![]() |
Palek na non-pvp - skilowanie.
Nic nie znalazłem. Przeczytałem te same poradniki chyba po 10 razy każdy i niestety nie dowiedziałem się czego chciałem. Jestem palek 10 lvl, skille 36/32 i chciałbym poskillować. Roty za szybko padają a w grupie prędzej ja padne. Chciłabym poskilować chociaż do 60-70 dist. żeby potem polatać tu i tam :) Czy ktos mi pomorze? Mam vampa shielda jakby co. Proszę o szybką odpowiedź!
|
Idź na dwarfy, a jak dwarfy za szybko podną to idz na slime albo cyce ale chyba troche to za silne :) myśle że Ci pomogłem.
|
Bylo cos takiego "Trening doskonaly na non-pvp" .Tam jest napisane ladnie co i jak musisz miec kolege z 28 lvl + chyba sorka i zeby ci przywolal monka i blokowal Geomancera a ty se kupujez 300 sperow se lurujesz cos i lejesz
|
Odp.
@scarab
Slime raczej nie. W carlin zabijalem BS przy skillu 15 :P i straciłem okolo 50 HP przy skillu 32 shield i 30 BSa. Cyce to jeszcze nie. Jak bezdie shield 45 to dopiero. Raz mnie 3 dwarfy otoczyły to musiałem uciekać :( @Roni~ EEeeEEee widać że nie przeczytałes wszystkiego. To jest NON-PVP czyli nie mozna siebie atakować ani summonów. Odpada. Nie wierze również w szybkość dista. On leci dosyć wolno (przynajmniej u mnie.) |
W zasadzie mam ten sam problem-amianowicie chce zrobic jakies 65-70 dista i nie wiem gdzie skillic :/
Jak skille na trollach speary sie rozwalaja i potem musze lazic ze sql staffem zeby nazbierac tych spearow Jak skille na gobach na edron kamyki za szybko sie rozwalaja i nie mozna normalnie skillic bo znowu msuze ze sql staffem skillic Wszyscy moi koledzy mowili mi ze <skillilem na cycach ze spearami> no ok, ale te speary zara sie rozwala i nie bede mogl skillic :/ Halp ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jezeli monk zablokuje geo a pall bedzie atakowal z boku to sie nie przezuci :)
|
Odp.
Cytuj:
|
Nie gadaj ze za szybko padaja ...
Full def ,to najwazniejsze. Za czasow kiedy gralem jeszce pallkiem na foldzie (all co tam jest) wbilem do 50 w dyscie. Jedyna korzysc z tego ze z frost trolli wypadaja speary. Pozniej od 50 to juz niezla jazda :/ Mozna w amazon camp na valkiriach i amazonkach skillowac. |
Cytuj:
Może jakiś doświadczony paladyn z serva non-pvp napisze mi jak on doszedł do hmm... 70 dista? I jak tu olewać shield? Jak go oleje to mogę najwyżej na rotach skillować :( Help me! |
Cóż, jeżeli chodzi o n pvp to trochę inaczej się "skilluje" Do 40 można w bólach dociągnąć na trolach.frost trolach.goblinach/amazonkach itp. Można.
Potem, jak masz chwilę wolnego czasu(wypracowanie z polaka itp) stoisz pod dp i strzały robisz. Teraz to już tylko znalezienie odpowiedniej miejscówki na zużycie ich(Ghule w gl chyba najlepsze. Ewentualnie cyklopy). Za zdobytą kasę kupujesz strzały i tak w kółko. Bez dorabiania raczej się nie obejdzie. Takie jest moje zdanie, tak mniej-więcej robiłem i jestem zadowolony. Od 60 dista(35lv) nie trenuje ani trochę. Tylko kusza w ręku i exp. Uzyskanie wyskokiego dist na niskim lv w takim wypadku jest bardzo tródne. |
Cytuj:
|
Noobq -.-
Cytuj:
|
up:...
To jest tak jak u knighta...raz na 30 hitow musisz trafic "blooda" ... Chyba ze zmienili...ale jak ostatnio gralem pallkiem (2-3 miechy temu) to raczej nie zmienili ... . |
Cytuj:
@topic koles oczekujesz od nas pomocy?? no nie wiem. ciagle tylko piszesz takie posty, jakbys chcial powiedziec ze all to nooby. A tak w ogule to a tez gralem palkiem na no-pvp i jakos dobze mi sie skillowalo do 45 wiec nie gadaj, i w dodatku na 36 trole to ja ledwo przebijalem-,- AA wiem!! ty walisz z full ataku czy nie prawda?? |
Cytuj:
@topic Miałem pala i na normal pvp i na non-pvp. Na normal pvp to wiadomo ghoul/monk i oki. Na non-pvp to grałem jak kamienie stały po jakieś 300gp za 100. Teraz za 100 trzeba dać 2k :( Jak lece na roty ze spearami to pare rzutów i rot ded. Wale z FULL DEF! |
Cytuj:
Ale nie wiem co to za problem samemu sobie nazbierać? Jak szukałem kamieni dla palka, poszedłem knighcikiem na Femour Hilss, tam gdzie jest quest, i otwierając wszystkie już zabite gobo + to co sam zabiłem, na jednym przejściu przez podziemia miałem ok 30-40 kamyczków, a nie chodziłem wogóle po poziomach +1... @Down Boshe jeśli dla ciebie roty za szybko padają to jesteś poprostu za mało cierpliwy.. Ja swoim Palkiem, bez problemu wyskillowałem +40 dista na trollach =.=... |
Cytuj:
|
Na wstępie:
- Czy ktoś tu jest noobem?? -Ależ oczywiście, jest ich nawet kilka. Rozwiniecie: Ja moim palkiem skilowalem do 45-47 na rotach a od 45-47 do 52 skilwoalem na full def tesh na rotach ale to juz bylo bardizje expienie Ty chyba walisz na full atk:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:05. |