![]() |
LAGIIII!! sa a nigdy ich nie bylo
Witajcie moj problem zaczyna sie od pewnego czasu otoz dawniej mialem neta szybkiego bez lagow i wogole wszystko bylo ok Tibia Flyff i inne gry
a od pewnego momentu poprostu lagi w grach sieciowych jak cos sciagam szybkosc mam taka samom okolo 50 kb/s wiec niewiem co moze byc zle dziele neta z kilkoma osobami ale przeciez jak sciagam to nic sie nei dzieje tylko jak gram pomozcie mi formt nie wchodzi w gre ;( Down@ to co moge zrobic zeby ping nie szalal ?? -czasem sciagam byczo wlasciewie dosc czesto :) -mam IE a dawniej mialem Opere i bylo lux -GG i inne wylanczam |
Cytuj:
- Ściąganie (duuże) - Przeglądarka (w zależności jaka duże lub małe) - Gg itp. |
A nie masz w sieci może zapalonych P2P'owców ?
|
raczej nie teraz jest lepiej niz przzedtem moze poprostu ktos z sieic sciagal cos :)
Kurwa dalej lagi help me plz edit@ eeeee kto kur.. napisal mi w poscie Kobieta lekkich obyczajow ?? |
Ktoś od Ciebie z sieci poprostu zapycha łącze. Jak pwoiedziałeś masz neta o prędkości ~50 kB/s a taki na kilka osób to strasznie słaby.
|
up nie nei nei zle mnie zrozumiales nie 50 kb na kilka osob -,- tylko na jedna okolo tak przynajmniej ja tak mam :) pozatym mam radiowke to chyba prze pogode bo leje jak z cebra
|
no ja mogę moją sytuację porówna do twojej. mam w domu 2 komputery + laptop i dzielę siec tzn na te 3 komputery. lagów w zasadzie nie ma ale gdy któraś osoba właczy emule,kazaa itp to mam lagi niemiłosierne. wtedy ide i mowie siotrze/tacie zeby wyłaczyl ten program P2P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:55. |