Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Sakoshi
Server AoS <--- Link do servera AoS.
|
Bleh. Ten serwer obsysa strasznie, Po pierwsze brakuje klimatu, bo grać może każdy. Na tym servie powiedzenie "człowiek człowiekowi wilkiem" jakoś w sam raz pasuje :P Po drugie różne zmienne są kosmicznie wysoko poustawiane - tutaj w kilka minut mogłem dorobić się 2-3K monet, co na innym serwerze jest zdeycodwanie trudniejsze.
To już lepiej się poświęcić i spróbować swoich sił na jednym z serwerów, na których żeby się dostać - trzeba złożyć podanie... I czekać. A taki regulamin:
Cytuj:
2. Zabroniona(e) jest:
-- używanie zwrotów IRC'owych (na przykład: nom, nio, tia) oraz skrótów wyrazowych takich jak - AFK, ROTFL, LOL, BRB, OK, LAG , CRIM itp. /także emotki typu :P, :) itd.
[...]
-- korzystanie z bankiera lub innego npc przez ścianę.
[...]
-- wprowadzanie zwierząt oraz wszelkich istot nieludzkich (typu żywiołaki, demony czy szkielety) do budynków publicznych za wyjątkiem stajni.
[...]
-- przeciąganie rzeczy po ziemi. Będzie to karane więzieniem i utratą przeciąganych przedmiotów. Przypominamy, iż jeśli coś waży 300 kamieni i zostanie rzucone na ziemię, to nie zmienia swej wagi więc takowe działanie jest równoznaczne z wykorzystywaniem błędów gry czego tolerować nie będziemy.
|
... mówi sam za siebie, czego można się spodziewać. Kolega zapomniał się raz i przywitał mnie emotką - po 3 godzinach "siły wyższe" zauważyły chyba to przywitanie, bo trafił do więzienia na 24 godz :) A to wyżej, to fragment regulaminu serwera DM - polecam. :) Klimat gry świetny. Chociaż mnie narazie oderwał od niej TES3:M ;)
|