![]() |
Najciekwaszy Quest.
Zastanawiam się jaki jest według was najciekawszy quest. Chodzi mi o te które zrobiliście. Nie pytam się o wykonanie, miejsce i takie tam duperele żeby moderatorzy się nie czepiali quest spoilingu. |
Najciekawszy qst to chyab Anhilator (czy jakos tak :P) Ale mój najciekawszy jak dotoąd wykonany to Postman.
|
Vocation Quest (Desert Quest, 10k Quest etc etc) Ciekawy pomysl, labirynty itp itp... fajnie wymyslony, nie tak jak annihilator... rozwal to dostaniesz tamto... Moze nie jest najciekawszy ale sam pomysl jest najlepszy.
|
Jak dla mnie narazie bright sword quest. Troszeczkę urozmaicony, trochę potworków, trochę kombinowania, kręcenia się. Coś trzeba zrobić nie tylko: zabij potworki to dostaniesz nagrodę.
No i quest na Senji też był fajny :) |
Mam małe pytanko: czy ktoś z obecnych użytkowników (w tej chwili) wykonał zadanie z obozem amazonek?
Ps. Nie chciałem zaśmiecać nowymi tematami, wiec proszę o wybaczenie, ze troszkę odbiegam od tematu. :baby: |
ANIHILATOR plx?
|
hmmz... najciekawszy quest....
Ja bym powiedzial ze postman, banshee, paradox tower oraz bright sword(wszystkie te questy robione tak jak sie powinno bez odpowiedzi sa bardzo ciekawe). Nie sa to typowe naparzanki wszytskiego co sie rusza, troche kombinowania, troche zabijania(no moze w przypadku banshee troche duzo zabijania ;) ) A jesli chodzi o najefektowniejsze questy gdzie leci masa SD, i ciagle sie ktos z czyms bije to: Demona Warlocks Laboratory(pod MOTLS), Demon quest(4 demony i kilka banshee) oraz slynny Annihilator. |
Cytuj:
|
Glosuje na Paradox
Cytuj:
|
Zdecydowanie Orc Fortec quest,fajny jest też necromencer quest i fire axe
|
PoI quest - mimo że 10h to była to najbardziej wciągająca zabawa w całej
Tibii.. |
Hmm najciekawsze ;] jakie Zrobilem to chyba banshee banuta
a najbardziej podniecajace to DH Ovned ;p i ani ded ;] |
xD
Explorer Society :):) Motylki mozna pozbierac :) Kwiatki :):) Przejsc sie po roznych lokacjach w tibi jak Chor,Calassa,Banuta :D
|
@Ileś tam up
o co chodzi z tymi questami bez odpowiedzi? bo tam ktoś pisze np. bright sword bez odpowiedzi...albo pharadox(?) tower bez odpowiedz @Topic najciekawszy to orc fortress(?) i Desert Quest |
Dream Chalenge quest
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:28. |