![]() |
WBK - Aval'yah vs Bryndii
Sorry za opóźnienie z mojej strony.
|
bryndii11 wyzywam ciem11
http://img191.imageshack.us/img191/4945/vsbryndz3ut.png ci co widzieli bitwe Shana i Bryndiego wiedzą o co chodzi : P @down leze i kwicze xD :3 |
http://img295.imageshack.us/img295/7781/aval1og.jpg
przepraszam fanów :P heh...ale hmm....nie wiem czy ktos tu doczytal moj post na MTA, ze rezygnuje bo mam mature :P ? |
Powiem tak:
Zagłosuje na avala chyba z wiadomych względów xP... Ale uśmiałem się z żartu sytuacyjnego :D oglądam komiks avala a tu zaraz kupa bryndiego :D. Szkoda Brynd... że nie bedziesz się bawił już w WBK. Jakbym mógł zagłosował bym na całość wykonania tych dwóch prac. |
UP@
:P OFFTOP@ heh....pozdrawiam wszystkich tworzacych w programie pt. "PAINT" heheheheeheheheheheheheheheheheheeheeeeeeheheheheh ehehe "co sie stao !?" |
Głosuję na oba paski... Aval, bo dał :P, a Bryndiemu za miłe zaskocznie (zabawna riposta) xD
|
Aval'yah 6 66.67%
Bryndii 5 55.56% LOL:D wychodzi 122,23%... forum szwankuje? Głos na Avala;) |
Złą sonde zrobiłeś!
Bo można wiecej niz jedną odpowiedz zaznaczyc. Zagłosowałem na Avala ;D Ale ogolnie smiesznie wyszło ;) |
Jak to jest że Bryndii narysował kupe i ma tyle głosów ;<
|
eheheheheheeheeheheh..............sam sie dziwie :D ale szczerze mowiac to mam ostry polew :P
|
IMO najlepsza WBK :p
|
@up
zgadzam sie w stu procentach ;) @thread czy ktos moze mi powiedziec, dlaczego jest remis!? nie, nie zaglosowalem na bryndiego :P |
UP@
hmm remis.... sam sie tym zastanawiam :P wlasnie moze dlatego ze nie zaglosowales na mnie ?!?! :P moze dlatego, ze Aval przedstawil tylko "etapy" powstawania pracy i moje męczarnie. A ja przedstawiłem gotowy PRODUKT moich wypocin ::evul: |
@up
ale wiesz, ze gdybym zaglosowal na Twoje dzielo, wygrywalbys dwoma glosami? :) ;) |
ale nie bylo by remisu heh :P
|
Aż, co za emocje! XD
Idziemy łeb w łeb :p Co wygra- kupa czy proces jej "robienia" (yhm.. robienie kupy? xd)? Bryndii, to dla ciebie znak żebyś nie odchodził z WBK- wystarczy że narysujesz byle gówno a i tak wygrasz. :p |
heh...w sumie troche tez mi sie juz nie chce w to bawic :P
heh jakie gowno.....Aval tam jest podpisane co to jest :P hehehe |
Ooooo, gówno, dla mnie, dla mnie!!!
:P |
shan > ty juz swoje dostales :P heh to teraz jest dla avala ;)
|
urwał.
Wygląda na to że przegram z kupą. Hańba, hańba po trzykroć hańba :< @down Nawet jeśli dostane punkty to i tak zostanie ta świadomość, że przegrałem z kupą :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:26. |