![]() |
Tibia vs. Counter Strike
Tak jak w temacie, jak myślicie? Co jest dla was lepsze? Jeżeli już napiszecie i zagłosujecie, to prosze was.. napiszcie powód przez który myślicie że np. Tibia jest lepsza od Countera.
Moje zdanie jest takie.. Tibia bardzo uzależnia, zrobimy wszystko aby w nią grać. Nie wiem po co ją wymyślili, ale ok~~ :). Counter, humm.. fajna gra, wciąga, ale nie tak bardzo jak Tibia. Zawsze można wyłączyć. Niema takiego czegoś jak pz :P. To jest tylko moje zdanie, więc nie bluzgajcie mnie "o po co taki themamamat bylo jush takich od duzo~1!!!111oneoneone!!111!" |
Wole CSa, ale to nie zmienia faktu ze temat bzdurny.
|
ROTFL. Świetne gry do porównywania...
|
Co lepsze zmywacz do paznokci czy płyn do kapieli? Herbata czy ciastko?
A ja napisze, że taka dyskusja nie zajdzie nigdzie, bo o gustach sie nie duskutuje. |
Czy CS ma grafike 2d?, nie ma dzwięku? jest w realiach średniowiecza?... boże...
|
Tiaaa... Miecz cy ak-47?
Stol z powylamywanymi nogami czy konstantynopolitanczykowianeczka? |
Cytuj:
@Topic Oczywiście, porównanie Tibii do CSa jest troche takie... Hm. To tak jakbyś się pytał: Maluch czy Jeep? Co jest lepsze? |
To ja mam zaczepisty pomysł na temat.
Tibia vs. Pasjans Pająk - DOPIERO będzie zabawnie. |
Cytuj:
|
Tibia, chociaż od dłuższego czasu nie grałem... CS mi się zawsze kojarzy z biegającą konserwą (a może o to chodzi? taki rycerz? dlatego porównujemy?) która gdy dostanie serię z m4a1 dalej biegnie skacze i cieszy ryja...
|
Opdowiadając inteligentnym pytaniem na inteligentne pytanie: lodówka czy pralka? TV czy zmywarka do naczyń?
|
Ciasto z kremem czy rozgotowana kaszana?
A teraz Was zagnę. Osobnik z avatarem Waldusia czy ten pawelektehdrut? |
Cytuj:
|
Porównujesz 2 zupełnie inne gry... Porównywanie tibii do MuOnline czy Runscap'a ma sens, tak samo jak "kantera" do MoH czy CoD...
A tak porównujesz słonia do CD-roma ^^ |
A moze zmienimy temat do spamowania bezsensowymi porownaniami?
Bodzio Helikopter czy Muminki? |
Cytuj:
@topic.Gry fpp nie porównuje się raczej z taką grą jak tibia?nie wiem porównywać by można wowa i tibię podobne gry:-)a tak?jednych rajcuje zabijanie kałachem inni wolą walić z axa bądź różdżki w pixele dla każdego coś miłego |
Cytuj:
@ Topic Tibia :S |
Cytuj:
@Lasooch Cytuj:
|
A teraz ja was zagnę!
Elyta czy Ryłek?! xD |
To jest jakas nowa gra?
VV i GN czy Emma i OnlyM? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |