![]() |
wybiła północ...
Więc w tym temacie chciałbym wam pokazać co robie gdy
północ już wybiła... Nie myślcie sobie niczym ciekawym bo to screeny z tibi... beznadziejne...ale cóż...moje pierwsze.. więc nieciekawe...dodam tylko że siedze w depo cały czas.. więc zaczynajmy.... Pochwale się swoim advencem..musze... [IMG]www.republika.pl/warloczekss/2.jpg[/IMG] triumfalne wejście do depo... [IMG]www.republika.pl\warloczekss\ss\uo0013.jpg[/IMG] częso zadawane pytanie... [IMG]www.republika.pl\warloczekss\ss\uo0017.jpg[/IMG] i odpowiedź [IMG]www.republika.pl\warloczekss\ss\uo0018.jpg[/IMG] [IMG]www.republika.pl\warloczekss\ss\uo0019.jpg[/IMG] [IMG]www.republika.pl\warloczekss\ss\uo0020.jpg[/IMG] a oto sprzęt którym dysponuje ale go nie nosze..boje się [IMG]www.republika.pl\warloczekss\ss\uo0024.jpg[/IMG] oczywiście amunicja też jest potrzebna [IMG]www.republika.pl\warloczekss\ss\uo0025.jpg[/IMG] wiem że są beznadziejne, ale chciałem wam pokazać co ja robie o takiej godzinie w tibi... Zachęcam was do pokazania tego co wy robicie... Prosze tylko abyście nie byli zbyt ostrzy.. to mój pierwszy raz... Wklejajcie też swoje ss-y edit:mam nadzieje żę działa, chociażnie jestem pewien |
pochwale się uhem
[IMG]e:\gry\uosu140\uo0026.jpg[/IMG] oczywiście są tacy co też by chcieli... [IMG]e:\gry\uosu140\uo0027.jpg[/IMG] a potem...nabieranie osób, które dały się nabrać [IMG]e:\gry\uosu140\uo0028.jpg[/IMG] [IMG]e:\gry\uosu140\uo0029.jpg[/IMG] a tutaj popatrzcie... moje marzenie..na trade popatrzcie [IMG]e:\gry\uosu140\uo0032.jpg[/IMG] a tu jego 2 część [IMG]e:\gry\uosu140\uo0033.jpg[/IMG] o tym przedmiocie nie marze ale fajnieby było go mieć [IMG]e:\gry\uosu140\uo0035.jpg[/IMG] a teraz chcialem wspólne zdjęcie... [IMG]e:\gry\uosu140\uo0036.jpg[/IMG] ale tylko ja podjąłem się tego wyzwania [IMG]e:\gry\uosu140\uo0037.jpg[/IMG] ----------------------------THE END------------------------------ |
taaa a screeny prosto z twojego dysku leca?:>
przeczytaj jakis temat na temat wklejania ssów :) TE TEMATY NAPRAWDE WIDAC TYLKO OKULARY ZALOŻYC 8o |
Piekne FOTKI , ALE ICH NIE MA !!! ;(
|
SSy mogly by byc spox ale.... zrob cosik z tym ;)
|
bląd
Cytuj:
Po nazwach zdaje mi sie, że może być ciekawie :) |
staram się...
założyłem konto na lykos...ale nie umiem wysłać plików wogóle nie umiem wejśc na swoje konto.... próbuje i nic czytam forum teżnic nie wychodzi... |
Warloczek wyślij mi te ss na [email protected] a ja je wkleje. Tylko wyślij mi wcześniej informacje na PW or GG 3010433 bo ja żadko sprawdzam poczte.
Albo wejdz na www.onet.pl załuż skrzynke e-mail, puźniej wejdz na republike WWW, załuz konto np. www.sswarloczekss.republika.pl ściągnij sobie Total Commander 6.03.a (http://programy.onet.pl/a11) odpal wciśnij Ctrl+ F kliknij nowe połączenie i wypełnij to mniejwiecej tak: http://republika.pl/majenss/images/ftp.jpg Wypełnij to wszytko tak jak jest na rysunku.(sswarloczekss to nazwa twojej strony) |
skasować plx
post a nie temat |
|
Składam podziękowania mejenowi..
troche niepokolei ale to nic... popatrzcie dopasujcie opis do zdjęcia.. |
Za Fajne To To Niejest;(
Ale Może Być:)) Nawet Spoko:P |
troche nuddne ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09. |