![]() |
Poison Dagger
Dostałem w prezencie poison daggera.Możecie mi powiedzieć ile on jest wart? Ile bym za niego dostał od ludzi???
|
z 50 gp gdfgdfgdfgd
|
@up
na rooku to "troche" wiecej :D @topic Jesli dostales na mainie to raczej nie wiele i nie liczyl bym na szybko sprzedasz tego bo jednym slowem to badziew |
Napewno z 100gp:)
|
nie chciałem zakładać nowego tematu więc spytam tu z mino wylatuje niebywale rzadko poison dagger czy tomozliwe zeby wylecialna rooku?:baby:
|
Ale w końcu to rzadka broń, więc mam nadzieję, że ktoś kupi! :) :) :)
|
Cytuj:
|
Ta nic za to gowno nie dostaniesz to jest bezwartosciowe :confused:
|
Cytuj:
Małe sprostowanie : wypada niebywale rzadko i na rooku jest to rare item i tylko nieliczni go posiadają jak ci chyba wiadomo na rooku minos to jest wyzwanie dla osoby posiadajacej 6-8lvl ponizej 6 to tak jakby pewna smierc aha minosy wystepuja w licznych grupach na rooku w minohell, ale jest pojedynczy resp obok bear rooma.Tylko ze tam duzo osob łazi wiec sie zabardzo nienastawiaj ze cos tam upolujesz. Edit Pierwsza część iformacji dotyczy Ciebie (Venderer) a druga czyli od "...i na rooku..." dotyczy założyciela tematu. Noto papa |
Cytuj:
Z tego co mi wiadomo my tu mówimy o MAINIE, bo wątpie żeby wiele osób miało PD na r00ku w dodatku wątpie w to, że jedna z tych osób dała by tę broń za darmo autorowi tematu. Więc nie wypowiadaj się nie poinformowany x] |
mimo to, ze nazywa sie "poison dagger" to nie zatruwa (szkoda,zaruwająca żecz na rOOku oprucz poison arrowsuw z questa...)
|
na rooku jest warty w ch... dużo
na mainie można sprzedac w fortecy dzinów za 51gp a ludziom tak do 100 jak ktoś jest kolekcjonerem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44. |