![]() |
Next update
Jak myślicie? co będzie w następnym update? A może ktoś coś wie?
Na 100% zmieni się zystem countsellorów i GMów, bo o tym GMi już wiele razy wspominali na forum, choć nikt nie wie jak się zmieni. O ile mnie pamięć nie myli, dawno temu ktoś wspomniał coś na forum o mapach - nowe tereny koło Carlin i na Daramie. Ja obstawiam też, że na rooku pojawi się także nowy teren, być może tylko dla pacc. Obstawiam także nowe potworki, może djinn? Ino jakie to mocne będzie? Czy ktoś wie cokolwiek ? (pewnie nie) a może coś przypiszczacie? (ino nie na zasadzie marzeń, jak to jest na forum proposals na tibia.org :P) |
Ja mysle ze tak naprawde to nikt nic nie wie (pewnie nawet sami Gm ) bo co by to byl za sens a tak pewnie nam zrobia niespodzianke :DDD ale mam tylko jedna obawe jak cos za czesto i za bardzo jest zbajerowane to z regoly robi sie do dupy
|
Ja mam zle przeczucie ze wiekszocs updeatow bedzie tylko dla pacc-anow ;p Bo GMy widza ze tibia sie rozwija i chca jak najwiecej kasy zgarnoac i robia tego updeta tylko po to zeby zachecic do kupiena pacc
|
Jak już, to GMi nie mają ani grosza z tej gry, oni to za free robią, tylko CIPowie zgarniają kasę.
A guido już wcześniej zapowiadał, ze proporcje między mapą dla pacc i nie-pacc zostaną raczej zachowane, więc nie masz co się bać. A ja mam pacc do maja 2004 i olewam dla kogo bedzie update :D |
Nowe potworki:
dzin Dwarf geomancer ( czy jakos tak, wyglada jak krol dwarfow i jest to poprostu mag) Orc rider czy cos takego taki ork ujezdzajacy wilka. Jakis duzy wilk. I napewno bedzie tego duuurzo wiecej. Ja spodziewam sie nowego miasta ( raczej dla pacc) Zapewne pojawi sie nowe miejsce z bk respown (tez raczej dla pacc) Spodziewam sie ruwniez zruwnowazenia broni (dodanie kilku broni z rodzaji macek , i moze kilku z axe) Liczyl bym tez na bronie dla palka przynajmniej na jakies z questu. No to by bylo na tyle z moich domyslen , przypuszczen:) |
Dwarf geomancer, Warwolf, Orc Warlord, to już od daaawna są jako grafika i jakoś nie umieszczali ich w grze, więc czy tym razem dadzą, to się okaże.
Orc Riderai Djinna nie widziałem, ale ponoć był na teście, więc są szanse, że będą. Co do miasta, to ja bym wolał, żeby dali kilka wiosek. Nie wiem, czy tylko ja mam takie wrażenie, ale w Tibii jest dużo więcej wielkich miast niż wiosek. Co do broni dla paldka, to co można wymyśleć? Może jakiś łuk długi, elficki, albo refleksyjny? Ale faktycznie, trochę mało broni ma paldek (broni typu kamyki, noże do żucania czy gwiazdki nie liczę, bo to raczej ciekawostka niż broń IMHO ) |
Z tego co slyszalem to maj byc 2 potworki silniejsze od demona o to ma byc dzin i jakis jeszce ale nie wiem czy to na 100%....
|
Dzin na 100% nie bedzie mocniejszy od demona!
Ktos juz o tym isal na forum tibia gery |
Ja tam nie wiem, czy będzie mocniejszy, czy nie. Mam nadzieję, że tak. Ale jestem ciekaw skąd ktoś na gerym może o tym wiedzieć? W CIP pracuje czy jak? Wiem, był na teście jakiś czas temu, ale to nie znaczy, że będzie działał identycznie jak na test serwerze.
|
Mogliby by w nowym update zwiększyć IQ potworków.
Umużliwić potworkom najazdy na miasta np. Krwawa zemsta Szczurów czyt. (mass RK). :) . A swoją drogą mogłoby być coś takiego jak wojna miedzy miastami.Tu PK'erzy mieli by pole do popisu. --- Be quick or be dead. |
mam nadzieje ze wprowadza inny iklad bindow.Te sa bardzo uciazliwe.Czesto nie zdazalem wcisnac enter i padalem.Powinni zrobic to inaczej, ze kazdy klawisz mozna zbindowac.Plus jeszcze bez Entera.Pelna automatyka...
|
re: Trooper
Wprowadzenie walk miedyz maistami to wedlgu mnie zly pomysl. No bo pomysl. Na przyklad na danubii. Przyszlo by takie fc to jakeigos miasta i zaczelo wybijac wsyzstkich. Zaraz pochowali by sie do depo i tyle z tego. Zabawe mieliby tylko highlvl a dla slabyszych graczy skaczyloby sie to strata czasu na czekanie az sobie najezdzcy podja a czas ten mogliby poswiecic na udoskonalanie swoich postaci. |
Co do broni to dodam że maja byc podobno nowe armory,legsy i wogóle wyposarzenie
|
Nowe buty! To by sie przydalo bo troche malo jest teraz. Dla palladyna tez by sie cos slabiutkiego do treningu przydalo (knight ma knife) :)
|
Hyhyhy. Tak po tylu latach fajnie sobie popatrzec o czym marzyliscie :))
No nemesis to jasnowidz :D Hyhy ogolem to stare dobre czasy :)) |
Według mnie to powinni Zmienić/Dodać:
1. Uniemożliwić Lurowanie GS z PoH'a na DC (Feb 17 2006, 16:46:58 CET Killed at Level 33 by a giant spider) 2. Uniemożliwić Lurowanie na GL DS'ów dużo malych lvl od tego pada. 3. Dodać czary ofensywne dla Druid'a 4. Poprawić działanie Tibi na komputerach z kartami ATi. 5. Dodać jakieś nowe stworki dla Knight’a bo już te Scraby bokiem wyłażą. (kolega się żali) 6. Nowe Armory, Legsy, Helmety, Boots’y, i Czary |
Moim zdaniem zrobią coś z magami oraz druidami. Uważam, iż to, co zostało teraz wprowadzone to gruba przesada. Nie myślę o różdżkach, ale o wymaganiach levelowych na poszczególne czary. W pewnym sensie to teraz paladyn wyprzedza magów. Przecież poziomy 20-35 dużo szybciej wbijane są przez paladynów, nie magów.
Prócz ulepszenia czarów mam nadzieję, że NIE zrujnują knajtów, gdyż paladyni i magowie dostali już po tyłkach -.- |
Nie zgadzam się z tobą. W ostatnim Update właśnie Magowie i Druidzi rozwinęli skrzydła dzięki Rod’a i Wand’a. I dzięki szybszej regeneracji many. można teraz nimi szybciej expić.
|
@up
Właśnie tutaj jest zależność: wand/rod zabiera mane, więc żeby umożliwić expienie zwiększyli szybkość regeneracji many, a musieli coś z tą maną zrobić, żeby sobie za szybko runek nie robić, więc dodali ograniczenia lvlowe do czarów. |
Cytuj:
3 Druid to profesja defensywna (tez nie NIE) 4 Moze być - ja tam jakos nie mam problemów (GooD:P) 5 Wogle jakies nowe stworki ( TAK) 6 TAK!!!!111oneone lol jestem za!!:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:25. |