Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Poison Dagger (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=74856)

Podkładka 28-04-2006 18:12

Poison Dagger

Dostałem w prezencie poison daggera.Możecie mi powiedzieć ile on jest wart? Ile bym za niego dostał od ludzi???

Asti 28-04-2006 18:38

z 50 gp gdfgdfgdfgd

Leweracja 28-04-2006 18:47

@up
na rooku to "troche" wiecej :D

@topic
Jesli dostales na mainie to raczej nie wiele i nie liczyl bym na szybko sprzedasz tego bo jednym slowem to badziew

Poprostu Pitbul 28-04-2006 18:55

Napewno z 100gp:)

Kanerax 28-04-2006 19:22

nie chciałem zakładać nowego tematu więc spytam tu z mino wylatuje niebywale rzadko poison dagger czy tomozliwe zeby wylecialna rooku?:baby:

Podkładka 28-04-2006 19:25

Ale w końcu to rzadka broń, więc mam nadzieję, że ktoś kupi! :) :) :)

Venderer 28-04-2006 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Podkładka
Ale w końcu to rzadka broń, więc mam nadzieję, że ktoś kupi! :) :) :)

No nie tak rzadka... RZADKO wypada z mino, ale w tombach dla pacc można tego nazbierać pełne bpki... Tyle tego syfu leży na ziemi.

Thor,hil,haw 29-04-2006 11:09

Ta nic za to gowno nie dostaniesz to jest bezwartosciowe :confused:

Tasman 29-04-2006 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Venderer
No nie tak rzadka... RZADKO wypada z mino, ale w tombach dla pacc można tego nazbierać pełne bpki... Tyle tego syfu leży na ziemi.

Małe sprostowanie : wypada niebywale rzadko i na rooku jest to rare item i tylko nieliczni go posiadają jak ci chyba wiadomo na rooku minos to jest wyzwanie dla osoby posiadajacej 6-8lvl ponizej 6 to tak jakby pewna smierc aha minosy wystepuja w licznych grupach na rooku w minohell, ale jest pojedynczy resp obok bear rooma.Tylko ze tam duzo osob łazi wiec sie zabardzo nienastawiaj ze cos tam upolujesz.

Edit
Pierwsza część iformacji dotyczy Ciebie (Venderer) a druga czyli od "...i na rooku..." dotyczy założyciela tematu.

Noto papa

Venderer 29-04-2006 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tasman
Małe sprostowanie : wypada niebywale rzadko i na rooku jest to rare item i tylko nieliczni go posiadają jak ci chyba wiadomo na rooku minos to jest wyzwanie dla osoby posiadajacej 6-8lvl ponizej 6 to tak jakby pewna smierc aha minosy wystepuja w licznych grupach na rooku w minohell, ale jest pojedynczy resp obok bear rooma.Tylko ze tam duzo osob łazi wiec sie zabardzo nienastawiaj ze cos tam upolujesz.

Edit
Pierwsza część iformacji dotyczy Ciebie (Venderer) a druga czyli od "...i na rooku..." dotyczy założyciela tematu.

Noto papa

Małe sprostowanie:
Z tego co mi wiadomo my tu mówimy o MAINIE, bo wątpie żeby wiele osób miało PD na r00ku w dodatku wątpie w to, że jedna z tych osób dała by tę broń za darmo autorowi tematu. Więc nie wypowiadaj się nie poinformowany x]

Baju Master Sorcerer 01-05-2006 12:59

mimo to, ze nazywa sie "poison dagger" to nie zatruwa (szkoda,zaruwająca żecz na rOOku oprucz poison arrowsuw z questa...)

skryhull 01-05-2006 19:57

na rooku jest warty w ch... dużo
na mainie można sprzedac w fortecy dzinów za 51gp a ludziom tak do 100 jak ktoś jest kolekcjonerem

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44.