![]() |
Strona dla miłośników piłki noznej i nie tylko.
Na wstepie zaznaczam, że dostałem pozwolenie od Dr.Omandera na napisanie tego tematu.
Drodzy uzytkownicy! Chciałbym was zachęcić do częstego odwiedzania strony http://waynerooney.fm.interia.pl/. Jest to strona przeznaczona dla fanów piłki nożnej, a dokładniej dla fanów Manchesteru United. Strona posiada własne forum oraz chat. Fansite nie ogranicza się jednak tylko do piłki nożnej. Na forum znajdują się działy, w których porozmawiać można o informatyce, muzyce, grach, filmach,wydarzeniach ze swiata religijnego, czy politycznego oraz o innych sportach niz piłka nożna. Dlatego mam nadzieję, drodzy uzytkownicy, że chociaż część z was bedzie regularnie odwiedzała nasz fansite i prowadziła ciekawe dyskusje o tej wspaniałej dyscyplinie, jaką jest piłka nożna. Pozdrowienia Admini strony: Thomisson oraz Macias46 |
A Dromowi za reklame zaplaciles :p ?? Swoja drogą na tibia.pl ten forum o piłce nożnej. Dla mnie to niewielka róznica czy to Manchesteru United czy Lech Poznań xD zespół to zespół. Ja wole sporty walki i ubolewam bardzo ze nia ma takiej grupy uzytkowników.
|
Froza Milan
I tak nikt tego prawie nie sprawdzi wiec nei czekaj
!!! LOL8o xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08. |