (patrz Athaniel)
Cytuj:
|
Ja nie bede sie lucil, nic tylko pogratulowac. Wg. mnie Gemaro zasluzyl nawet tym ze osiagnol taki lvl a nie inny. wielkie Gz oby tak dalej AO i Sc rulezz.!
pozdrawiam:) |
gz aniego ale ludize pomyslcoe pujdzcie se an aniego bez bota knightem jka sie andazycie uchac to pogratuuluje ale aniega da sie zrobic bez bota na no-pvp 4 ms :D i ue :D
|
LoL
Po 1 :
Idzcie bez uh bota na annihilatora powodzenia życze ciężko by było zrobić go na 140+ lvlu Po 2: Chyba nie wiecie co to za świat Berylia z Del'toro Knighthood oczywiscie nooby i newbie nie wiedza co to i sie udzielaja ale zrobienie 100 na tym swiecie to juz sukces btw. Gz anni :) wszystko pieknie ladnie xD GEMARO CZEMU UZYWALES TEGO BOTA <----- TEN NA ZDJECIU WSTYDZ SIE |
Cytuj:
see you in tibia |
Łaadny anni :) i nie dawajcie takich postót typu "Cheater, robił anni z botem, łooooo, reportne go!!11" Oczywiste jest to, że to oczywiste jest...
|
Gemaro zauwaz ze krytykują Cie osoby które nigdy w zyciu nawet nie byly w pomieszczeniu z dzwignią ... Jestem przekonany o tym ze 99% ludzi robi anihi botem bo jak kolega wyzej zauwazyl nawet na 140 lvl szanse na wykonanie go jest minimalne ! Gz anihi i lvl ;) Powodzenia:)
|
kazdy uzywa bota do anihila nie ma sily
podobno ktos kiedys zrobil anihila bez bota ( w co nie wierze zreszta) zalosne jest marudzenie ludzi btw.. gz ani |
GZ uh bota >,< i GZ Anihi :) ale ja na twym miejscu wzialbym SCA (stonecuter axe)
|
Cytuj:
zapytaj sie starej ekipy z Antici jak kiedys wygladala gra w Tibie kazdy marzyl o Anni i chcial go wykonac robili go na 105 lvlach bez zadnych botów dla nich byla to zabawa a nei tak jak teraz wyscig kto ma miec wiekszy lvl Im sie nie udalo nabrabiali i szli jeszcze raz.. zreszta co bede pisal i tak kazdy wie lepiej |
lol.....sami gratulowaliscie KH że mają botyi i ich o to potępialiscie.A teraz zachowujecie sie (pod tym względem) tak jak oni.Gratuluje.Pewnie na Wojnie tez uzywaliscie uhbota?Takiego samego jak knightsolo ?;) Polecił wam go pewnie.:evul:
|
Bezsens znam ludz kturzy na 130 rp padali na anni a ty se z botem zes wlazl i jazda i jeszcze masz czlnosc to na tibi pl dawac. A 100 lvl pewnie polowa ludzi uwaza ze tez to zrobil za ciebie bot...
|
Cytuj:
@Bjoern Shu. Oni robili aninh dopiero na 140lvl+ bo wiedzieli, że nie dadzą rady na niższym lvl :) Grat!s nowego itemka :) Powodzenia w robieniu 200 lvl :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19. |