![]() |
Calesta pvp hah ?
Banished: until May 23 2006, 21:29:30 CET because of excessive unjustified player killing
czy ten ban czasem nie jest za zabijanie ludzi ?? po haku Makaroneczek ma takie cos w banie Name: Makaroneczek Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 93 World: Celesta Residence: Ankrahmun Last login: Apr 23 2006, 20:46:29 CET Comment: ___________________________________ Open your eyes, open your mind Proud like a god don't pretend to be blind Trapped in yourself, break out instead Beat the machine that works in your head ___________________________________ Account Status: Premium Account |
Nie jestem pewien ale:
Name: Sezeerp Sex: male Profession: Elite Knight Level: 78 World: Kyra Residence: Venore Last login: Apr 23 2006, 21:07:58 CET Comment: Maybe back,Who knows :P Account Status: Premium Account Zdaje mi się że przy banie banuje sie cale konto więc excessive unjustified player killing mogło być na Kyrze. Jak mi się tylko zdaje to nie bluzgajcie mocno :P |
tak banuja całe konto :(
|
Trudno sie domyslec, ze chodzi o postac na Kyrze? Wystarczu raz ruszyc glowa a nie od razu robic tematy... Wedlug mnie temat do zamkniecia...
|
lol paior wymiatasz
|
Re:
Nie powinno być tak. Wg. mnie jak banują postać to tylko TĄ jedną postać a nie całe konto. Co z takim kolesiem który se kupił PACCa na miesiąc i dostanie bana np. za pk (30dni) no to traci 30 dni PACCa. Głupie ;(
|
Cytuj:
Proste! |
Re:
Ciekawe jak ty byś powiedział jakbyś stracił 30 dni PACCa
PS : pkowałem na wojnie, zabiłem kilka osób, to chyba proste do zrozumienia też?;) |
Cytuj:
Trzeba uważać co się robi na wojnie/nie na wojnie, a nie płakać na forum. |
Jacy wy gópi... makaroneczek mial hacka... moze hacker dostal bana albo makaronek musial odreagowac...
|
yyyyy
Cytuj:
yyy, sorry...da sie kupić pacc'a na miesiąć? :confused: Nie wiedziałam.....:o LOL :| |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:22. |