![]() |
Kyra wmv about Arystos
Ostatnio nie chcialo mi sie za bardzo expic wiec postanowilem zrobic moj pierwszy wmv. Ogladajcie i oceniajcie, mam nadzieje ze wam sie spodoba.
http://rapidshare.de/files/18607794/..._life*****.html 2 link na megaupload http://www.megaupload.com/?d=VUR3MIZB |
Zajebisty WMV
o.O Filmik zajebisty <<masakraaaaaa>> Arystos MISTRZ :D
Najlepszy filmik jaki widzialem ;] |
Bosssko :D
respect :D najlepszy WMV jaki widzialem razem z titana war.. i ta muza :] po prostu GZ :cup: B)
|
^^
calkiem calkiem nubku XD
|
nAb pLaX xD
Nom zajefajny WMV najlepszy jaki widzialem ;) pozdro Arystos ...byle tak dalej :D
|
Very nice filmik. Aż miło popatrzeć na życie brata mojego kolegi z bloku :D
Gratz wykonania jako ierwszy team Annihilatora ;) Słyszałem, że nawet Scottiemu nie dałeś powąchać Stoneccutera :D Filmik super ! Pozdro dla ziomków z Częstochowy, widze, że jest ich kilku ;) @btw: Fajny masz nick na 4um :D |
mam pytanie bo czesto slysze ta posenke w filmach WMV ale nie wiem jak sie nazywa a bardzo mi sie podoba czy moglby ktos napisac jak ta piosenka sie nazywa plax :P
|
mp3 to: Guano_Apes_-_Open_Your_Eyes.mp3
A do Stonka jestli chodzi o moj nick na forum :) takie mam przezwisko w rl i nic na to nie poradze :baby: |
Super filmik, super muza ; ) n1 ; )
|
stary rzadzisz B) filmik wyjebisty nic dodac nic ujac B) go go to 200lvl ;]
PS. podaj stronke z ktorej sciagnoles ta muze :P |
...
Zaje**fajny filmik!!! Świetna oprawa dźwiękowa fajne efekty . . . wszystko świetne. Aż gra się od razu chce ;)
|
Nie no arystoz kawal dobrej roboty!! zajepiczasty film!! a muza jeszce lepsza!! Zrob cos jeszcze..:D pozdro dla ciebie i calej NG!!!
|
Nieżle B) 8o
|
Ej stary powrzucaj je na coś innego bo niemogę z ani tego ani z tego ściagnąĆ link deleted w rapid a z megaupload nic mi nieściąa się.
|
Omagad
Jestem pod Big Wrazeniem ;) Niezly filmik .pozostaje nam czekanie na nastepna czesc :)
|
Postaram sie zrobic 2 wmv na wyzszym levelu. Mam nadzieje ze drugi wmv bedzie lepszy, teraz juz bede wiedzial jak zrobic wiele rzeczy dograc lepiej muzyke, to byl moj pierwszy :)
|
spoko
Zajebisty filmik:D:D
Arysots is the best;p KYRA BEST CZESTOCHOWA ROX PARKITKA NAJLEPSZA;];] |
daj ktoś link skad można zassać muze ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |