![]() |
"wojna"
Nie zadziera sie z wujkiem wirtualem i reszta UAHUAHAUh aUAH UAH UAHA
http://rapidshare.de/files/18913083/dead.rec.html |
Ma sie to coś :D
Prawie red wbiłem :) |
Cytuj:
Mhm ja tez tak nie bylem pewny ile fragow do reda, ale jakos sie udalo uniknac :D ano bylo niezle ;d |
Ikszde nieźle troche wam trapy nie wychodziły x) szkoda ze tamtego 55 ek nie dorwaliscie a poza tym 5 xD
P.S: Od jakiego lvl rekrutujecie ;d |
Cytuj:
My chcelismy tylko 1 typa ubic... a to ze bylo ich wiecej ich sprawa... Nasza guildia rekrutuje tylko dobrych znajomych ;) |
Najs Najs szkoda tego jednego ale fajna sieka :P
|
23:45 Naxus de'Sorcerer: pomuc kurwa (kolejny polak ktory swietnie wlada jezykiem)
23:46 Naxus de'Sorcerer: UHY 23:46 Lord Ordi: uciekaj 23:47 Naxus de'Sorcerer: UHY KURWA (akt desperacji ? :D muhauahu) 23:47 Lord Ordi: an drabine (kolejny skaczacy idiota?) 23:43 Lord Ordi: pallka 23:43 Lord Ordi: bijemy (po 3 min kazdy walil kogos innego) Mowiles ze do gildi rekrutujecie tylko bliskich znajomych, od kiedy ze znajomymi cialo lata po ziemi ?? Co do naxusa: Jak cie nie stac na runy to nie idz sie bic |
3 śmieszne rzeczy w tym filmie:
- Zgranie ... - Ilość UHów naxusa ... - PvP wszystkich oprócz Ciechana. Over and out. |
Cytuj:
ale tam grał knajtem wiec jakie pvp ty tam widzisz u niego :| |
Cytuj:
Podkreslam ze mielismy zamiar zabic jedna osobe, nie bylismy przygotowani na jaka kolwiek bitwe.... zgrania moze co do bica typow czasami mnie bylo widac, ale do uhania i poamagania tak. Zreszta dgzie ty tam pvp widziales u ciechana skoro sie tylko uhal ? (tak prawda ciecahn ma dobre pvp ale wiem to z innych pekowan) Moje 6 sdkow tez nie mogly swiadczyc o tym czy mam jakies dobre pvp, ale uhanie siebie i innych wyszlo mi tak jak ciechanowi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |