Cytuj:
Czy ktos wie skad te bronie wypadaja ?
|
Tak, cipsoft wie.
Cytuj:
Niemaja tego znaczka ale na pewno sa bardziej lubianym srevisem niz ten -.-
|
Ale ze wzgledu na boty bo baze danych maja nieciekawa. Jak szukacie wiarygodnego (w marie) zrodla to zdecydowanie polecam tibian library.
Cytuj:
crystal mace wypada z jednego z boosow na hellgate ktory sie nazywa The Evil Eye ... jest to bardzo rzadki loot bo nawet czesciej wypada beholder shield
|
LOOOL, a co to za nawet? Nie jest logiczne ze przedmiot warty 100 razy mniej wypada czesciej?
Cytuj:
a co do silver mace to chyba byl kiedys quest i na Antice niektorzy to maja
|
Tak, ja mam, ale na trade nie pokaze. Wierzysz albo hunted.
Cytuj:
Jesli tak jest na ots to nieznaczy ze w rl tibi tez. Myslisz ze z takiego slabego potwora wypadnie takie rare?
|
Slaby to jedna strona medalu, a druga jest taka ze sie pojawia bardzo rzadko.
Cytuj:
Wlasnie w tym problem ze na tibia.pl nic nie pisze w opisach czy ta bron skads wypada i czy wogole jest w grze dostepna dla zwyklych ludzi i to jest troche wkurzajace
|
Popieram, powinno pisac nie tylko z jakich potworow ale takze questow mozna dany item zdobyc.
Cytuj:
Podobno Hammer of Wrath zdobyc mozna w jakims quescie na Tiguandzie
|
Ja zdobylem, powiem ci jak to sie robi za itemki w tibii.
Cytuj:
i czy wogole jest gdzies na jakims swiecie ten piekny mlot
|
U mnie jest w chacie tylko ze zawalony innymi itemami i nie chce mi sie przekladac.
Cytuj:
Ja miałem zdjęcia jak wylootowali Hammer of Wrath z Yeti. Być może to był fake, ale wcześniej były fotki jak walczyli z nimi. Cętnie bym pokazał ale format dysku i CyA fotki
|
Taaaa chetnei bys pokazal ale format dysku no tak ja wszystko rozumiem znam ten ból, tez bym chetnie pokazal ale mnie shackowali i stracilem i nie mam ale mialem wierzysz albo hunted.
A tak w ogole to na wiekszosci otsow wypada HoW co 10 yeti wiec nietrudno o screena bez obrobki graficznej.
Cytuj:
Niech dadza SS jak z Omruca wypada ta bron.
|
SS to ja moge dac jak wypada energy shield (def 42) z rata.
Cytuj:
Down: To nie na Silver Mace sie zamienia anihilation (dobrze napisane?) beara, tylko za Thunder Hammera.. przynajmniej tak ludzie medrkuja, ale czy to prawda? Nie wiadomo.
|
Buhahahahahahahahahahaha, juz ide zamienic.
Cytuj:
podobno silver mace można dostać od jakiegoś npc jak mu sie da anhililator teddy bear
chociaz to napewno bzdety
|
To po co spamujesz? -.-
Cytuj:
silver to z questu ponoć, i jest to obuchowy odpowiednik bright sworda
|
Taaa to tak jakby powiedziec ze poison dagger jest mieczowym odpowiednikiem hatcheta na rooku. -.-
Gdzie ty widzisz to podobienstwo?
Cytuj:
niewiele wiadomo, ponoć za jakimiś magic wallami w wiosce elfów tam gdzie quest z bossem elfów (koło venore)
|
Za gorami za lasami za siedmioma dolina.....
Cytuj:
przecież wielu questów jeszcze nie odkryto, a niektórych po prostu ludzie nie chcieli zespoilować (coś na zasadzie "Niechaj inni też się bawią i męczą z szukaniem i myśleniem tak jak ja")
|
No wlasnie to tak jak ja se mysle, mam co prawda golden helmet no ale przeciez nie pokaze go na trade bo bede pewni ze istnieje a ja tego nie chce ale mam i musisz w to wierzyc
Cytuj:
Co do crystal i silver mace to nei wiem, ale co do Hammer of Wrath to wylatuje z Omruca na 100%. Przykladem jest Ubica na swiecie Hiberna ktory wylotowal tego obucha ;] niestety ssa nei mam bo mialem formata ;s ale postaram sie zrobic potem i wstawic do tutaj ;]
|
Taaaa a ja wylootowalem dzisiaj dragon scale legsy, ale niestety wrzucilem je do wody ale po chwili mi drugie wypadly ale na trade nie pokaze, niemniej jednak musisz wierzyc ze mam, bo mam co nie ulega watpliwosci.