![]() |
108 RP Solo
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8141
~Hail and Kill~:D |
Nie ma co, pallek pokazał na co go stać >.>
Bez UHów?! Ile on dał za tego chara? ~.~ |
Niezla, szybka akcja, po za tym zaje***ta chatka ;)
Pozdro |
To twój kolega jest dobry-żal capa na uhy czy co LOL. Co do Dalitasa to niedługo wyjdzie na pierwsze miejsce w lvlu-w statystykach jest w czołówce w expieniu ze wszystkich światów Tibii. www.erig.net
|
Nie wzial uhow bo wcyhdzoil z zalozenia ze ma vite aeueahaueh:D Myslal ze na tym lvlu nie trzeba uhow nosic uaehaueaehaeuaehaeueh:D 2x bp hmm roXXX :D
btw. on nie ma hotkey'ow:confused: |
Dalitas jest spoko nawet :), i jak zaczyna expic to koksiiii.....
a Kietzel~ to okropny noobas LoL. jak mozna na takim lvlu nie nosic uh? Ja na moim 52 ek nosze 6 bp i mnostwo innych run, chociazby destroy fieldow. a tu taki n00b |
xd
co było powodem kilnięcia kietzel?
|
Cytuj:
hmm wiesz jak juz sie wypowiadasz o noobach to hmm predzej ty nim jestes niz on.bo on zrobil ten 108 lvl a twoj osiag to 52 lvl ^ tak dla twojej wiadomosci bo moze dla takich noobkow jak ty to za trudne to kietzela mial hacka wiec nie bardzo mial hajs na runy.Znam go z rl wiec wiem nieco wiecej niz ty.Hm tak btw to przypuszczam ze nawet te 6bp by ci niewiele pomoglo skoro masz takie pojecie o tej grze i pvp. ogolnie owned by:dalitas jest spoko nawet ... .haha znasz go ? grales tam ? miales ktory lvl ?30?40 ? plx po co takie komenty jesli nie masz pojecia o tym co piszesz.good w expie ? 141 msem i majac tyle kasy co on z pa to nie jest wielki problem bic expa. A co do pytania Nirvy hmm kietzel padl tylko dlatego ze dalitas mysli ze jest cool.Ludzie wysmiali go ze wraz z lurranem lowe pkowal noob charami bo sie bali glownymi charami to sie dziecko unioslo ambicja i zabijal main charem. noob plx -.- |
Znam byłego ownera kietzel'a, on nie byl takim newbkiem
ale new owner, to co widziałem teraz to zal... ;D |
widac ze postac kupiona przez jakiegos noobka ktory nie wie o co biega w tej grze....:baby:
|
Nie no... załamka 110 rp i zero uh?? OMG !! ;(
żal mi go :P ale wywalona szybko akcja :D pzdr |
Nie no, żeby TAK paść to naprawdę...żal :D
|
Ładnie Nie Ma Co Ale Pallek To Zajebany Noob I Tyle heh :|B) B) B) B) B) B) B) B) I Nie Powiem Ładny MiaŁ Mlv Sorek :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09. |