![]() |
żebrak kolo thais
witam,
NA FIBULE na przystani jest zebrak (nie pamientam imienia) prosi zebym mu dal 100gp, jesli dam powie ze jeszcze 500-pytanie, co sie stanie jak dam mu jeszcze to 500gp? czy poprosi o więcej i mi coś da? --------edit------ tak, ten żebrak jestna fibule. sory za pomykle |
A czy czasme ten żebrak nie jest na Fibuli ? Bo taki koleś jest na Fibulinajpierw dajesz mu 100gp potem 500 i na końcu 800gp(nie pamietam) jak dasz mu cala tą kase to on zamian za twoje dobre czyny da klucz nie pamiteam jaki klucz i nie pamietam do czego jest ten klucz.
|
to jest na fibuli- najpierw dajesz 100gp potem 200 i na koncu 500 i distajesz fibula island wchodzisz tam przez studnie na tej wyspie dochodzisz do pokoju z 5 drzwiami
Do tych na dolnych rogach nie wchodz-nie ma tam nic ciekawego Drzwi na gorzeprowadza do orcow a na dole bh ds i szkielety W dzwiach po lewej masz mase rotwormow ale radze sie za daleko nie zapuszczac bo mozna natknac sie na ds-a :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P |
To jest na 100% na Fibuli, ja juz niepamietam czy on cos da bo kurde... niebylem na Fibuli jakis rok:P
Ale mam duzy lvlv:berserk: |
czy ten rzebrak jest tesz na innych serwerach tesz ???:O
|
......
kazdy swiat na kazdym serverze wyglonda tak samo...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:40. |