Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Pomocy dostałem bana nieskończonego. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=74076)

Didier19 22-04-2006 20:55

Pomocy dostałem bana nieskończonego.

A więc tak z początku dawniej dostałem bana za używanie macro na 30 dni, ale to było dawno i juz niegrałem na bocie.Niedawno zostawiłem postać afk na dachu i mówiłem siostrze żeby dawała f6(exura vita) gdy będzie pełna mana, niebyło mnie zaledwie 10 min, przychodze, patrze a tu your account is banished :( .W dodatku ban nieskończony bo to 2 raz niby jako że ja mam macro :( .Czy są jakieś szanse aby cipsoft odbanował mi postać, jęzeli tak to prosze o pomoc, jakby ktoś mógł napisać przykładową prośbę o cofnięcie bana.

Gold'Ciaper 22-04-2006 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didier19
A więc tak z początku dawniej dostałem bana za używanie macro na 30 dni, ale to było dawno i juz niegrałem na bocie.Niedawno zostawiłem postać afk na dachu i mówiłem siostrze żeby dawała f6(exura vita) gdy będzie pełna mana, niebyło mnie zaledwie 10 min, przychodze, patrze a tu your account is banished :( .W dodatku ban nieskończony bo to 2 raz niby jako że ja mam macro :( .Czy są jakieś szanse aby cipsoft odbanował mi postać, jęzeli tak to prosze o pomoc, jakby ktoś mógł napisać przykładową prośbę o cofnięcie bana.

Jeżeli wejdziesz na tibia.com i będzie możliwość .czasem jest. odwołania się od bana to opisujesz gmowi sytuacje i może ci się uda ale wątpie. Postać najprawdopodobniej przepadnie a ty masz poprostu pecha;] Pozdro

sir Tifejo 22-04-2006 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gold'Ciaper
Jeżeli wejdziesz na tibia.com i będzie możliwość .czasem jest. odwołania się od bana to opisujesz gmowi sytuacje i może ci się uda ale wątpie. Postać najprawdopodobniej przepadnie a ty masz poprostu pecha;] Pozdro

Zawsze jest mozliwosc odwolania sie do bana.

Rybzor 22-04-2006 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didier19

GM zawsze czeka 15 min, jezeli po tym czasie nikt nie odpowiada, a postac nie zostaje wylogowana i uzywa czarow uznaje sie to za macro usera, nawet ja Ci nie wieze, ze siostra Ci F6 wciskała:P

Tahrus 22-04-2006 23:26

ale pierw gm musi wykryć;)

Dabek 22-04-2006 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo
Zawsze jest mozliwosc odwolania sie do bana.

Jeżeli ban został wystawiony przez pracownika CipSoftu to jej nie ma
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba
GM zawsze czeka 15 min

A po cholere ma czekać aż 15 minut - skoro ktoś może rzucać czary a nie może odpowiedzieć na powitanie GMa to nie ma na co czekać

@autor

Poczytaj tu o skargach na bany, ale w twoim wypadku nie ma to i tak sensu - oszukiwałeś, straciłeś konto. W przyszłości graj uczciwie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28.