![]() |
Żółta czaszka
Chodzę sobie po jaskiniach w Kaz celem podpakowania. Akurat tak się złożyło, że miałem przy sobie run FB za wyropowanie gościa z dziury :)) Idę a tam wyskakują 2 roty i 4 dwarfy. No to żeby sprawdzić jak dziala FB to rzucam na nich. Rzucam, pojawia sie 8 fire fieldów a mi żółta czaszka ?( Co to do cholery jest? Wcześniej wiedzialem, że żółta czaszka jest za masowe zabijanie gości z białymi. A tu na bank nie było nikogo!! Na drugi dzień miałem to samo. I w życiu nie zabilem nikogo, tymbardziej z białą czaszką. CO TO JEST?
|
Poprostu zaatakowales samego siebie i masz zolta czaske. Tak jest i tyle
|
Cytuj:
|
eh gdy posciles tego runkka FB to wszedles w ogien odrazu po rzuceniu albo cos podobnego i dostales czaszke ...
|
Cytuj:
Ja kiedyś w amm camp chciałem zabić 2 wiedzmy, na takiej wieżyczce pusciłem FB i ogień dosięgnoł mnie (yellow skull). Musiałeś sam siebie trafić. |
Cytuj:
|
To jest wlasnie glupie jak zatakujesz siebie nawet fire fieldem itp. to masz czache ;/
|
albo zmyslasz albo bug w grze
?( Ta sytuacja jest niemozliwa sam sprawdzalem na sobie...Zolta czaska powstaje w wyniku zaatakowania kogos gdy ma ie przyczyne(white or red skull).
Jezli akurat w twoim przypadku cos takiego sie robi i nie mzyslasz napisz do gm lub consula |
żółta czaszka pojawia sie gdy wejdziemy w obszar działania runy FB - fire bomb (nie mylić z fire ball) którą sami rzucimy
Atakujemy sami siebie ... troche nielogiczne ale tibia to swiat niespodzianek :D Temat do zamknięcia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |