![]() |
TibiaGG
Szukałem a nie znalazłem: Do czego Jest TibiaGG?
Wiem że to program cheaterski, ale jak działa i co dokładie robi? Odrazu zastrzegam, że nie mam zamiaru go urzywać. Edit. Sry że to umieściłem w tym działe, moja pomyłka. |
Tibia GG daje światło (na cały ekran, mocniejsze niż z torcha), pozwala na wygodne łowienie rybek, pokazuje ile expa potrzebujesz do następnego lvlu itd.
|
hmm... Ja powiem tak... TibiaGG jest do hackowania.(tego kto ją używa).
|
RE:Litawor
Tylko tyle? I ludzie ryzykują dla światła, exp do lvUp i łowienia(i reszty w tym stylu)???????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??? Nadziwić sie nie moge. Przecież na dłuższą mete to jest nieopłacalne. Jak nie spalasz many na Utevo lux(na początku grania) to nie rośnie ci mLV-a wiadomo jakie są tego konsekwencje. Exp można policzyć w kalkulatorze, a rybki ..... no cóż na rybki nic nie mam. Ale czy warto tak ryzykować? Czy warto ryzokować bana/ hacka dla tych kilku rzeczy?? Według mnie nie. |
Właśnie ściągnąłem nową wersję - poprawiono w niej opcję, dzięki której można mieć dowolny outfit (np. pacca, gma, demona itp.). Niestety, nie jest on widoczny dla innych graczy.
|
Czemu nagle wszyscy tak swobodnie zaczeli rozmawiać o tibiaGG? "ja ściągnąłem" "taaa nowa tibiaGG jest super"... czy nie zapominacie że jest to software ZABRONIONY przez CipSoft?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:19. |