![]() |
Nowy Gamemaster
Niespodziewanie CipSoft wybrał dziś nowego gamemastera. Od teraz jest nim były counsellor - Havey. Mamy oczywiście nadzieję, że spełni pokładane na nim oczekiwania i przyczyni się do lepszego funkcjonowania świata w Tibii.
|
Kiedyś nie robili z tego takiego szumu, teraz na pierwszej stronie w newsach musi być napisane, że CipSoft "zatrudnił" nowego gamemastera.
Fajnie, że coś się zmienia, ale to wciąż za mało wg mnie... wciąż za mało tych "rule enforcerów"... Powinni zatrudnić płatnych GM'ów :) ~Krico |
Może się będzie częściej pojawiał na Guardi bo ostatnim razem był któryś daaaaaaano... temu :p
|
Cytuj:
|
Jestem uprzedzony do ludzi z Niemiec. Do tego gm'a również.I czemu takich leszczy biora.....35ms afff;(
|
Newsy!
:D Pisałem już do dwóch modków jakieś 30 minut wcześniej o dodanie tego newsa (do Dr. Omadera i do MayGyvera), ale widze że jednak ktoś uważnie obserwuje Tibia.com :) Thx Raul za dodanie newsa ;p ale wciąż nie ma newsa o Update Technicznym, który ma niebawem nastąpić...
Cytuj:
[edited by maygyver] pozwolilem sobie odpowiedziec w tym poscie news o ktorym mowisz juz jest http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=778095 |
35 lev=noob sam jeszcze dobrze grac nie potrafi a juz ma GMa
Pupy nadstawił Cipowi :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Za dużo OTSa -,-
Dobrze oczywiście, że jest kolejny GM, źle oczywiście, że tylko na Antice, jak większość. Do niektórych up - co z tego, że 35 ms? Równie dobrze może mieć hidden chara na 100+ >.> zresztą tu chodzi o inne rzeczy niż lvl... a panowie, którzy go od leszczy wyzywają pewnie sami takiego lvl nie mieli. |
Cytuj:
Coś mi w tej wypowiedzi zaśmierdziało OTS-em Fajnie, że mamy nowego GM-a. Tylko oby pojawiał się na servie i wypełniał swoje obowązki |
No właśnie. Level tu ma bardzo małe znaczenie. Znam wielu high leveli, którzy są - co tu dużo mowic - poprostu noobami. A jako Counsellor zasluzyl na awans.
|
Co chwila wwalają nowych gamemasterów, a gra jak była opanowana przez złodziei/noobków, tak jest....gamemasterów jest za mało, nie mogą nadążyć...im więcej tym lepiej, ale..............DLACZEGO TAK MAŁO POLSKICH GM?.......polaków jest prawie najwięcej na tibi...
|
No właśnie... a jakość nie przekłada się na ilość w naszym wypadku :/ A przynajmniej na większości Honery.
|
Jeżeli już o to chodzi to najwięcej mamy gamemasterów-Niemców...
hmm... ciekawe dlaczego? ;) |
Omg i co z tego ze nowy gm -.- Kazdy zna prawde, pologuje sie przez miesiac,pobaduje ludzi i potem slad po nim zaginie ;) Moze go spotkacie raz na rok :p
|
Cytuj:
@temat A sie narobilo tych GM'cÓw :o |
Cytuj:
ja mam w dupie tych gmow gdy sa potrzebni to ich nie ma...X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Gm
ja mysle ze GM przydaly by sie wiencej na swiatach no-pvp bo tam najwienksze noobstwo sie rozwija X( name: Materro ryus :) kinght :miecz: lvl: 31:wiking: lvl m: 4:mag: skills: 60 sword:berserk: shield :crusader:
name real: lukasz:cup: |
Kól...
To ilu już jest GMów? 30? A serwerów 70... Byłoby 'jakoś' jakby było ~14o GMów a tych 30 nie da rady utrzymac porządku na 10 serwerach... No ale powodzenia :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:48. |