![]() |
Furora war -Ankrahmun
Dusskines vs SS
Film znajduje sie w temacie "Wydarzenia z Furory" jednak wziazku z tym ze prawie nikt tam nie zaglada (spoza graczy furory) postanowilem zamiescic go tutaj. http://rapidshare.de/files/18925160/ank.rec.html Enjoy. |
taka se ta wojna.Malo fragow
|
14:34 Taifun Devilry: dobra uciekam
14:34 Taifun Devilry: mam 1 bp mf Heh, Duski przegrywaja ? uuu ;] |
14:47 Van Liden: taifun stoi w pz
14:47 Van Liden: lol 14:47 Van Liden: boi sie ich bic 14:47 Van Liden: tylko ja i imargam omg ; o hsuhauhau nice film :] Pozdrawiam Sowa. |
Cytuj:
Fragow bylo w sumie 11 jednak na filmie widac tylko pare poniewaz autor logna sie w dopiero w polowie bitwy. btw. zauwazyliscie ze taifun jako lider totalnie znubil? NIE wydawal zadnych komend! ze strony duss to byl jeden wielki haos! gdy thellion byl w trapie, a pasterz usówał destroy fieldy nikomu do glowy nie przyszlo zeby zaatakowac pastucha (odpedzic) o combo na thellionie juz nawet nie wspominajac. |
Niezle
Moze Byc :p
|
MAM TAKIE PYTANKO!
CZY TAIFUN PRZESTAL EXPIC??? LoL |
a nie widac ?
|
Cytuj:
|
No dobra, dusk calkowicie nie mialo organizacji... Jakby uderzyli jedna zgrana grupa to wszyscy przeciwnicy by sie kladli jak domino...
Offtop: Kto z was dopatrzyl sie na filmiku rarowatych motylkow? Oprucz zwyklego lataly: niebieski i czerwony. |
Duskiness to jest zal.pl gz knightowi ktory krecil za bieganie na mana shieldzie haha n/c. I niezle "kombo" na guild chacie odliczane tylko ze ten co byl w trapie ledwo zostal zjechany na yellow hp. Reakcja kogos ze o Spoxter na ank boat uwarzajcie n/c 200+ sorc powinien ich skladac jak chce a nie obawiac sie 160 msa.
|
tylko od takiego 160 sorca sd+ ue i Taif by sie poskladal :)
|
Cytuj:
Poza tym Taifun ciągle biega na mana shield,a to jest z 5-6k many 8o |
Rehost? Bo chyba tego się używa w takich sytuacjach, nie? :P
|
mana shield 119 knightem ? gratuluje, ale furora to jest zlepek osob ktorzy lamia na wojnach ale w expie sa dobzi ... <3 sharing
|
Cytuj:
|
to mi powiedz co ten knight mial jeszcze zrobic? gonic 165msa? a moze sdkowac thelliona? jakies m wale moze mial rzucac? byl trap to zucal fire bomby etc. s; wiecej sie nei dalo zrobic przy takim zgraniu jakie lider zafundowal dusskom.
|
Taifun gnoił innych, teraz inni gnoją go, tak trzymac :evul:
Tego Thell~ wzieli w trapa to i tak uciekł -.- Pasterz też nie lepiej ich c****ł...:confused: |
Cytuj:
Naprawde dussk sie zgnebilo, po tych akcjach jakie odwalal Taifun powinni go znienawidzic i go trapnac, tak jak on kiedys na swoich dawnych kumplach (trapy za samo doganianie z expem) |
Cytuj:
a co do taifuna to na jego miejscu powiedzial bym gildi "nie wylazic z pz, sam wygram ta wojne" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24. |