![]() |
Moj Pierwszy Fake!
Siemka!Zrobilem mój pierwszy fake :P to wiec prosze o wyrozumialość :D
http://img143.imageshack.us/img143/3937/fake0uo.png Ciekawe Jak zacznie sie ta wojna??Zobacz :P http://img138.imageshack.us/img138/8276/fake28me.png http://img89.imageshack.us/img89/6030/fake37wg.png Tylko to ale jak zrobie to jeszcze tu dodam :P Wiem troszke sa tam jakies problemy ale ja dopiero dzisiaj to zrobilem mój pierwszy fake :( |
Dobra, bedzie ostro :evul:
Ucięte odziały. Goblin obrywa za 560 i nie ma życia a drugi za 100 i już nie ma hp. 2 obrazki. Ale denne. 4 Orshabaal-e!!! Brak nazw potworów! 1/10 na zachete. Wyjdz. I nie wracaj! |
buhaha
Cytuj:
Apr 25 2006, 21:29:26 CET Killed at Level 9 by an elf scout Apr 24 2006, 16:17:17 CET Killed at Level 9 by an orc berserker Apr 23 2006, 20:36:11 CET Killed at Level 9 by an orc warrior hahaha |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale rzeczywiście fake denny. Denerwujace jest nazywanie tematu Mój Pierwszy Fake. Jest od tego 1 temat. |
Ślepi KU***A JESTESCIE?? PISZE: "MóJ PIERWSZYFAKE!!!" LOLE...
|
A Chyba Wy jesteście ślepi...Bo jest specjalny temat: "Nasze pierwsze fake"...-,-
|
1/10, nie będę się na ten temat rozpisywał. Co z tego, że ma 9 lvl, równie dobrze może mieć drugiego chara na 666*... a nawet jeśli nie to nie ma znaczenia, to jest o fake'u, a nie o jego lvlu temat. A on ma nt. fake dużo większe doświadczenie niż ty, Mati. Ślepi - jak już powiedział pan wyżej - jesteście WY, jest przyklejony (!) temat na pierwsze fake. A, i lol, jakby pan Tukan nie wiedział, znaczy "Laughing out loud/lots of laugh", czyli coś na kształt "dużo śmiechu". Nie jest to określenie człowieka.
*oczywiście chodziło o przedstawienie "dużego" levelu, wiem, że w Tibii jak na razie nikt takiego nie osiągnął. |
Dno...
Pomysł: 3/10 (Wojna Z Jakimiś Tam Stworami, oryginalne toto nie jest). Wykonanie: 3/10 (Ucięte oddziały, nogi goblinów na 2 screenie, 4 Orshabaale brak nazw potworów, outfity... długo by pisać) Ortografia: 6/10 (małe litery na początku zdania, brak spacji po zdaniach, Orc Wojownik? Chyba Berserker. "Muhahahaha Co to jest?" czyli 2 zdania w jednym) Średnia: 4/10 Plusy i minusy Plusy: Pierwszy fake... (+0,5) Minusy: Hit za 560 (-0,5), Pustka (-1), Gobliny "zgniłe" zaraz po dedzie (-0,5), Krzywa woda (-0,5) Ocena: 2 @down 1) Definicję słowa "LOL" masz wyżej. 2) Gówno mnie to obchodzi że to pierwszy fake. Trzeba był wkleić do tematu przyklejonego. 3) Za przeklinanie masz report. |
Jakie je...
Nie widzicie mendy glupie pisze Moj Pierwszy Fake !!! LoLki Zasrane
|
Cytuj:
Ja pierdo-le jakie wymoczki !!Już sobie wymyslec nie mozna bo hu-j im staje pierdo-lcie sie |
I H U J wam w dupe
P I E R D O L C I E się H U J E
H U J wam |
Kur*a Ch*j Mnie To Obchodzi że To Twój Pierwszy Fake A Ciebie Ch*j Obchodzi że Mam 9 Lvl Co To Ma Kur*a Do Robienia Fake'ów?!?! Popatrz Na Mój Fake A Na Swój Widac Chyba Różnice? Jakbym Mógł Odrazu Byś Bana Dostał Za Wyśmiewanie Słabszych Graczy Jak Sie Nie Podoba To Wypier*alaj Z Forum Koniec Kropka Nie Bede Tracił Czasu Na Takich Zje*ów X( A Co Do Tego Co Cie Broni To Jest Specjalny Temat Do Pokazywania Swoich Pierwszych Fake. Poszukaj Sobie Fake'a "przygody Zenka" To Był Mój Pierwszy Fake I Popatrz Na Niego I Na Swój Widac Różnice! X( I Zeby Bylo Jasne: Ja Sie Z Ciebie Nie Wyśmiewam. Bo Gdy Ludzie Robia Takie Fake'i To Sie Nie Wolno Smiac. Wtedy Trzeba Plakac.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |