![]() |
WBK - Tiligus vs Linek
Wielkie sorry za opóźnienie, do tego ja wrzucę swoj komiks wieczorem.
|
Dang
Komiks wystawiam tak późno bo tak sie z Linkiem umówiłem, żeby zniwelować próby głosowanie przed pracą przeciwnika.
#2- Linek the Artist pozdro... http://img179.imageshack.us/img179/4...nekdiss0vp.jpg P.s Komiks może się wydawać podobny do Avala ale przysiegam że gdy był tworzony na oczy jego pracy nie widziałem. |
No dobra, niech wam będzie, ponownie mój komiks, narysowany jeszcze raz, bo tamten już wywaliłem. Mówcie co chcecie nie obchodzi mnie to.
http://img230.imageshack.us/img230/4...nuj00027wl.jpg |
Obydwa komixy fajne.
Niestety Linek (choć pomysł dobry) ma badziewne wykonanie co przeważyło. Tilli a właśnie co z tym komixem?:p |
Tili! Tili rox0r :P
No i zgadnijcie na kogo głosowałem? :P |
Cytuj:
|
Co litości? Prawdy nie można napisać? Walę wasze forum, znajdźcie kogoś innego do WBK na moje miejsce. Lidera MTA później komuś dam, tylko zdecyduję komu. Tyle ode mnie w temacie.
|
Hmmm Tili rox ? :)
Bardziej mnie rozbawil komiks Tiliego no i wogole ... wykonanie :p Linek : ~pomysl nie jest zly ... ~wykonanie gorsze ;) |
@Linek
placzesz wlasnie jak typowe 13-letnie dziecko. A on oszukuje! On jest be! ide do domu! Macie u mojej mamusi :< Chlopie, sa gusta i gusciki - ja dlatego nie glosowalem bo uwazalalem oba komiksy za dobre i bedace na rowni, 2 osoby zaglosowaly przeciwko tobie a ty juz nie wiadomo co, schizy jakies... Srednia wieku 13? a ty masz duzo wiecej ze sie wywyzszasz? P.S. Jak chcesz dobrego lidera: Bryndii P.S.2 JAk chcesz dobrego vice: tili Na pewno wiele osob sie ze mna zgodzi EDIT: Cytuj:
|
Glos na tiliego.
Dla mnie praca Linka jest troszke zabawna ale nie jest ona komiksem. To zwykly rysuneczek z dopisanym tekstem. No i przeciez sam tego nie rysowales/nie robiles zdjecia. Tili... Mnie bardziej ten motyw z atomowkami na ekranie pasowalby do Bryndiego (pierwszy jego pomysl z balem przebierancow). No, powiedzmy ze przejdzie i jest w tym troche wiecej humorku. Do samych tworcow.. Gdzie sie podziala wasza wyobraznia i checi? Od ostatniego czasu nie ma nic interesujacego. Pierwsze wasze prace byly smieszne i ciekaw, a teraz to jest "kupa"... |
Teraz już jest mój komiks w poście. Pogadałem z Tiligusem, jest lepiej.
|
Cytuj:
Ja bym ich mial gdzies :s |
Ja radzę wszystkim ochłonąć, bo to pod warn'y podchodzi.
|
Cytuj:
Jakbyś jakimś cudem nie skumał jaki miałem cel pisząc posta to śpieszę z wyjaśnieniem: Robienie pracy na odwal się i w trzy minuty, na dodatek na konkurs (czy co to jest) to żałosna sprawa. Więc serdecznie cię proszę: skończ zanim zaczniesz. @Topic Linek spalił sprawę choć pomysł całkiem niezły. |
Cytuj:
Nie zagłosowałem na nikogo... |
Jest spoko, nie róbmy zbędnej kłotni/sensacji. Poprostu oceniajcie komiksy. Pozdrawiam.
|
Majin jakbyś nie zauważył Limenu nie ma już od około miesiąca. Zresztą po co komu vice? Ja wtedy dałem Limenu vice, bo nie miałem czasu ani ochoty zajmować się MTA, chciałem mu oddać lidera, a on nakłonił mnie do tego, żebym pozostał, więc dostał "tylko" vice. A z MTA ze spokojem poradzi sobie jeden lider. Ale jak już będę odchodzić, to mam już osobę na moje miejsce, o to nie musicie się martwić.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:42. |